Med_ss_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 12 ώρες πριν, pitouras είπε Καλησπέρα . Καταρχάς λέει σε όλα τα τηλ την ίδια δικαιολογία ότι είναι διακοπές αλλά το εχει μαζί για να το στείλει από εκεί η να το πουλήσει εκεί . Μετά του λες να το στείλει αντικαταβολή και λέει οκ. Όμως εγώ του είπα ότι έτσι δε μπορώ να το ελέγξω. Και εκεί είπε στείλε μια προκαταβολή να στο στείλω και όταν δεις ότι όλα καλά βάζει και τα άλλα. Προσοχή τώρα . Εγώ ζήτησα τραπεζικό λογαριασμό αλλά δε δίνει . Σου λέει δεν έχει Πειραιώς εδώ οπότε στείλε τα με τα λεφτά στο λεπτό . Εκειου έκοψε και λέω κοίτα θα σου στείλω 30 ευρώ μόνο . Λέει λίγα είναι αλλά οκ . Μόλις σου έρθει κωδικός στο κινητό μου τον δίνεις και πάω σε ATM να τα παρω. Όπως καταλάβατε πήγε ,δε ξέρεις ποιος τα σηκώνει τα χρήματα και δεν έστειλε τίποτα ποτέ . Σε άλλη αγγελία τώρα αφού με έκανε μπλοκ στο κινητό τον πέτυχα πάλι και έλεγε την ίδια ακριβώς ιστορία . Αυτός έχει πολλά κινητά ,φωτογραφίες από άλλες αγγελίες με καλή συσκευή και τη δίνει σχετικά κάτω από τον ανταγωνισμό ,όχι πολύ όμως . Με κατάλαβε του είπα ότι πήγα αστυνομία και το έκλεισε και κατέβασε την αγγελία με το S8 . Ένας φίλος έστειλε 500ευρω δυστυχώς χωρίς να το ξέρω ...εγώ τουλάχιστον ρίσκαρα 30 Προσοχή διότι είναι παντού αυτός . Απαλή καθαρή φωνή με καλή καθαρή άρθρωση. Γιάννης λέει ότι λέγεται . Μάλιστα σου στέλνει δήθεν διεύθυνση η οποία δεν υπάρχει καν στην Αργολίδα ...τον πέτυχα με S6 edge ,S8 και S8 plus όλα με άλλα νούμερα . Δεν απαντάει ποτέ από τον αριθμό της αγγελίας αλλά από της δήθεν φίλης του Τι ακριβώς έγινε με την αστυνομία; Μπορείς να δημοσιεύσεις τα τηλέφωνά του ή έστω να δώσεις ένα πλήρες όνομα;
Plapoutas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Με συγχωρείς κιόλας που θα στο πω έτσι.. αλλά ας πρόσεχες. Είναι δυνατόν να δεις μια αγγελία ενός αγνώστου στο ίντερνετ να σου πουλάει οτιδήποτε, άσε που η συγκεκριμένη φαινόταν ύποπτη και να του στέλνεις τα λεφτά μέσω τραπέζης και όχι με PayPal? 1
isay Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Με συγχωρείς κιόλας που θα στο πω έτσι.. αλλά ας πρόσεχες. Είναι δυνατόν να δεις μια αγγελία ενός αγνώστου στο ίντερνετ να σου πουλάει οτιδήποτε, άσε που η συγκεκριμένη φαινόταν ύποπτη και να του στέλνεις τα λεφτά μέσω τραπέζης και όχι με PayPal? Το παιδί κατάλαβε οτι εκανε λάθος, αλλά αντι να το κρύψει, επελεξε να το αναφέρει δημοσια (και μαλιστα με λεπτομεριες) για να προστατευσει αλλους (και χωρίς να φοβηθεί έντονες κριτικές σαν τη δική σου). Απο το πάθημα του, μαθαίνουμε ολοι για τη μεθοδολογια (ακομα κι αν την ξέραμε). Αυτό κράτα. Απο την άλλη, ο αλλος δεν ειναι υποχρεωμένος να εχει paypal. Αν ο παραλήπτης ΔΕΝ ειχε κανει unboxing video και ο αποστολέας του εστελνε μια πετρα, νομιζεις θα εβγαζε ακρη; Οχι. Ακομα ομως και να του εστελνε το κινητό, αλλα με προβληματα υγρασίας , νομιζεις το paypal θα τον καλυπτε; 9
Plapoutas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 13 λεπτά πριν, isay είπε Το παιδί κατάλαβε οτι εκανε λάθος, αλλά αντι να το κρύψει, επελεξε να το αναφέρει δημοσια (και μαλιστα με λεπτομεριες) για να προστατευσει αλλους (και χωρίς να φοβηθεί έντονες κριτικές σαν τη δική σου). Απο το πάθημα του, μαθαίνουμε ολοι για τη μεθοδολογια (ακομα κι αν την ξέραμε). Αυτό κράτα. Απο την άλλη, ο αλλος δεν ειναι υποχρεωμένος να εχει paypal. Αν ο παραλήπτης ΔΕΝ ειχε κανει unboxing video και ο αποστολέας του εστελνε μια πετρα, νομιζεις θα εβγαζε ακρη; Οχι. Ακομα ομως και να του εστελνε το κινητό, αλλα με προβληματα υγρασίας , νομιζεις το paypal θα τον καλυπτε; Είναι ένα περιστατικό που υπάρχει εδώ και χρόνια, δεν είναι κάτι το καινούργιο. Αν του έστελνε μια πέτρα ναι το PayPal θα του έδινε τα λεφτά του πίσω, δεν χρειάζεται "Unboxing Video". Με την ίδια λογική μου στέλνεις το κινητό και κάνω ένα υποτιθέμενο Unboxing Video που είναι άδειο. Το PayPal δεν θα τον κάλυπτε σε περίπτωση που του έστελνε το κινητό αλλά με προβλήματα υγρασίας όπως ανέφερες, γιατί δεν είναι επίσημη αγορά από κατάστημα και δεν έχει εγγύηση. Μην λέμε ότι θέλουμε. Δεν είναι κάτι το καινούργιο. Επίσης αν κάποιος δεν θέλει να έχει PayPal, τότε πάει και το παραλαμβάνει ο ίδιος το προϊόν για να μην τον εξαπατήσουν και δεν στέλνει τα λεφτά σε τραπεζικό λογαριασμό δίχως προστασία.
fingolfingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Ασχετο αλλα μου εκανε εντύπωση. Βγάζει η πειραιώς 10€ από τα ATM; Πως πήρε τα 30€;
pitouras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Παιδιά...το ζητούμενο δεν είναι αν έκανα λάθος εγώ . Αυτό είναι ξεκάθαρο . Το ζητούμενο είναι να μην την πάθει άλλος είτε δε προσέχει ,η δε του κόβει ,η δε το έχει ακούσει , η θόλωσε και τη πάτησε κτλ κτλ κτλ Τώρα γιατί εγώ τη πάτησα δεν έχει σημασία . Τώρα όσο για κάποιον που ζήτησε τηλέφωνα. Δεν έχει νόημα διότι αυτά τα αλλάζουν συνέχεια . Επειδή ζω στο εμπόριο που η απάτη είναι καθημερινό φαινόμενο σας λέω ότι όλοι μπορείτε να τη πατήσετε . Απλά ο καθένας θέλει άλλο τρόπο . Δεν έχει σημασία γιατί τη πάτησα εγώ . Επίσης για κάποιο παιδί που είπε ότι αν είναι δυνατόν να έχει πάρει μαζί το κινητό του για να το πουλήσει . Ναι είναι δυνατόν . Και εγώ έχω μαζί μου ένα S8 plus που πουλάω . Δε μου είναι τίποτα να το στείλω αντικαταβολή κάπου από μια ACS πχ. Δε ψάχνω να το δώσω στη πλατεία του χωριού .Έχω αγγελία και κάποιος ίσως πάρει τηλ . Κακώς προσπαθειτε να ερμηνεύσετε το σκεπτικό κάποιου . Λίγο να μη σκεφτείς ,λίγο να είσαι χαλαρός ,λίγο να θέλεις να ρισκάρεις 30 ευρώ μπας και ...έγινε η δουλειά Στις 9/8/2018 στις 4:46 ΠΜ, Med_ss_ είπε Τι ακριβώς έγινε με την αστυνομία; Μπορείς να δημοσιεύσεις τα τηλέφωνά του ή έστω να δώσεις ένα πλήρες όνομα; Δεν ασχολήθηκε καν ....παιδιά αυτά γίνονται με πολλές μορφές κάθε μέρα. Την έχω γλυτώσει στα 40 μου παρά πολλές φορές από μεγαλύτερες απάτες . Θα τη πατήσεις κάποια στιγμή . Φίλος έχασε 500 ευρώ έτσι . Δε συζητάμε ποιος είναι εξυπνότερος . Υπάρχουν πάντα τρόποι . Το όνομα φίλε μου, δε θα υπάρχει καν η και να υπάρχει είναι τυχαίο . 6
Med_ss_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, pitouras είπε Παιδιά...το ζητούμενο δεν είναι αν έκανα λάθος εγώ . Αυτό είναι ξεκάθαρο . Το ζητούμενο είναι να μην την πάθει άλλος είτε δε προσέχει ,η δε του κόβει ,η δε το έχει ακούσει , η θόλωσε και τη πάτησε κτλ κτλ κτλ Τώρα γιατί εγώ τη πάτησα δεν έχει σημασία . Τώρα όσο για κάποιον που ζήτησε τηλέφωνα. Δεν έχει νόημα διότι αυτά τα αλλάζουν συνέχεια . Επειδή ζω στο εμπόριο που η απάτη είναι καθημερινό φαινόμενο σας λέω ότι όλοι μπορείτε να τη πατήσετε . Απλά ο καθένας θέλει άλλο τρόπο . Δεν έχει σημασία γιατί τη πάτησα εγώ . Επίσης για κάποιο παιδί που είπε ότι αν είναι δυνατόν να έχει πάρει μαζί το κινητό του για να το πουλήσει . Ναι είναι δυνατόν . Και εγώ έχω μαζί μου ένα S8 plus που πουλάω . Δε μου είναι τίποτα να το στείλω αντικαταβολή κάπου από μια ACS πχ. Δε ψάχνω να το δώσω στη πλατεία του χωριού .Έχω αγγελία και κάποιος ίσως πάρει τηλ . Κακώς προσπαθειτε να ερμηνεύσετε το σκεπτικό κάποιου . Λίγο να μη σκεφτείς ,λίγο να είσαι χαλαρός ,λίγο να θέλεις να ρισκάρεις 30 ευρώ μπας και ...έγινε η δουλειά Δεν ασχολήθηκε καν ....παιδιά αυτά γίνονται με πολλές μορφές κάθε μέρα. Την έχω γλυτώσει στα 40 μου παρά πολλές φορές από μεγαλύτερες απάτες . Θα τη πατήσεις κάποια στιγμή . Φίλος έχασε 500 ευρώ έτσι . Δε συζητάμε ποιος είναι εξυπνότερος . Υπάρχουν πάντα τρόποι . Το όνομα φίλε μου, δε θα υπάρχει καν η και να υπάρχει είναι τυχαίο . Δεν ασχολήθηκε καν; Σοβαρά; Αδυνατώ να το πιστέψω..
pitouras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Med_ss_ είπε Δεν ασχολήθηκε καν; Σοβαρά; Αδυνατώ να το πιστέψω.. Εννοώ ότι κατέγραψαν το γεγονός ,έγινε μυνηση κατά αγνώστου ....αυτά ...αν βρεθεί κάποιος ωραία ...έως εκεί . Αυτά γίνονται κάθε μέρα
Med_ss_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, pitouras είπε Εννοώ ότι κατέγραψαν το γεγονός ,έγινε μυνηση κατά αγνώστου ....αυτά ...αν βρεθεί κάποιος ωραία ...έως εκεί . Αυτά γίνονται κάθε μέρα Τέρμα λυπηρό..
