Esther Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Kαλησπέρα. Θέλω να κάνω μεταφορά του site μου σε άλλο server και έχω κατεβάσει όλα τα αντίγραφα ασφαλείας απο το cpanel. Ποιος θεωρείτε πως είναι ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς αρχείων? Γιατι κάνοντας restore έχω μπροστά μου μια σελίδα που φορτώνει για πολύ ώρα και δε βλέπω να γίνεται τίποτα.
Left13S Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Αν ανεβάσεις τα αρχεία στο φάκελο του σέρβερ και μετά την βάση δεδομένων, δεν γίνεται κάτι;
Esther Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δε ξέρω τι είχε συμβεί αλλά λύθηκε και μεταφέρθηκαν τα αρχεία εν τελει. Όσο αφορα τη βάση αναμένω. Όμως παρατηρώ πως δε μπορώ να φτιάξω νέα βάση..μου λέει το εξής: Έχετε συμπληρώσει τη μέγιστη περίοδο διόρθωσης βάσεων δεδομένων (0)..Tι είναι αυτό?
dichagr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα φίλε μου. Πρέπει να μας δώσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες για το ζήτημα. Τι hosting έχεις εκεί που μεταφέρεσαι(shared, vps, κάτι άλλο); Αν δεν γνωρίζεις, λογικά είσαι σε shared, οπότε έχεις και περιορισμένη πρόσβαση, ανάλογα τον πάροχο. Σε ποια εταιρεία έχεις hosting; Το phpmyadmin χρησιμοποιείς για να φτιάξεις βάση δεδομένων; Τι δικαιώματα έχεις για να επεξεργαστείς και να φτιάξεις βάση δεδομένων;
Esther Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Στις 10/8/2018 στις 12:08 ΠΜ, dichagr είπε Καλησπέρα φίλε μου. Πρέπει να μας δώσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες για το ζήτημα. Τι hosting έχεις εκεί που μεταφέρεσαι(shared, vps, κάτι άλλο); Αν δεν γνωρίζεις, λογικά είσαι σε shared, οπότε έχεις και περιορισμένη πρόσβαση, ανάλογα τον πάροχο. Σε ποια εταιρεία έχεις hosting; Το phpmyadmin χρησιμοποιείς για να φτιάξεις βάση δεδομένων; Τι δικαιώματα έχεις για να επεξεργαστείς και να φτιάξεις βάση δεδομένων; Καλησπέρα. Τη βρήκα τη λύση εν τέλει στο συγκεκριμένο θέμα. Ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα