Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Μου έλεγε να στείλω 40 Ε με αυτό το σύστημα τα λεφτά στο λεπτό. Επέμενα όμως να μου δώσει λογαριασμό τραπέζης πραγμα που δεν εκανε. Οπερ πηρε το τριτο το μακρύτερο. Προσοχή στα λαμόγια!!!

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά και μέσα εδώ στο ινσομνια πέτυχα τον ίδιο να πουλάει σφραγιστα note 9 και S10+ ελάχιστα πιο χαμηλά από τιμές Σκρουτζ , το θέμα είναι πως φαίνεται ότι είναι newbie με μια αξιολόγηση θετική από άλλο newbie λογαριασμό 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά και μέσα εδώ στο ινσομνια πέτυχα τον ίδιο να πουλάει σφραγιστα note 9 και S10+ ελάχιστα πιο χαμηλά από τιμές Σκρουτζ , το θέμα είναι πως φαίνεται ότι είναι newbie με μια αξιολόγηση θετική από άλλο newbie λογαριασμό 

Λες για εναν τυπο που ανοιξε 2 λογαριασμους 4-5 το πρωι και ο ενας εκανε στον αλλον αξιολογηση για κατι που και καλα πουληθηκε ολως τυχαιως με το που ανοιξανε και οι 2 λογαριασμοι.

Μα να μη φαινεται οτι ειναι απατη 😂

Αυτοι δεν ειναι προβλημα γιατι κανουν "κρα" απο μακρια και πρεπει να σαι πολυ αφελης (θα μπορουσα καλλιστα να βαλω αλλο επιθετο) για να την πατησεις.

Δημοσ.

Αντε και βρισκεις οτι αυτος που εχει το τηλ ταδε ειναι ο ελληνας ελληνιαδης και σου εφαγε 300€.

Αντε και πας στην αστυνομια. με βαση αυτο http://www.nikoskapelislaw.gr/υπηρεσίες/ποινικο/απατη

θα του κανεις δικαστηριο?

με ποιο λογο? 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Το να τα πουλάει χαμηλότερα από το skroutz δεν θα με ενοχλούσε. Μπορεί να τα πήρε χωρίς ΦΠΑ (επαγγελματίας κλπ) ή να παίζει κάτι άλλο. Παλαιότερα πχ είχα πάρει κομμάτια για να φτιάξω 2 υπολογιστές από μέλος που πουλούσε σε τιμές πολύ χαμηλές ενώ το τιμολόγιο ήταν από πλαίσιο. Για κάποιο λόγο αγόραζε με έκπτωση. Τον επέλεξα όμως επειδή είχε πάνω από 70 θετικές αξιολογήσεις.

Οι αξιολογήσεις θέλουν προσοχή και ψάξιμο. Σε λίγες αξιολογήσεις μόνο με αντικαταβολή (και άνοιγμα πριν την πληρωμή αν γίνεται) ή χέρι με χέρι και καλό έλεγχο. Σε πολλές θετικές αξιολογήσεις..... έχω βάλει τα χρήματα στην τράπεζα και ζήτησα να σταλεί μία βδομάδα μετά γιατί ήμουν εκτός. Όλα πήγαν ρολόι.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν σε εταιρίες που τους δίνουν κινητά δώρο. Κάποιοι δεν τα χρειάζονται ή δεν τους αρέσουν και τα πουλάνε καινούρια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι κ ο γκανας ο Κωσταντίνος από την Αρκαδία. Ξαναβγήκε στο fb .μάλλον δεν έτυχε φύγει ποτέ απλά με ειχε μπλοκαρει όταν σε άσχετο δημόσιο ποστ τον ειχα κράξει για τα λεφτά που έχει φάει εδώ κ στο fb

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...