Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα 

Για την ασφαλεια σας να ξερετε οτι στη χρυση ευκαιρια αυτα τα λινκ ειναι απατη. Τη πατησα εγω . Βγαινει το ιδιο προσωπο σε 2 τηλεφωνα και λεει την ιστορια . 

http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,samsung,android|ad-526143203.html

τη δευτερη την εβγαλε διοτι πηγα αστυνομια. Ηταν ενα S8 στα 290 ευρω 

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@pitouras

Λυπάμαι που την πατησες, αλλά θα ήταν ακομα πιο χρησιμο να δωσεις και 2-3 πληροφορίες της απατης, ώστε να μαθαινει ο κόσμος τι να προσεχει.

Π.χ.

• έκανες καταθεση και δε σου εστειλε τιποτα
  • σου εστειλε καλό αντιγραφο - κλώνο
  • σου εστειλε κάτι αλλο
Επεξ/σία από isay
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλησπέρα . Καταρχάς λέει σε όλα τα τηλ την ίδια δικαιολογία ότι είναι διακοπές αλλά το εχει μαζί για να το στείλει από εκεί η να το πουλήσει εκεί . Μετά του λες να το στείλει αντικαταβολή και λέει οκ. 

Όμως εγώ του είπα ότι έτσι δε μπορώ να το ελέγξω. Και εκεί είπε στείλε μια προκαταβολή να στο στείλω και όταν δεις ότι όλα καλά βάζει και τα άλλα. 

Προσοχή τώρα . Εγώ ζήτησα τραπεζικό λογαριασμό αλλά δε δίνει . Σου λέει δεν έχει Πειραιώς εδώ οπότε στείλε τα με τα λεφτά στο λεπτό . Εκειου έκοψε και λέω κοίτα θα σου στείλω 30 ευρώ μόνο . Λέει λίγα είναι αλλά οκ . Μόλις σου έρθει κωδικός στο κινητό μου τον δίνεις και πάω σε ATM να τα παρω. Όπως καταλάβατε πήγε ,δε ξέρεις ποιος τα σηκώνει τα χρήματα και δεν έστειλε τίποτα ποτέ . Σε άλλη αγγελία τώρα αφού με έκανε μπλοκ στο κινητό τον πέτυχα πάλι και έλεγε την ίδια ακριβώς ιστορία . Αυτός έχει πολλά κινητά ,φωτογραφίες από άλλες αγγελίες με καλή συσκευή και τη δίνει σχετικά κάτω από τον ανταγωνισμό ,όχι πολύ όμως . Με κατάλαβε του είπα ότι πήγα αστυνομία και το έκλεισε και κατέβασε την αγγελία με το S8 . Ένας φίλος έστειλε 500ευρω δυστυχώς χωρίς να το ξέρω ...εγώ τουλάχιστον ρίσκαρα  30

Προσοχή διότι είναι παντού αυτός . Απαλή καθαρή φωνή με καλή καθαρή άρθρωση. Γιάννης λέει ότι λέγεται . Μάλιστα σου στέλνει δήθεν διεύθυνση η οποία δεν υπάρχει καν στην Αργολίδα ...τον πέτυχα με S6 edge ,S8 και S8 plus όλα με άλλα νούμερα . Δεν απαντάει ποτέ από τον αριθμό της αγγελίας αλλά από της δήθεν φίλης του 

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ποτε θα μάθετε ότι δεν στέλνουμε ποτε προκαταβολές ;; Εδώ δεν εμπιστευόμαστε τον κωλο μας , έναν άγνωστο μετά ;;;

ασε π είναι από xe όπου δεν έχει αξιολογήσεις τπτ ... 

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, pitouras είπε

Καλησπέρα . Καταρχάς λέει σε όλα τα τηλ την ίδια δικαιολογία ότι είναι διακοπές αλλά το εχει μαζί για να το στείλει από εκεί η να το πουλήσει εκεί . Μετά του λες να το στείλει αντικαταβολή και λέει οκ. 

Όμως εγώ του είπα ότι έτσι δε μπορώ να το ελέγξω. Και εκεί είπε στείλε μια προκαταβολή να στο στείλω και όταν δεις ότι όλα καλά βάζει και τα άλλα. 

Προσοχή τώρα . Εγώ ζήτησα τραπεζικό λογαριασμό αλλά δε δίνει . Σου λέει δεν έχει Πειραιώς εδώ οπότε στείλε τα με τα λεφτά στο λεπτό . Εκειου έκοψε και λέω κοίτα θα σου στείλω 30 ευρώ μόνο . Λέει λίγα είναι αλλά οκ . Μόλις σου έρθει κωδικός στο κινητό μου τον δίνεις και πάω σε ATM να τα παρω. Όπως καταλάβατε πήγε ,δε ξέρεις ποιος τα σηκώνει τα χρήματα και δεν έστειλε τίποτα ποτέ . Σε άλλη αγγελία τώρα αφού με έκανε μπλοκ στο κινητό τον πέτυχα πάλι και έλεγε την ίδια ακριβώς ιστορία . Αυτός έχει πολλά κινητά ,φωτογραφίες από άλλες αγγελίες με καλή συσκευή και τη δίνει σχετικά κάτω από τον ανταγωνισμό ,όχι πολύ όμως . Με κατάλαβε του είπα ότι πήγα αστυνομία και το έκλεισε και κατέβασε την αγγελία με το S8 . Ένας φίλος έστειλε 500ευρω δυστυχώς χωρίς να το ξέρω ...εγώ τουλάχιστον ρίσκαρα  30

Προσοχή διότι είναι παντού αυτός . Απαλή καθαρή φωνή με καλή καθαρή άρθρωση. Γιάννης λέει ότι λέγεται . Μάλιστα σου στέλνει δήθεν διεύθυνση η οποία δεν υπάρχει καν στην Αργολίδα ...τον πέτυχα με S6 edge ,S8 και S8 plus όλα με άλλα νούμερα . Δεν απαντάει ποτέ από τον αριθμό της αγγελίας αλλά από της δήθεν φίλης του 

Κλασσικό μοντέλο ψαρέματος (ειμαι μακρια, εχω βρει εδω αγοραστη, στειλε προκαταβολή, κλπ). Η εξέλιξη του τελευταίου έτους ειναι οτι ζητάνε Λεφτα στο λεπτο, που ειναι δυσκολο το traceback και η sim, μαλλον θα ειναι σε αλλο όνομα ίσως και σε αλλοδαπο. 

Μπράβο που το έγραψες για να διαβάζουν και αλλοι τον τρόπο ψαρέματος.

• Like 8
Δημοσ.

Δεν έχετε άδικο . Αν και κάτι δε μου πήγαινε καλά δε ξέρω γιατί το έκανα .....ευτυχώς που μου έφαγε 30 ....τεσπά τώρα έγινε 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

καλό είναι να γράφονται οι απάτες ώστε να τις διαβάζουν όλοι και να είναι ψιλιασμένοι.

εμένα πάντως θα μου βρώμαγε από την αρχή η υπόθεση, ίσως φταίει ότι είμαι πολύ καχύποπτος γενικά.

1. πηγαίνει διακοπές και κουβαλάει μαζί του το κινητό για να το πουλήσει; Σοβαρά τώρα; τι είναι, κανένας γύφτος που παίρνει σβάρνα τις παραλίες για να πουλήσει λουκουμάδες;
  2. Δέχεται να στείλει το κινητό λαμβάνοντας μόνο μια προκαταβολή ακόμα και 30€ για κινητό τέτοιας αξίας; Ποιος μουρλός θα το δέχοταν αυτό. Πολύ άνετος δεν είναι;
  3. Λεφτά στο λεπτό. Τώρα έδεσε το γλυκό. Σε τραπεζικό λογαριασμό εντοπίζεσαι άμεσα. Με τα λεφτά στο λεπτό άντε να σε βρούνε.

Στάνταρ και ο αριθμός τηλεφώνου θα είναι σε άλλο άτομο

συγνώμη φίλε αλλά φταίς, που βλέπετε την καλοστημένη απάτη δε κατάλαβα.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

για την ακρίβεια δεν σου έκοψε. και τριάντα ευρώ που έχασες είναι έγκλημα. 

Το βασικό για μένα σε αυτές τις ιστορίες είναι το to good to be true. 

• Like 2
Δημοσ.

Υπαρχει και το αλλο συστημα. Μαγαζι και καλα σε πραγματικες διευθυνσεις που ομως εαν τις τσεκαρεις σε google earth ειναι ασχετα σημεια, σε καθε τηλεφωνημα και σε αλλη πολη. Μπορεις λεει να πας να το παρεις απο το καταστημα ή να στο στειλουν αντικαταβολη και με εντολη ελεγχου πριν την πληρωμη του. ΑΛΛΑ πρεπει να στειλεις προκαταβολη 50€ γιατι μονο ετσι δεχεται η courier την εντολη για ελεγχο του δεματος!!!

Παρεμπιπτοντως η ACS δεχεται εντολη γοα ανοιγμα και ελεγχο του δεματος πριν την πληρωμη της αντικαταβολης. Οποτε εγω δεχομαι να στειλω μονο τα 10€ του κοστους αποστολης και τιποτε αλλο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...