nikοs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα, έχοντας κάνει ήδη την μετάβαση από android tablet σε ios και έχοντας μείνει τρομερά ικανοποιημένος το τελευταίο διάστημα σκεφτόμουν σοβαρά να αγοράσω ένα macbook...Το πρόβλημα δεν ήταν άλλο από το οικονομικό φυσικά γιατί ακόμα και το air έβγαινε στο 1000€...Να διευκρινίσω ότι εξαιτίας της δουλειάς που κάνω με ενδιαφέρει η αυτονομία, για εμένα 8+ ώρες αυτονομίας είναι το λιγότερο απαραίτητη! Σήμερα μου δόθηκε η δυνατότητα να αποκτήσω το macbook air 2017 στα 800€ καινούργιο από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών συσκευών. 800€ είναι ένα ποσό που μπορώ να διαθέσω...Πιστεύεται αξίζει να πάω στο macbook air 2017 σε αυτά τα λεφτα?
Plapoutas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 11 λεπτά πριν, nikοs είπε Καλησπέρα, έχοντας κάνει ήδη την μετάβαση από android tablet σε ios και έχοντας μείνει τρομερά ικανοποιημένος το τελευταίο διάστημα σκεφτόμουν σοβαρά να αγοράσω ένα macbook...Το πρόβλημα δεν ήταν άλλο από το οικονομικό φυσικά γιατί ακόμα και το air έβγαινε στο 1000€...Να διευκρινίσω ότι εξαιτίας της δουλειάς που κάνω με ενδιαφέρει η αυτονομία, για εμένα 8+ ώρες αυτονομίας είναι το λιγότερο απαραίτητη! Σήμερα μου δόθηκε η δυνατότητα να αποκτήσω το macbook air 2017 στα 800€ καινούργιο από μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών συσκευών. 800€ είναι ένα ποσό που μπορώ να διαθέσω...Πιστεύεται αξίζει να πάω στο macbook air 2017 σε αυτά τα λεφτα? Εξαρτάτε την χρήση που θες να κάνεις. Αν δεν κάνεις απαιτητική χρήση, δηλαδή χρησιμοποιείς απλά εφαρμογές γραφείου, ίντερνετ, βίντεο, μουσική κλπ θα σε καλύψει απόλυτα. Η αυτονομία του είναι όντως αξιέπαινη.
greg4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Το μεγάλο πρόβλημα του macbook air είναι η ανάλυση. Αν μπορείς να ζήσεις με αυτήν οκ.
Romanzo Criminale Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Θα ανανεώσουν την σειρά μέσα στον Σεπτέμβρη όποτε θεωρώ πως καλύτερα βα περιμένεις. Επίσης σε μερικές μέρες θα ενσωματωθούν οι εκπτώσεις της Apple λόγω των φοιτητικών προσφορών. Στις μεγάλες αλυσίδες ενσωματώνονται για όλους.
nikοs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Παιδιά το παράγγειλα αχαχαχαχα ε δεν μπορούσα να περιμένω, ούτε να δώσω περισσότερα!Ελπίζω να το ευχαριστηθώ δεν ξέρω... 2
Plapoutas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 18 ώρες πριν, nikοs είπε Παιδιά το παράγγειλα αχαχαχαχα ε δεν μπορούσα να περιμένω, ούτε να δώσω περισσότερα!Ελπίζω να το ευχαριστηθώ δεν ξέρω... Καλορίζικο
thodoris20s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Καλά έκανες, εφόσον μπορείς να διαθέσεις μέχρι 800, δεν θα μπορέσεις να βρεις άλλο macbook με αυτά τα λεφτά. Ειδικά όταν βγει το καινούριο. Καλορίζικο
nikοs Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Παιδιά μόλις το παρέλαβα και το σέταρα , είναι τρομερά γήγορο, αλλά όντως η οθόνη είναι μετριότατη...το λογισμικό είναι ακριβώς όπως το περίμενα όμως , όλα είναι εκεί που πρέπει!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα