Προς το περιεχόμενο

Cosmote Υποχρεωτική αλλαγή σε VDSL 50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα είναι κάτι που μας αφορά όλους, σήμερα με πήραν τηλ να με ενημερώσουν οτι όλοι όσοι είναι cosmote ( νομίζω σιγά σιγά και για όλους του παρόχους) θα μπούμε σε vdsl 50! όταν ρώτησα γιατί αυτό μου είπε εξέλιξη τεχνολογίας και όλοι θα παίρνουν απο οπτικές ίνες! με τιμή 32.50€ και κάθε μήνα 30€ για αγορές απο συγκεκριμένα super market και συγκεκριμένα προιόντα! Βέβαια οπτική ίνα μέχρι το καφάο όχι το σπίτι. Εγώ τώρα είμαι σε 24 και τα πιάνω και τα 24 γιατί είναι σαν vdsl2 παίρνω απο καινούριο καφάο. Το θέμα είναι οτι εγώ δεν το θέλω αυτο. το 24.5Mbps που έχω είμαι υπερ ευχαριστημένος και δεν θέλω να αλλάξει η τιμή που είναι στα 23.6€ τώρα. Και μου είπε οτι οκ μπορούμε να το αφήσουμε αλλά αργά η γρήγορα θα με ξανα πάρουν και θα έχει άλλη τιμή τότε. άλλη προσφορά! Τι έχετε να πείτε; θέλω να ακούσω σχόλια 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προωθητική πολιτική για να πιάσουν τα bonus των στόχων πώλησης. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να αλλάξεις πρόγραμμα και πακέτο. Η μόνη περίπτωση είναι να γίνει αλλαγή από TDM σε VoIP τηλεφωνία, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την σύνδεση xDSL.

• Like 2

Η οδηγία μιλά για ύπαρξη δυνατότητας και όχι υποχρέωση. Με απλά λόγια να υπάρχει στον χρήστη δυνατότητα επιλογής προγράμματος τουλάχιστον 30Mbps (και αργότερα παραπάνω), αλλά αν κάποιος θέλει να μείνει σε dial-up (υπάρχουν ακόμη τέτοιες) ή ADSL, δεν μπορεί να τους υποχρεώσει να αναβαθμισθούν.

Εγω τωρα σε voip ειμαι. Και το πρόγραμμά μου adsl24 λέγετε αλλά vdsl2 ειμαι βέβαια. Τα 24αρια που δίνει από καφαο ο ΟΤΕ δηλαδή. Την ελεγα από οπτική ινα ειμαι αν ήμουν από χαλκό θα έπιανα 7 οπως πριν. Μου λέει αποκλείεται σε χαλκό εισαι. Μα adsl 24 με οπτική είναι αλλα το modem μεσα vdsl λέει. Τέλος πάντων γιατι με ψαρωσε με αυτα που μ είπε την ειπα να με ξανα πάρει. Και ελπίζω να μην με ξανά πάρουν αργότερα γιατί έτσι ειπε ότι όσοι το υποστηρίζουν σε ολους τα ίδια λενε υποχρεωτικά vdsl 50. Οπότε την λέω άκυρο. Μα αυτό την έλεγα οτι μου λέτε ότι να μου βάλετε 50 vdsl και θα ανεβάσετε την τιμή θέλω δεμ θέλω τοτε γιατι με πήρατε τηλεφωνώ;

4 λεπτά πριν, therion13 είπε

Εγω τωρα σε voip ειμαι. Και το πρόγραμμά μου adsl24 λέγετε αλλά vdsl2 ειμαι βέβαια. Τα 24αρια που δίνει από καφαο ο ΟΤΕ δηλαδή. Την ελεγα από οπτική ινα ειμαι αν ήμουν από χαλκό θα έπιανα 7 οπως πριν. Μου λέει αποκλείεται σε χαλκό εισαι. Μα adsl 24 με οπτική είναι αλλα το modem μεσα vdsl λέει. Τέλος πάντων γιατι με ψαρωσε με αυτα που μ είπε την ειπα να με ξανα πάρει. Και ελπίζω να μην με ξανά πάρουν αργότερα γιατί έτσι ειπε ότι όσοι το υποστηρίζουν σε ολους τα ίδια λενε υποχρεωτικά vdsl 50. Οπότε την λέω άκυρο. Μα αυτό την έλεγα οτι μου λέτε ότι να μου βάλετε 50 vdsl και θα ανεβάσετε την τιμή θέλω δεμ θέλω τοτε γιατι με πήρατε τηλεφωνώ;

Εισαι σε μικτο δικτυο, οπτικη ινα μεχρι την τοπικη καμπινα και απο εκει μεχρι το σπιτι σου με χαλκο.
Ποσα δινεις τωρα;

2 λεπτά πριν, orck είπε

Εισαι σε μικτο δικτυο, οπτικη ινα μεχρι την τοπικη καμπινα και απο εκει μεχρι το σπιτι σου με χαλκο.
Ποσα δινεις τωρα;

Αυτό της είπα και την λέω γιατί θα μου φέρεται οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και λέει οχι. 23.63€ δίνω. είναι προσφορά φορητότητας To double play 24 L έχω αλλά με 120 λεπτά προς κινητά. με βάζουν και κάτι λεπτά προς όλους και MB σε κινητό κάθε μήνα χωρίς τίποτα άλλο. γιατί να θέλω να το αλλάξω αυτό μα δεν θέλω. ελπίζω γιατί είδα γράψατε τους adsl δεν μπορούν να υποχρεώσουν επειδή είμαι σε vdsl να μην είναι όντως υποχρεωτικό 

2 ώρες πριν, therion13 είπε

Καλησπέρα είναι κάτι που μας αφορά όλους, σήμερα με πήραν τηλ να με ενημερώσουν οτι όλοι όσοι είναι cosmote ( νομίζω σιγά σιγά και για όλους του παρόχους) θα μπούμε σε vdsl 50! όταν ρώτησα γιατί αυτό μου είπε εξέλιξη τεχνολογίας και όλοι θα παίρνουν απο οπτικές ίνες! με τιμή 32.50€ και κάθε μήνα 30€ για αγορές απο συγκεκριμένα super market και συγκεκριμένα προιόντα! Βέβαια οπτική ίνα μέχρι το καφάο όχι το σπίτι. Εγώ τώρα είμαι σε 24 και τα πιάνω και τα 24 γιατί είναι σαν vdsl2 παίρνω απο καινούριο καφάο. Το θέμα είναι οτι εγώ δεν το θέλω αυτο. το 24.5Mbps που έχω είμαι υπερ ευχαριστημένος και δεν θέλω να αλλάξει η τιμή που είναι στα 23.6€ τώρα. Και μου είπε οτι οκ μπορούμε να το αφήσουμε αλλά αργά η γρήγορα θα με ξανα πάρουν και θα έχει άλλη τιμή τότε. άλλη προσφορά! Τι έχετε να πείτε; θέλω να ακούσω σχόλια 

Παπάντζες για να σε πεισουν να πας σε πιο ακριβό προγραμμα (*). Ειδικά αν σε πήραν από τηλεφωνο ΑΛΛΟ απο 11888 (το επισημο του οτε) τοτε σηκώνει και να ρίξεις ευγενικο καντηλάκι γιατί ειναι γραφείο προώθησης που πουλά με bonus (**)

Σε κάθε περιπτωση εσύ θα πεις οτι μέχρι να λήψει το συμβόλαιο σου, δεν δέχεσαι καμια αλλαγή και αν σε ρωτήσει πότε θα λήξει (ντιν ντιν γραφειο προώθησης) απαντας οποτε θέλω και κλείνεις το τηλεφωνο. Δεν εχεις καμια υποχρεώση να απαντησεις το οτιδήποτε ουτε να αποδεχτεις αυτά που σου λεει. Αν τώρα δεν είσαι σιγουρος, ζήτησε να καταγράψεις τη συνομιλία, το ονοματεπώνυμο και την εταιρεία που εργάζεται και να σου στειλει με email την αποφαση υποχρεωσης μεταβασης σε vdsl 50. Κάτι μου λεει πως θα πέσει η γραμμή. 🤣

(*) Σε δικό μου άνθρωπο που ειχε vdsl 30, έληξε το συμβόλαιο του και κυριολεκτικά τον συμφερε οικονομικά να πάει στο vdsl 50, παρα να μεινει στο 30. 

(**) Αυτό με κουπονια για σουπερ μαρκετ είναι γελοίο και σιγουρα δεν το κάνει ο οτε. 

• Like 1

Θα σας ενημερώσω. Την είπα να με πάρει Παρασκευή να το σκεφτώ. Στο σταθερό με πηρε κακ εχω ενα της κακιάς ωρας δεν λεει αριθμούς. Παλιοοοοοοο. Λογικά 11888 θα είναι δεν ξέρω θα δούμε. Χαίρομαι που ακούω ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω. Βλεπω να πέφτουν πολλά θύματα. Ειπε σε όλους θα πάρουν

Καλησπερα ξανα μιλήσαμε αλλά ενα όχι είπα και ενα εντάξει ειπε ισως γιατι ήμουν έξω και ακουγόταν και μουσική μάλλον δεν το συνέχισε. Από το 13888 πήρε πάντως. Επίσης την προηγούμενη μερα πήρα εγω στο 13888 να ρωτήσω αν έχει βγει καμια διαταγη/νόμος για αυτό και μου λεει οχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο παρα μόνο η αλλαγηβσε voip που θα γίνουν όλοι αυτό μόνο. Άρα δεν καταλαβαίνω από το 13888 πρέπει να αλλάξετε σε vdsl50 και μετα όχι δεν παίζει κάτι τέτοιο. Πάντως αν όντως γινόταν αντε γεια έφευγα

8 ώρες πριν, therion13 είπε

Καλησπερα ξανα μιλήσαμε αλλά ενα όχι είπα και ενα εντάξει ειπε ισως γιατι ήμουν έξω και ακουγόταν και μουσική μάλλον δεν το συνέχισε. Από το 13888 πήρε πάντως. Επίσης την προηγούμενη μερα πήρα εγω στο 13888 να ρωτήσω αν έχει βγει καμια διαταγη/νόμος για αυτό και μου λεει οχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο παρα μόνο η αλλαγηβσε voip που θα γίνουν όλοι αυτό μόνο. Άρα δεν καταλαβαίνω από το 13888 πρέπει να αλλάξετε σε vdsl50 και μετα όχι δεν παίζει κάτι τέτοιο. Πάντως αν όντως γινόταν αντε γεια έφευγα

Κοροϊδα ψάχνουν φίλε είναι ευλογημένοι από την κοσμοτε να έχουν τέτοιες πρακτικές για να πλησιάσουν και τα μπόνους

1 λεπτό πριν, divo είπε

οδηγια δεν υπαρχει. Αυτο που κοιτανε ειναι σιγα σιγα να σταματησει να υπαρχει σε εμπορικη διαθεση το 24αρι, οπως εγινε και στο 4αρι. Αυτο θα γινει οταν πλεον ολοκληρωθουν ολες οι μεταγωγες στις καμπινες. Εκει πλεον δε θα σε συμφερει το 24αρι λογω τιμης, και θα περνας σε 30αρι ή 50αρι. 

το 13888 ειναι κοινο νουμερο εξερχομενων κλησεων για ολα τα telesales. Τα οποια μπορει να βρισκονται σε ολη την Ελλαδα. Απο θεσσαλονικη μεχρι Κρητη.

Μπα και το 30 πιστεύω θα καταργηθεί μαζι με το 24. Σιγα την διάφορα για 5.5Mbps εφόσον πέρνεις και το 24 από καμπίνα οπως εγώ. Γιατί για 50 μου είπε ουτε καν 30

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...