Vaggelisioan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Ξεθαβω το θέμα για να πω ότι επίσης έχουν βρει και κάποιο τρόπο καινούριο σχετικά που οποίος κάνει ή προσπαθεί να κάνει απάτη μέσω αγγελιών κτλ στο Ίντερνετ, μπαίνει σε αυτό από Ίντερνετ κινητού (με δεδομένα 4g) που είναι δηλωμένα σε Πακιστανούς Ινδούς κτλ ώστε ακόμα κι στη δίωξη να πας και να βρουν ΙΡ δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση παρά μόνο ότι το τηλ ανήκει στον Αχμέντ Αμπντούλ μπλα μπλα μπλα. Καλύπτονται και από εκεί. Την έπαθε γνωστός μου με Fishing μέσω Instagram αγγελίας
fingolfingr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Το να αποκρύψεις την ip για να μην φαίνεται που μπαίνεις δεν είναι κατι δύσκολο. Ενα tor browser και δεν σε βλέπει κανείς. Ή τουλαχιστον όχι ευκολα. Αν έχεις το τηλέφωνο τους από την αγγελία τότε ναι θα πέφτεις στον Αμπντούλ. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό δεν είναι κάτι νέο δυστυχώς. Και το χειρότερο, υπαρχουν ατομα (κυρίως φοιτητές και μαθητές) που κάνουν καρτοκινητά με τα αντίστοιχα προγράμματα και μετά τα πουλάνε σε διάφορους. Έτσι όταν αυτός που κανει χρήση κανει κατι παρανομο κυνηγάνε τον φοιτητη. Όμορφα πράγματα.
Vaggelisioan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στις 12/7/2019 στις 10:35 ΠΜ, fingolfingr είπε Το να αποκρύψεις την ip για να μην φαίνεται που μπαίνεις δεν είναι κατι δύσκολο. Ενα tor browser και δεν σε βλέπει κανείς. Ή τουλαχιστον όχι ευκολα. Αν έχεις το τηλέφωνο τους από την αγγελία τότε ναι θα πέφτεις στον Αμπντούλ. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό δεν είναι κάτι νέο δυστυχώς. Και το χειρότερο, υπαρχουν ατομα (κυρίως φοιτητές και μαθητές) που κάνουν καρτοκινητά με τα αντίστοιχα προγράμματα και μετά τα πουλάνε σε διάφορους. Έτσι όταν αυτός που κανει χρήση κανει κατι παρανομο κυνηγάνε τον φοιτητη. Όμορφα πράγματα. Το να αποκρυψεις την ΙΡ σου γινεται και με ενα vpn, το θεμα ειναι οταν καποιος κανει κατι παρανομο μπαινοντας απο ΙΡ κινητου, με χρηση του 4g χωρις vpn κτλ, με την πραγματικη ΙΡ που του δινει η εταιρια κινητης, την οποια ας πουμε καποιος κανει καταγγελια και αυτη βρισκεται απο την διωξη, τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση οταν φανει οτι η ΙΡ ειναι απο κινητο το οποιο ειναι δηλωμενο σε στοιχεια αλλοδαπου? μπορει να γινει κατι? ας πουμε να βρεθει ο θυτης μεσω της εταιριας κινητης απο που εκπεμπει? Γιατι στοιχεια θα φανουν μονο του καθε Αμπντουλ που ειναι δηλωμενο το κινητο
samsunglife Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Σε εμένα που είχα βάλει αγγελία στη χρυσή ευκαιρία με πήραν (2 φορές μάλιστα) με την εξής κομπίνα: σου βάζει τα λεφτά (και μάλιστα χωρίς παζάρια) σε λογαριασμό, σου στέλνει μετά μάλλον κάποιο screenshot που έχει κατασκευάσει και μετά στέλνει...ταξί για να παραλάβει το κινητό!!! Την πρώτη φορά αρνήθηκα, τη δεύτερη τον έστειλα στο δι@ολο!!!
fingolfingr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, Vaggelisioan είπε Το να αποκρυψεις την ΙΡ σου γινεται και με ενα vpn, το θεμα ειναι οταν καποιος κανει κατι παρανομο μπαινοντας απο ΙΡ κινητου, με χρηση του 4g χωρις vpn κτλ, με την πραγματικη ΙΡ που του δινει η εταιρια κινητης, την οποια ας πουμε καποιος κανει καταγγελια και αυτη βρισκεται απο την διωξη, τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση οταν φανει οτι η ΙΡ ειναι απο κινητο το οποιο ειναι δηλωμενο σε στοιχεια αλλοδαπου? μπορει να γινει κατι? ας πουμε να βρεθει ο θυτης μεσω της εταιριας κινητης απο που εκπεμπει? Γιατι στοιχεια θα φανουν μονο του καθε Αμπντουλ που ειναι δηλωμενο το κινητο Η εταιρία κινητής (και η αστυνομία) δεν πρόκειται να σου βρει που ακριβώς είναι ο θύτης μιας και μιλάμε για ποσά συνήθως μικρά. Αν μιλάμε για κανένα πιο σοβαρό έγκλημα ίσως να ασχοληθούν για να δουν σε ποια κεραία είναι συνδεδεμένος αλλά και πάλι σε μπορούν να σου πουν ότι βρίσκεται πχ στην τάδε διεύθυνση στον 3ο όροφο. Αν μιλάμε για σταθερή τότε ναι ξέρουν που βρίσκεται. Πχ πριν από κανένα χρόνο γνωστός κλήθηκε από την αστυνομία επειδή φαίνεται κάποιος μεσώ του modem του να έχει μπει στο ebanking ενός και να έχει κάνει ανάληψη χωρίς την συγκατάθεση του κατόχου. Μέτα από μήνυση κλπ, η αστυνομία πήρε την ip από την τράπεζα, ζήτησε από τον πάροχο να της πει σε ποιον ανήκει και του χτύπησε την πόρτα. Τώρα.... τρέχει στα δικαστήρια για να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση. Αλλά μιλάμε για σταθερή 8 λεπτά πριν, samsunglife είπε Σε εμένα που είχα βάλει αγγελία στη χρυσή ευκαιρία με πήραν (2 φορές μάλιστα) με την εξής κομπίνα: σου βάζει τα λεφτά (και μάλιστα χωρίς παζάρια) σε λογαριασμό, σου στέλνει μετά μάλλον κάποιο screenshot που έχει κατασκευάσει και μετά στέλνει...ταξί για να παραλάβει το κινητό!!! Την πρώτη φορά αρνήθηκα, τη δεύτερη τον έστειλα στο δι@ολο!!! Την μια και μοναδική φορά που έβαλα αγγελία στην χρυσή ευκαιρία, έλαβα αμέσως mail από κάποιον με κείμενο μεταφρασμένο ξεκάθαρα στο google translate να μου ζητάει να στείλω το προϊόν κάπου στο εξωτερικό και να μου πληρώσει αυτός τα πάντα. Αποστολή μετά από απόδειξη εμβάσματος που τα χρήματα θα αποδεσμευόντουσαν μετά από την αποστολή. Προφανώς δεν απάντησα ποτέ.
[email protected] Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Άλλος ένας είναι σήμερα με το όνομα george14 ... Πουλάει λέει ,mi max 3 150€ και Α70 200€ αλλά όταν του είπα για αντικαταβολή η να βρεθούμε μου είπε δεν γίνεται...με τηλ 6996831001 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις