jerry banana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ποσό που διαθέτουμε :440 Ευρώ Χρήση υπολογιστή :Gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αττικη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Απο εμενα θα χτιστει. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Δεν επιθυμω. Ο υπολογιστης μου που θα αναβαθμισω εχει τα εξεις κομματια:CASE: coolermaster masterbox 5 PSU: Corsair RMx Series 650X MOTHERBOARD :Gigabyte H170-HD3 (rev. 1.0) CPU: Intel Core i5-6500 Box RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2400MHz GPU: XFX Radeon RX 480 8GB SSD: Samsung 850 Evo 250GB Hard disk: Western Digital Black 1TB external hdd: Maxtor M3 Portable 1TB monitor: LG 23MP68VQ-P UPS: APC Back-UPS 1400VA Στόχος μου είναι ένα future proof συστημα σε 1080p gaming.Η οθονη μου διαθετει freesync και είναι στα 75 hz.Επιθυμω οσο το δυνατον γινεται να παιζω παιχνιδια σε μεγιστες ρυθμισεις τύπου ΑΑΑ witcher 3 κλπ με 60+ fps. Spoiler Eπεξεργάστηκα τον προλογο γιατι θεώρησα πως θα ειναι καλυτερο εαν χρησιμοποιησω τη φορμα που παρεχει το insomnia προς εξυπηρετηση των ενδιαφερομενων που θα με βοηθησουν. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από jerry banana
Kon/nos stam Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Για 1080p το build είναι μια χαρά.Εχεις κανένα συγκεκριμένο game που δεν πιάνεις τα fps που θες; Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις για την νέα γενιά 1100 series της nvidia. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις αναβάθμιση είναι να πας σε coffe lake αλλά αφού το χρησιμοποιείς για gaming δεν χρειάζεται. 1
jerry banana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Kon/nos stam είπε Για 1080p το build είναι μια χαρά.Εχεις κανένα συγκεκριμένο game που δεν πιάνεις τα fps που θες; Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις για την νέα γενιά 1100 series της nvidia. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις αναβάθμιση είναι να πας σε coffe lake αλλά αφού το χρησιμοποιείς για gaming δεν χρειάζεται. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου φίλε Κωσταντίνε θα το κοιτάξω με συγχωρείς που άργησα να απαντήσω αλλα είμαι στηη δουλειά.Επίσης οχι μέχρι τώρα δοξα το Θεό πιάνω και σε απαιτιτηκα παιχνίδια καλά fps 40-50 ultra σχεδόν ολά πχ σε witcher 3,mass effecta andromeda,subnautica.Απλώς ανησυχώ για το ποσο future proof είναι το σύστημα επειδή τότε έσκασα γερά λεφτά για να φτιαχτεί. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από jerry banana
jerry banana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, Kon/nos stam είπε Για 1080p το build είναι μια χαρά.Εχεις κανένα συγκεκριμένο game που δεν πιάνεις τα fps που θες; Εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις για την νέα γενιά 1100 series της nvidia. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις αναβάθμιση είναι να πας σε coffe lake αλλά αφού το χρησιμοποιείς για gaming δεν χρειάζεται. 74 προβολες 1 απαντηση ωραια αναλογια ....
greg4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Ο λόγος που δεν σου απαντάει κανείς είναι γιατί δεν υπάρχουν και πολλά να σου πουν. Επίσης κανείς δεν είναι υποχρεωμένος αλλά οκ. Αν είσαι ευχαριστημένος με το σύστημα που έχεις σήμερα δεν υπάρχει νόημα να δώσεις σήμερα λεφτά για να το έχεις για "future proof". Γιατί όταν πραγματικά το έχεις ανάγκη με αυτά τα 440 ευρώ θα μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις σήμερα. Τουλάχιστον περίμενε μέχρι τον Σεπτέμβρη όπου λογικά θα έχουμε νέα σειρά από Intel και nvidia οπότε λογικά οι τιμές θα πέσουν στα πιο παλιά. Αν θες σον και καλά να κάνεις αναβάθμιση με 440 ψάχνεις για κάρτα γραφικών. Η vega 56 πάει στα 570, αν πουλήσεις την 480 την αγοράζεις άνετα. (vega 56 καθαρά λόγω freesync, η 1070ti είναι πιο φθηνή). 1
jerry banana Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, greg4 είπε Ο λόγος που δεν σου απαντάει κανείς είναι γιατί δεν υπάρχουν και πολλά να σου πουν. Επίσης κανείς δεν είναι υποχρεωμένος αλλά οκ. Αν είσαι ευχαριστημένος με το σύστημα που έχεις σήμερα δεν υπάρχει νόημα να δώσεις σήμερα λεφτά για να το έχεις για "future proof". Γιατί όταν πραγματικά το έχεις ανάγκη με αυτά τα 440 ευρώ θα μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις σήμερα. Τουλάχιστον περίμενε μέχρι τον Σεπτέμβρη όπου λογικά θα έχουμε νέα σειρά από Intel και nvidia οπότε λογικά οι τιμές θα πέσουν στα πιο παλιά. Αν θες σον και καλά να κάνεις αναβάθμιση με 440 ψάχνεις για κάρτα γραφικών. Η vega 56 πάει στα 570, αν πουλήσεις την 480 την αγοράζεις άνετα. (vega 56 καθαρά λόγω freesync, η 1070ti είναι πιο φθηνή). Εγινε σε ευχαριστώ πολύ.Καλημέρα κιόλας.όσο για το δεν ειναι υποχρεωμένος δίκιο έχεις αλλα χτυπάει άσχημα σε ενα φόρουμ 100 άνθρωποι να βλέπουν κάτι και να μην δίνουν σημασία .
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 99% σε κόβει η κάρτα γραφικών, δεν είναι και κανένα τέρας επιδόσεων για ολα ultra αλλωστε. υποψιν το freesync δουλεύει οριακά στα 40ΗΖ. Αν δεν σε απασχολεί το tearing πήγαινε σε nvidia μεριά(και άσε το freesync ανοιχτό, ότι οτι θα λειτουργεί με πράσινη κάρτα αλλά θα έχεις 75ΗΖ πάνελ) το ίδιο έχω κάνει και εγω. Δες σε αγγελίες μήπως και βρεις κανεναν 6700Κ - 7700Κ για να τερματίσει το σύστημα απο επιδόσεις. 1
jerry banana Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε 99% σε κόβει η κάρτα γραφικών, δεν είναι και κανένα τέρας επιδόσεων για ολα ultra αλλωστε. υποψιν το freesync δουλεύει οριακά στα 40ΗΖ. Αν δεν σε απασχολεί το tearing πήγαινε σε nvidia μεριά(και άσε το freesync ανοιχτό, ότι οτι θα λειτουργεί με πράσινη κάρτα αλλά θα έχεις 75ΗΖ πάνελ) το ίδιο έχω κάνει και εγω. Δες σε αγγελίες μήπως και βρεις κανεναν 6700Κ - 7700Κ για να τερματίσει το σύστημα απο επιδόσεις. Με συγχωρείς φίλε μπερδεύτικα λίγο γιατί δεν έχω πολλές γνώσεις,οταν λές με κόβει η κάρτα γραφικών?Επίσης το freesyncc στην οθόνη μου λέει πως ειναι 75 hz τα 40 απο που βγήκαν?Κάτι τελευταίο στα παιχνίδια in game σπάνια ανοίγω το vsync γιατί τρώει fps εκτός απο παιχνίδια που τα <<σκοτώνω>> εάν έχω freesync οπως τώρα ,ενεργοποιείται απο μόνο του?Εννοώ όταν ανοιγω έαν παιχνιδι.Να σημειώσω πως στις ρυθμίσεις της οθόνης το έχω ενεργοποιημένο.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 παραπανω γράφεις οτι παιζεις ultra Ολα και εχεις 40-50 καρέ. Το freesync για την συγκεκριμένη οθόνη(αν δεις υπογραφή εχω το 22αρι) λειτουργεί απο τα 40 ΕΩΣ τα 75 καρέ. Συνεπώς αν τα fps σου πέσουν κάτω απο 40 δεν λειτουργεί η τεχνολογία αυτή. το vsync δεν εχει νοημα να το ανοιγεις εφοσον εχεις ενεργο το freesync. FPS τρώει γιατι η κάρτα(η και ο επεξεργαστής μαζί) δεν μπορεί να κρατήσει σταθερό 60αρι η 75αρι με ολα στο τερμα Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος μέσα απο τον catalyst( βλέπεις αν το freesync είναι ενεργοποιημένο η όχι - ασχέτως αν έχεις ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη λειτουργία στην οθόνη) 1
jerry banana Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε παραπανω γράφεις οτι παιζεις ultra Ολα και εχεις 40-50 καρέ. Το freesync για την συγκεκριμένη οθόνη(αν δεις υπογραφή εχω το 22αρι) λειτουργεί απο τα 40 ΕΩΣ τα 75 καρέ. Συνεπώς αν τα fps σου πέσουν κάτω απο 40 δεν λειτουργεί η τεχνολογία αυτή. το vsync δεν εχει νοημα να το ανοιγεις εφοσον εχεις ενεργο το freesync. FPS τρώει γιατι η κάρτα(η και ο επεξεργαστής μαζί) δεν μπορεί να κρατήσει σταθερό 60αρι η 75αρι με ολα στο τερμα Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος μέσα απο τον catalyst( βλέπεις αν το freesync είναι ενεργοποιημένο η όχι - ασχέτως αν έχεις ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη λειτουργία στην οθόνη) Εγινε φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση σου να είσαι καλά καθώς με βοήθησες και ας μην έχω πολλές γνώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα