LCF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Έχω windows 10 και δε χρησιμοποιώ κάποιο antivirus πέρα από αυτό του λογισμικού. Μετά από έναρξη των windows μου βγάζει μήνυμα το defender ότι εντοπίστηκε το παρακάτω trojan Trojan:Win32/Tiggre!plock Αφού κάνω remove αυτό συνεχίζει να εμφανίζεται. Δοκίμασα με Malwarebytes και άλλα σχετικά βοηθήματα αλλά δεν μπορεί να το εντοπίσει κανένα. Ξέρετε πως μπορώ να απαλλαχθώ?
ss13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δοκίμασε αυτό https://www.pcmalwaresecurity.com/trojan/solved-remove-trojanwin32tiggreplock-virus-completely-windows-system/
LCF Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Έχω τσεκάρει για άγνωστα ή ανεπιθύμητα software που να έχουν εγκατασταθεί ή αντίστοιχα toolbars και add-ons αλλά δε βρήκα κάτι. Επίσης έχω δοκιμάσει και με το Spyhunter που προτείνει η ιστοσελίδα αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Γενικά, έχω παρατηρήσει ότι μερικές μόνο φορές και ενώ μπορώ να μπω πχ στο facebook και άλλα 3-4 sites δεν μου ανοίγει κανένα άλλο σαν μην έχω σύνδεση. Κάνοντας μια επανεκκίνηση το συγκεκριμένο πρόβλημα λύνεται. Πέρα από αυτό όμως δεν μπορώ να πω ότι μου έχει παρουσιαστεί κάποιο άλλο κόλλημα. Τα windows όμως εξακολουθούν να εντοπίζουν το trojan.
ss13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Αυτό το είδες ; https://www.malwares.news/get-rid-of-trojanwin32tiggreplock-from-windows-10-eliminate-trojanwin32tiggreplock 1
asdfaster Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, LCF είπε Έχω windows 10 και δε χρησιμοποιώ κάποιο antivirus πέρα από αυτό του λογισμικού. Μετά από έναρξη των windows μου βγάζει μήνυμα το defender ότι εντοπίστηκε το παρακάτω trojan Trojan:Win32/Tiggre!plock Αφού κάνω remove αυτό συνεχίζει να εμφανίζεται. Δοκίμασα με Malwarebytes και άλλα σχετικά βοηθήματα αλλά δεν μπορεί να το εντοπίσει κανένα. Ξέρετε πως μπορώ να απαλλαχθώ? Πάντα χρησιμοποιούμε antivirus, άσε που ότι σαβούρα υπάρχει στο internet περνάει στο pc και το κάνει να σέρνεται. Tο σύστημα μας μπορεί να πάθη πολύ άσχημα πράγματα. Είναι κρίμα να χασεις αρχεία η να σου κλειδώσουν ακόμα και το pc. Μην χρησιμοποιείς windows defender ούτε η microsoft δεν το χρησιμοποιεί. Αν το pc σου δεν σηκώνει antivirus βαριά, βάλε ένα απλό και ελαφρύ nod32 που ειναι top. Η γνώμη μου είναι απλή. Βγάζεις off το antivirus του pc σου που έχει προεγκατεστημένο. Και βάζεις το Kaspersky total security. Κανεις ένα full scan το pc σου με το Kaspersky και μετά βάζεις και το ADW Cleaner και κανεις επίσης scan. Tο κρατάς σε trial version για 31 μέρες άμα σου αρέσει. Αλλιώς αγοράζεις ένα key από skroutz που είναι φθηνό και αξίζει 1000%. Bάζεις στον browser σου το ghostery. Εγώ πιστεύω θα καθαρίσει το σύστημα σου πολύ εύκολα με αυτά που σου γράφω. H anti malware εφαρμογές όπως το malwarebytes πιο πολύ είναι για να βοηθούν στο να μην περάσουν η σαβούρες στον pc. Αμα περάσουν θες antivirus. Μην περιμένεις θαύματα από το malwarebytes άμα πέρασαν ιοί μεσα. Επρεπε να το είχες ήδη install στο pc σου και τότε θα σε βοηθούσε στο να κάνει block την σαβούρα πριν μπει μέσα. Εγώ χρησιμοποιώ Kaspersky και την εφαρμογή Αdguard 6.3. Είναι και τα δυο επί πληρωμή αλλα αξίζουν. Δεν περνάει στο pc πραγματικά τίποτα και αυτά που ζητάνε είναι πολύ λίγα για ολα αυτά που προσφέρουν. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από asdfaster
donblunts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Φίλε μου μπες https://www.bleepingcomputer.com/ Πήγαινε στα Downloads > Most Downloaded, και κατέβασε τα 4 πρώτα που βλέπεις. Μπές σε Safe Mode, και τρέξτα. Λογικά θα είσαι ΟΚ μετά. Η. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα