kostasgr78 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Γειά σε όλη την παρέα. Θα με ενδιέφερε να ακούσω την άποψή σας για την ασφαλή μεταφορά τηλεόρασης 55", για την οποία έχει πεταχτεί το αρχικό κουτί. Αφορά μετακόμιση σε άλλη πόλη. Φαντάζομαι το κρίσιμο σημείο είναι να μην δεχτεί επαφή/πίεση το εμπρόσθιο πάνελ. Ευχαριστώ πολύ.
ZauZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Κάλυψε το πάνελ με 1-2 στρώσεις χαρτόκουτα και τύλιξε την τηλεόραση με bubble wrap και καμία κουβέρτα επιπλέον. Προτίμησε τη μεταφορά της με κάποια μεταφορική εταιρία η οποία θα φορτώσει με προσοχή και θα είναι ενήμεροί ότι είναι τηλεόραση ώστε να μην την θέσουν σφικτά και να την προσέξουν. Από την άλλη μπορείς να αγοράσεις 2-3 κούτες (π.χ. από Praktiker) και να κάνεις καμία πατέντα να την ντύσεις ολόκληρη με αυτοσχέδια κούτα.
kostasgr78 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μεταφορική θα έρθει έτσι κι αλλιώς για να πάρει όλα τα έπιπλα κλπ, για την μετακόμιση. Νιώθω ότι δεν εμπιστεύομαι να τούς την δώσω, ακόμα και να είναι ενήμεροι ότι είναι τηλεόραση.
sstratos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 45 λεπτά πριν, ZauZ είπε τύλιξε την τηλεόραση με bubble wrap αυτό. Και επίσης εαν υπάρχει η δυνατότητα να την πάρεις εσύ με το αυτοκίνητο σου (αντί να την δώσεις στο φορτηγό) ακομη καλυτερα. Στα πίσω καθισματα θα ειναι κομπλέ... 1
Giogiannis Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Θέλω να αγοράσω μέσα στην εβδομάδα μια oled 65αρα αλλά λόγω αργιών Πρωτομαγιάς κλπ αν την φέρει μεταφορική του καταστήματος θα πάει από βδομάδα συν ότι είναι 30ευρω παραπανω. Έχω φίλο που πέφτουν τα καθίσματα και την χωράει στο αυτοκίνητο αλλά θα είναι ξαπλα η τηλεόραση. Θα έχει θέμα λέτε η πρέπει να είναι όρθια- κάθετη?
Invader Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Giogiannis είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα. Θέλω να αγοράσω μέσα στην εβδομάδα μια oled 65αρα αλλά λόγω αργιών Πρωτομαγιάς κλπ αν την φέρει μεταφορική του καταστήματος θα πάει από βδομάδα συν ότι είναι 30ευρω παραπανω. Έχω φίλο που πέφτουν τα καθίσματα και την χωράει στο αυτοκίνητο αλλά θα είναι ξαπλα η τηλεόραση. Θα έχει θέμα λέτε η πρέπει να είναι όρθια- κάθετη? Αν είναι στην αρχική της συσκευασία τότε με όποιο τρόπο βολεύει.Φανταστείτε τον τρόπο φόρτωσης και εκφόρτωσης των προϊόντων για μεταφορά τους σε όλο τον κόσμο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα