txcellas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο email για τεχνική υποστήριξη στην Apple? Εχω θέμα με το iCloud μου και το τηλ που μου έχουν δώσει από istorm απλά δεν βγάζει νόημα όποτε μου μένει μόνο το email.
marmagia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 https://getsupport.apple.com/GetSASO?locale=el_GR Ίσως μπορέσεις να μιλήσεις και μέσω chart μαζί τους
txcellas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μα δεν έχει επιλογή chat. Μόνο το imei και οι επιλογές είναι άσχετες. Γι αυτό ψάχνω κάποιο mail
alexakos89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, txcellas είπε Μα δεν έχει επιλογή chat. Μόνο το imei και οι επιλογές είναι άσχετες. Γι αυτό ψάχνω κάποιο mail Πάρε τηλέφωνο καλύτερα. Η μιλά με ένας εξουσιοδοτημένο πχ document, infoquest
txcellas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μίλησα με istorm κολωνακιου και γι το πρόβλημα που έχω (iCloud) μόνο ένα τηλέφωνο μπορεί να με εξυπηρετήσει που έδω και 20 μέρες δεν μπορώ να μιλήσω. Γι αυτό θέλω ένα email μπας και βγάλω καμία άκρη
atheatos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Πως είναι τα Αγγλικά σου? Αν θες να κανείς chat με το αμερικανικό Apple support, δοκίμασε μέσο Twitter.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 24 λεπτά πριν, flyer είπε Εδώ 0080044145417 πήρες? Κοίτα εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα