GiorgarasG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Έστησα ένα νέο μηχάνημα με Ryzen 5 1600, Palit gtx 1050ti, ASRock AB350M-HDV, Corsair cx 450w, PATRIOT SIGNATURE LINE 8GB DDR4 2666MHZ και πατώντας το κουμπί για να ανοίξει δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη και βγάζει όπως είναι λογικό η οθόνη no signal. Αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό ,καθώς έχω ελέγξει όλες τις συνδέσεις και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο λάθος κατα την συναρμολόγηση. Είχε κανένας τέτοιο θέμα με ryzen σύστημα ή τέλος πάντων μήπως είναι γνωστό κάποιο θέμα συμβατότητας που δεν το γνωρίζω για να με βοηθήσετε ?
LambisElef Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Χαζή ερώτηση, αλλά το HDMI φεύγει από την κάρτα γραφικών, έτσι;
GiorgarasG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Ναι φυσικά και δοκίμασα και dvi και σε οθόνη και σε τηλεόραση. Καθόλου χαζή ερώτηση γιατί σε ξένα φορουμ είδα οτι σε κάποιους αυτο ήταν το πρόβλημα! Δοκίμασα με άλλη κάρτα γραφικών και δεν έκανε post το μηχάνημα, οπότε επικοινώνησα με το κατάστημα να στείλω πίσω την μητρική για να ελέγξουν αν είναι ελαττωματική. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Πάντως βλέπω πολλά θέματα λειτουργικοτητας σε ryzen. Ισχύει;
benign Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, GiorgarasG είπε Ναι φυσικά και δοκίμασα και dvi και σε οθόνη και σε τηλεόραση. Καθόλου χαζή ερώτηση γιατί σε ξένα φορουμ είδα οτι σε κάποιους αυτο ήταν το πρόβλημα! Δοκίμασα με άλλη κάρτα γραφικών και δεν έκανε post το μηχάνημα, οπότε επικοινώνησα με το κατάστημα να στείλω πίσω την μητρική για να ελέγξουν αν είναι ελαττωματική. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Πάντως βλέπω πολλά θέματα λειτουργικοτητας σε ryzen. Ισχύει; Se budget λυσεις,ισχυει οτι εχουν βγει μερικα μοντελα motherboards με θεματα,αλλα οχι σε ολες. Υπαρχουν φτηνες μητρικες που δεν εχουν κανενα θεμα. Υποτιθεται επειδη ειναι σχετικα καινουργια αρχιτεκτονικη οι Ryzen οτι θα παρει καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να καταλαβουν οι κατασκευαστες motherboards ολες τις ιδιαιτεροτητες για να ειναι ολα ενταξει. Στις πιο ακριβες μητρικες δεν υπαρχουν καθολου θεματα,που ισως μας δειχνει οι οι Κινεζοι εβαλαν την βαρυτητα σε προσεκτικη κατασκευη σε αυτες ενω τις πιο φτηνες με μικροτερο περιθωριο κερδους τις εχουν παραμελησει.Αυτο ειναι δικη μου εκτιμηση αν και αρκετα ξεν sites το εχουν αναφερει. 1
GiorgarasG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Το θέμα είναι οτι είναι πρώτης γενιάς ryzen και όπως αναφέρει το site της μητρικής είναι συμβατή με τον ryzen 5 1600 με όλες τις εκδόσεις BIOS, επομένως χωρις να χρειάζεται update. Υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός σχετικά με τις ραμ? Η μητρική λέει οτι υποστηρίζει μέχρι 2666Mhz χωρίς OC ή και περισσότερο με OC. Οπότε αφού είναι 2666 η ραμ δεν πρέπει να έχει κάποιο θέμα. Σωστά;
benign Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Εννοειται οτι δεν θα πρεπει να εχει θεμα με τις ραμ. Αλλα μερικες μητρικες ηθελαν συγκεριμενες ραμ της Samsung για να φτασουν τις αναγραφομενες επιδοσεις ενω πολλες μητρικες μπουταραν σε χαμηλοτερες συχνοτητες.Για αυτο φταινε οι εταιριες μητρικων που παρουσιαστηκαν απροετοιμαστες.
forgotten Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 κανε reset to bıos οδηγιες θα βρεις στο βιβλιο της μητρικης σου ,μετα δοκιμασε να το ξανααναψεις
mindtrapper Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Η κάρτα γραφικών έχει δουλέψει σε άλλο σύστημα; Δοκίμασες άλλη θύρα hdmi ή dvi ή dp;
GiorgarasG Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα αυτό με την μπαταρία και το jumper ,άνοιξα τον υπολογιστή, απλώς το άφησα για 3-4 λεπτά περίπου...στο ίντερνετ που έψαξα τώρα ξανά αφού μου το πρότεινες είδα ότι έλεγε 4 ώρες και μέσα σε παρένθεση ότι συνήθως είναι αρκετά και 10 λεπτά. Μπορεί να μην έγινε reset ; Νόμιζα ότι στιγμιαία γίνεται και δεν έδωσα σημασία σε χρόνους. Πάντως θα την στείλω πίσω για έλεγχο από το μαγαζί...Πιθανότητες να είναι ελαττωματικός ο επεξεργαστής είναι πολύ λιγότερες έτσι; (Ελάχιστες;) Ναι η δεύτερη κάρτα γραφικών που δοκίμασα λειτουργούσε σε άλλο μηχάνημα από το οποίο την πήρα. Και δοκίμασα όπως είπα ,διάφορες θύρες HDMI και dvi σε 2 οθόνες. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από GiorgarasG
basilisgate13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 23 ώρες πριν, GiorgarasG είπε Έστησα ένα νέο μηχάνημα με Ryzen 5 1600, Palit gtx 1050ti, ASRock AB350M-HDV, Corsair cx 450w, PATRIOT SIGNATURE LINE 8GB DDR4 2666MHZ και πατώντας το κουμπί για να ανοίξει δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη και βγάζει όπως είναι λογικό η οθόνη no signal. Αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό ,καθώς έχω ελέγξει όλες τις συνδέσεις και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο λάθος κατα την συναρμολόγηση. Είχε κανένας τέτοιο θέμα με ryzen σύστημα ή τέλος πάντων μήπως είναι γνωστό κάποιο θέμα συμβατότητας που δεν το γνωρίζω για να με βοηθήσετε ? οταν πατας το κουμπι δεν ανοιγει καθολου το pc η απλα δεν δινει σημα ? το λαμπακι της μητρικης ειναι αναμενο παιρνει ρευμα δηλαδη ? .Αν πατας το power και δεν ανοιγει καν το pc τσεκαρα αν συνδεσες τα καλωδια για το powerbutton ,reset .κλπ σωστα στην μητρικη
GiorgarasG Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πατάω το κουμπί...οι ανεμιστήρες όλοι λειτουργούν..αλλά δεν δείχνει κάτι στην οθόνη.. Και ποιο λαμπάκι της μητρικής αναφέρεις; Δεν νομίζω να έχει κάτι τέτοιο Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από GiorgarasG
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Εχεις τσεκαρει το ρευμα της cpu 4πινο-8πινο κτλ ? Η καρτα γραφικων εχει 6πινο το οποιο τοποθετησες?Δοκιμασες με μια μνημη την φορα σε ολα τα σλοτ της μητρικης? Τον επεξεργαστη τον κουμπωσες σιγουρα καλα? Μηπως εφαγες κανα πινακι?
GiorgarasG Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 4πινο εννοείται έβαλα για επεξεργαστή και 6πινο στην καρτα γραφικων. Μια ραμ εχω.. δοκιμασα και τα 2 σλοτ. Επεξεργαστης μπηκε σωστα, πιστευω δεν ειμαι κανενας πρωταρης να στραβωσω πινακι... αντιστοιχησα την θεση που ταιριαζει ο επεξεργαστης για να κουμπωσει και σιγα σιγα τον εβαλα στην θεση του, εκανα και το δεξια αριστερα λιγο,(αφου ειχε κουμπωσει) να δω αν εχει παιξιμο..αν κουμπωσε καλα και ουτε ζορι ουτε τιποτα...αμα στραβωνε δεν θα το καταλαβαινα? (δεν μου εχει τυχει να στραβωσει πινακι για αυτο ρωταω αν καταλαβαινεις διαφορα σε σχεση με στραβωμενο πινακι)
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δεν νομιζω..Θα καταλαβαινες οτι δεν μπηκε καλα γιατι θα ηθελε αναγκαστικά λιγο ζορι μεχρι να σπασει καποιο πιν ωστε να κατσει ο επεξεργαστης στην θεση του.. Πριν τα πας πισω, δεν δοκιμαζεις και με ενα αλλο τροφοδοτικο? Η΄ αυτο το τροφοδοτικο σε αλλο μηχανημα? Κι αν τελικα βαλεις το τροφοδοτικο σε αλλο μηχανημα, βαλε και την καρτα γραφικων πανω μετα, εφοσον δουλεψει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα