Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..  έχω πάρει εδώ  και 5 μήνες ένα λαπτοπ και το έχω πάει 3 φορές για φτιάξιμο και έχω εγγύηση και μού λενε ότι δεν καλύπτετε το λογισμικό στη εγγύηση.  Μιπως μπορείτε να μού πείτε τί να κάνω? Το είχα 32 μέρες ακριβώς στη INFO QUSST..σημερα το παρελαβα και μού είπαν ότι φταίει η ενημέρωση για τα Windows 10. Μπορω να κάνω κάτι?? Ευχαριστώ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο άλλο θέμα ειχες λάβει αρκετές απαντησεις και προτάσεις. Κοίταξες καμια; Δοκίμασες κατι; Αν οχι κάνε το για να μη γράφουμε πάλι τι μηχανημα εχεις, πως ειναι η υγεία του δισκου, κλπ.

Αν ολα αυτα σου φαινονται κινεζικα, με το να ρωτάς το ιδιο δεν θα βγαλεις ακρη. Ειτε θα το πας σε ενα έμπιστο τεχνικό να το κοιτάξει και να σου πει τι γινεται ή θα το πουλήσεις και θα πάρεις άλλο. 

Με το hard disk sentinel θα δεις την υγεια του δισκου.

Με linux θα δεις αν φταίει το λειτουργικό σε συνδυασμό με το hardware

αλλα αν δεν σπάσει αυτγα, ομελετα δεν κάνεις, απλα λεγοντας εχω αυγα αλλα δεν εχω ομελετα.

Λυπάμαι αλλα ετσι ειναι 

Μιλώ πάντα για το https://www.insomnia.gr/forums/topic/682349-λογισμικό/

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Επειδή σαν βασικό λςε τη γραμμή σου. Πως ειναι η γραμμή σου; Σταθερή; Γρήγορη; Φαντάζομαι την ωρα που κάνεις update ή παιζεις youtube ΔΕΝ εχεις τερμα ανοιχτο το torrent, σωστα; Απο το κινητό σου πως ειναι η συμπεριφορα του youtube; Παιζει καλα; 

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.

Εντάξει επιδει δεν ξέρω πολλά πράγματα και μού είναι δύσκολο.. θα το πάω σε ένα τεχνικό γιατί και εμένα μού έχουν σπάσει τα νεύρα.. παντός σάς ευχαριστώ πολύ όλους σας. 

Με το κινητό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα και μπαίνω και με την smart tv ούτε εκεί έχω πρόβλημα μόνο με το υπολογιστή και έχω και 50γραμμη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...