TikiTaka23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα ψάχνω για καινούργιο smartphone μιας και απο πρώτη λυκείου είμαι με το huawei p8 lite και μου χει βγαλει το λαδι. Αφού περασω θελω σε αυτα τα λεφτα να παρω ένα κινητό για γερη χρήση μιας και το huawei το φορτιζα 3 φορές τη μερα.
TikiTaka23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Και σε Samsung, huawei έχουμε κατι; 1
paragontikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 σε huawei honor 10 εχει παρει και την αναβαθμιση GPU turbo για παιχνιδια με καλυτερες επιδοσεις και αυτονομια που φανταζομαι σε ενδιαφερει, samsung A8 αν και δε το προτείνω γενικά, αν θες samsung δωσε κατι παραπανω και παρε το S8, εναλλακτικές περα απο το Mi A2 ειναι και το Νοκια 7 plus
vargas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Πολύ πιο δυνατό από αυτά που αναφέρονται είναι το mi 6 κ με 6 gb ram , σαφέστατα πιο future proof
TikiTaka23 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Το honor 10 εχει καλη αυτονομία? Γιατί οσο αναφορά αυτο ειμαι πολυ απογοητευμένος απο το p8 lite που έχω
TikiTaka23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Αρα μέχρι τωρα έχουμε honor 10, g6, a8, mi6?
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 29 minutes ago, TikiTaka23 said: Αρα μέχρι τωρα έχουμε honor 10, g6, a8, mi6? Μπορείς να μαζέψεις λίγα παραπάνω και να πάρεις το S8 που έχει 423 https://www.bestprice.gr/item/2155034325/samsung-galaxy-s8.html 1
Med_ss_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε Και σε Samsung, huawei έχουμε κατι; Samsung Galaxy A8 1 ώρα πριν, TikiTaka23 είπε Αρα μέχρι τωρα έχουμε honor 10, g6, a8, mi6? Ασυζητητί a8. Οικονομικό, όμορφο, με υπέροχη κάμερα, ήχο κλπ.. Η αυτονομία που προσφέρει είναι για άτομα με υψηλές απαιτήσεις χωρίς μεγάλο πορτοφόλι. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα!
SeNNinhA Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Στα 300€ παιζει δυνατα και το Nokia 8 που υστερει μεν σε καμερα (συγκριτικα με αλλα) αλλα εχει τον καλυτερο επεξεργαστη
georgerapp Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Το g6 παιδιά είναι ένα πανέμορφο συνχρονο σε εμφάνιση κινητό που φέρει επάνω του μια πολύ καλή οθόνη από επιδόσεις φυσικά είναι από τα top και ο δεύτερος φακός του είναι ένας wide που από αυτά που διαβάζω από χρήστες τείνουν να βγάζουν περισσότερες με αυτόν αφού έχει τεράστιο κάδρο. Έχω δει landscape από αυτόν και έχω εντυπωσιαστεί!!! Καλό και το a8 αλλά είναι πίσω σε όλα τα στοιχεία. Η Nokia δεν έχει επίσημο αντιπρόσωπο Ελλάδα και έχω διαβάσει τραβήγματα από τους χρήστες του και στεναχώριες. Σε άλλα θέματα έχει αναφερθεί ότι δεν έχει υποστήριξη. Από εδώ Ελλάδα είναι η πιο τίμια επιλογή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448811 Πάρε τις πληροφορίες σου. Εγώ στο προτείνω γιατί έχω δει δείγματα από τις φωτογραφικές δυνατότητες του,χωριά ότι η lg πάντα έβγαζε καλά καμεροφωνα.
SeNNinhA Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 26 λεπτά πριν, georgerapp είπε Το g6 παιδιά είναι ένα πανέμορφο συνχρονο σε εμφάνιση κινητό που φέρει επάνω του μια πολύ καλή οθόνη από επιδόσεις φυσικά είναι από τα top και ο δεύτερος φακός του είναι ένας wide που από αυτά που διαβάζω από χρήστες τείνουν να βγάζουν περισσότερες με αυτόν αφού έχει τεράστιο κάδρο. Έχω δει landscape από αυτόν και έχω εντυπωσιαστεί!!! Καλό και το a8 αλλά είναι πίσω σε όλα τα στοιχεία. Η Nokia δεν έχει επίσημο αντιπρόσωπο Ελλάδα και έχω διαβάσει τραβήγματα από τους χρήστες του και στεναχώριες. Σε άλλα θέματα έχει αναφερθεί ότι δεν έχει υποστήριξη. Από εδώ Ελλάδα είναι η πιο τίμια επιλογή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448811 Πάρε τις πληροφορίες σου. Εγώ στο προτείνω γιατί έχω δει δείγματα από τις φωτογραφικές δυνατότητες του,χωριά ότι η lg πάντα έβγαζε καλά καμεροφωνα. Προσωπικα το G6 το αγαπαω. Ειναι και το πιο μαζεμενο σε διαστασεις. Λιγο η σχεδιαση του πισω μερους στις καμερες υστερει οπτικα αλλα το ανεχομαι. Αλλωστε σε θηκη θα μπει. Θελει και προσοχη γιατι εχει φαρδυ τζαμακι εκει και γρατζουνιεται ευκολα. 1
arenaphone007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Oppo the world’s smartest selfie camera smart phone is planning to fill the remaining space of your Tech wardrobe with its all new Oppo F9. There are number of teasers suggesting that very soon Oppo F9 will be launched (F9 Pro launched possible in this regard for India). The upcoming smart phone codenamed CPH1823 have made its entry to the market already bearing the bench mark of Geekbench with some of the specs. The smart phone is said to run by Helio P60 chipset by Mediatek, coupled with 6 GB RAM. For Oppo F9 Specs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα