Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Εχω βαρεθεί να ακούω για κατόχους Ι.Χ. που δεν έχουν να πληρώσουν τα ασφάλιστρα ή τα τέλη κυκλοφορίας. Και έχουν και πάντα την ίδια δικαιολογία, "κάτι προέκυψε" και δεν υπάρχουν χρήματα την περίοδο της ανανέωσης. Το να βάζουν αυτό το "κάτι προέκυψε" στο ετήσιο μπάτζετ τους είναι εξωπραγματικό γι' αυτούς.

Δεν είναι για όλους το αυτοκίνητο, αν είστε στο σημείο του πηγαίνω-δεν πηγαίνω τις πινακίδες για κατάθεση, υπάρχουν και οι συγκοινωνίες για εσάς. Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα να μας τρακάρετε και να μην έχετε και ασφάλεια.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

να ανοιγουν τις εφοριες και απογευματα,να πηγαινει ο κοσμος τις πινακιδες οποτε μπορει.και οχι να χανει μεροκαματα για να μην ξεβολευονται τα παρασιτα.

Ετσι ακριβως.Εγω δουλευω πρωινα καθημερινες,για ποιο λογο θα πρεπει να χασω το μεροκαματο για να παω να παραδωσω πινακιδες τις οποιες μπορει να πρεπει να παρω πισω σε 15 μερες;Παλι θα χαθει εκει το μεροκαματο;Τωρα εχω το ενα παπακι στο συνεργειο για πουλημα,θα πρεπει να πληρωσω 1 μηνα ακομα ξερω γω τσαμπα η θα πρεπει να τρεχω περα δωθε για πινακιδες;

Να ειναι καλα οι μ@λ@κες οι νεοελληνες που κυκλοφορουσαν ανασφαλιστοι τοσο καιρο,με το 1/3 του πληθους των οχηματων να ειναι ανασφαλιστα!

Και τωρα την πληρωνουμε εμεις οι πιο μ@λ@κες που τα ασφαλιζουμε πριν την ωρα τους.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.

Πέρα από τα πρόστιμα είναι και θέμα παιδείας που δεν έχουμε σαν λαός. Αν παρκάρεις τον άλλο και φταις, χωρίς ασφάλεια ο άλλος θα πρέπει να τρέξει σε δικαστήρια για να αποζημιωθεί. Πέρα ότι θα πρέπει να φτιάξει το αυτοκίνητό του από την τσέπη του. Και αν γίνει και τραυματισμός τρέχα γύρευε. Αλλά είναι όλοι την πάρτη τους και τη βολεψη τους. Και άσε τους άλλους να κουρευονται. Για αυτό λέμε χρειάζεται αυστηρή επιβολή των νόμων από την αστυνομία.  Ποια φάρμακα Ποια δουλειά... Δεν έχεις ασφάλεια δίπλωμα δεν ξέρω και εγω τι. Αυστηρό πρόστιμο και πινακίδες και κατάσχεση οχήματος αν χρειάζεται. Άποψη μου πάντα. 

• Like 4
Δημοσ.

Με το πρόσχημα της κρίσης όλα δικαιολογούνται στην Ελλάδα. 

Το ζήτημα είναι ότι τα ίδια ακριβώς κάναμε ως λαός και πριν από την κρίση.  Πάλι υπήρχαν απλήρωτα πρόστιμα, πάλι προσπαθούσαμε να ξεγελάσουμε το κράτος με φθηνές δικαιολογίες.

Δημοσ.

εχει ξαναματαναφερθει, κάμερες οπου μπορούν. Σε κεντρικά φανάρια, σε αναστροφες, για ταχύτητα κοκ. Γινεται σε τόσες χώρες με επιτυχία. Στην ελλαδα,......προσωπικα δεδομένα. Κλασσικά 20 χρονια πισω. Κανένα μελλον καμια τύχη. Όταν τα λεω-συζητάω με Έλληνες στις διακοπες η νεο-Έλληνες του εξωτερικού με κοιτούν με μισό μάτι και στο τσακ δε με λενε ανθελληνα. 

Δημοσ.

Τα εμπόδια για τις κάμερες ασφαλείας ανέκαθεν ήταν:

1) Οι ψεκασμένοι.

2) Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων

3) Οι αναρχο-μπαχαλάκηδες που τις καταστρέφουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...