Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30 04 18 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 07 05 18?ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 07 05 18 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ?

Δημοσ.

αθωοση για τον συμφορουμιτη που ειχε το οχημα του ανασφαλιστο μονο για 7 ημερες....σαπια κυβερνηση θελει να τα μαζεψει απο παντου!Σιγα τι θα παθουμε για μια βδομαδουλα. ΑΙΣΧΟΣ 

xD

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ManFromEarth said:

Θα διαφωτισω εγω: Πληρωσε το προστιμο.

Aυτο δεν ειναι option...Κατι σε τσαμπα εχεις;

6 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

αθωοση για τον συμφορουμιτη που ειχε το οχημα του ανασφαλιστο μονο για 7 ημερες....σαπια κυβερνηση θελει να τα μαζεψει απο παντου!Σιγα τι θα παθουμε για μια βδομαδουλα. ΑΙΣΧΟΣ 

xD

Του πληρωνω εγω το προστιμο αρκει να σταματησει να ψηφιζει...

• Like 1
Δημοσ.

αυτό το πράγμα δε το καταλαβαίνω,

έχει γίνει τόσος ντόρος για τα ανασφάλιστα εδώ και καιρό. Μάλιστα είχαν σταλθεί και πρόστιμα πολλά από τα οποία ήταν λάθος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί όλη η διαδικασία απ ότι ξέρω.

Δε ξέρω αν έχει πληρώσει κάποιος πρόστιμο αλλά γενικά φαίνεται ότι το γυροφέρνουν και κάποια στιγμή θα σκάσει. Παρόλο αυτά υπάρχουν άτομα που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι, τους έρχετε και πρόστιμο και μετά, ψάχνουν τι ακριβώς;;;

Ειλικρινά περιμένω πως και πως να αρχίσουν τα πρόστιμα (όχι μόνο σε αυτό το κομμάτι). Αφού το κράτος χρειάζεται λεφτά ας τα αρπάξει από τέτοιους τύπους αντί να φορολογεί ό,τι κινείται

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, THANOS09092012 είπε

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 30 04 18 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 07 05 18?ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 07 05 18 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ?

ρε ποιο προστιμο  1 μηνα στις φυλακες του Μεξικου να σε πηγαιναν εσενα αρνακι θα επεστρεφες

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kleo1 είπε

αυτό το πράγμα δε το καταλαβαίνω,

έχει γίνει τόσος ντόρος για τα ανασφάλιστα εδώ και καιρό. Μάλιστα είχαν σταλθεί και πρόστιμα πολλά από τα οποία ήταν λάθος και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί όλη η διαδικασία απ ότι ξέρω.

Δε ξέρω αν έχει πληρώσει κάποιος πρόστιμο αλλά γενικά φαίνεται ότι το γυροφέρνουν και κάποια στιγμή θα σκάσει. Παρόλο αυτά υπάρχουν άτομα που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι, τους έρχετε και πρόστιμο και μετά, ψάχνουν τι ακριβώς;;;

Ειλικρινά περιμένω πως και πως να αρχίσουν τα πρόστιμα (όχι μόνο σε αυτό το κομμάτι). Αφού το κράτος χρειάζεται λεφτά ας τα αρπάξει από τέτοιους τύπους αντί να φορολογεί ό,τι κινείται

Εντάξει πέραν της πλάκας, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τα χρήματα την συγκεκριμένη ωρα, είτε τους τα σηκώνουν το λογαριασμό την ώρα που είναι να πληρώσουν, είτε δεν είναι ενημερωμένοι

Παντα θα υπάρχουν τετοια, αλλά πλέον δεν μπορείς να κουνήσεις, οπότε καταθέτεις πινακίδες ή το πουλάς και τέλος

• Like 2
Δημοσ.

να ανοιγουν τις εφοριες και απογευματα,να πηγαινει ο κοσμος τις πινακιδες οποτε μπορει.και οχι να χανει μεροκαματα για να μην ξεβολευονται τα παρασιτα.

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

να ανοιγουν τις εφοριες και απογευματα,να πηγαινει ο κοσμος τις πινακιδες οποτε μπορει.και οχι να χανει μεροκαματα για να μην ξεβολευονται τα παρασιτα.

Σε βολευει να περνανε να τις περνουν απο το σπιτι σου μηπως?

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

κλασσικα,απο την μια ακρη,στην αλλη.αν δεν εχεις επιχειρηματα....................

Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Θα έπρεπε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα να υπάρχει προσωπικό απόγευμα, για κατάθεση πινακίδων. Αλλά από το να βρεθείς απέναντι στο νόμο, καλύτερα να πάρεις 1 μέρα άδεια και τέλος.

Αλλά ο Έλλην μάλλον θα σκέφτηκε "Έλα μωρέ, για μία εβδομάδα ποιός θα με ψάξει...". Πιθανολογώ, δεν ξέρω.

Θα αναφέρω ένα περιστατικό που ήμουν μπροστά όταν έγινε :

Έλεγχος σε παπί από 3 της τροχαίας. Χωρίς κράνος ο τύπος. Του ζητούν άδεια, ασφάλεια, δεν είχε.

-Δίπλωμα έχεις τουλάχιστον;

-Όχι.

-Γιατί;

-Γιατί εσείς μου το πήρατε πριν 1 μήνα.

-Και γιατί κυκλοφοράς τότε;

-Και πώς θα πάρω τα φάρμακα της μάνας μου ρε μάστορα; Με τα πόδια θα βγαίνω;

Κοιτάχτηκαν μεταξύ τους οι της τροχαίας και τον άφησαν και έφυγε (όχι φυσικά επειδή βγήκε για φάρμακα...)

Κατάλαβες τι θέλω να πω; Κάποιοι θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμα να κυκλοφορούν, είτε με πινακίδες είτε χωρίς, είτε με ασφάλεια είτε χωρίς κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, Lanike71 said:

Κατάλαβες τι θέλω να πω; Κάποιοι θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμα να κυκλοφορούν, είτε με πινακίδες είτε χωρίς, είτε με ασφάλεια είτε χωρίς κλπ κλπ

To thread που ειχε ανοιχτει εδω περα, τοτε που πεσανε τα πρωτα προστιμα για ανασφαλιστους (αυτα που στη συνεχεια ΚΑΚΙΣΤΑ τα πηρανε πισω για να τους δωσουν την προθεσμια που εχασε ο ts), ειναι εκ των χαρακτηριστικοτερων αυτου που αναφερεις.

Δεν προεχει να ειναι νομιμοι, προεχει να κινουνται. Τα υπολοιπα ειναι optional για αυτους. Αμα θελουν, αμα γουσταρουν, αμα προτιμανε να πληρωσουν και γενικως χαρη μας κανουν. Ειναι οι ιδιοι τυποι που για την καταντια τους θεωρουν υπευθυνους τους πολιτικους.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...