Προς το περιεχόμενο

SSD για την λάντζα - Αξίζει τον κόπο;

9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!Είμαι νέα στην παρεα και θα ήθελα τα φώτα σας.Εχω λαπτοπ lenovo και πριν από μια εβδομάδα είχα ένα ατυχημα.Κατά λάθος έπεσε το σίδερο πανω στο λαπτοπ και μάλλον επαθε ζημιά ο σκληρός.Στην αρχή αναγκάστηκα να χωρισω σε διαμερίσματα το δίσκο γιατί δεν μπορουσα να κάνω ουτε φορμάτ ουτε ανανέωση του λαπτοπ και μπήκε κανονικά στα windows και δουλευε μια χαρά.Μετά από 3 μέρες κολλούσε πολυ το λαπτοπ και και όταν έκανα επανεκκίνηση έδειχνε πως έκανε επιδιόρθωση αλλά μετά μου έβγαζε μαυρη οθόνη.Τώρα πλέον όταν τον ανοίγω μου βγάζει μήνυμα checking media και μετά μου βγάζει μια μπλε ταμπέλα που λέει EFI network 0 for IPv4 ( 68-F7-28-20-8A-B6)  boot failed.Λέτε ο σκληρός να μας χαιρέτησε;Την βοήθεια σας παρακαλω γιατί έχω πελαγωσει.Ευχαριστώ εκ των προτερων.Σορρυ αν είμαι σε λάθος θέμα αλλά δεν έχω ιδέα απο φόρουμ. 

Επεξ/σία από olgaanonimi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αυτό που ρωτάς δεν σχετίζεται με το παρόν θέμα. Πάλι στην ίδια κατηγορία, μονάδες αποθήκευσης, άνοιξε ένα δικό σου θέμα, έτσι ώστε αν κάποιος συναντήσει ανάλογη δυσκολία με τη δική σου να ξέρει που να μπει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα games  θα δω διαφορά αν τα αποθηκεύσω σε ssd

από τώρα που τα έχω σε hhd?

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από wilde

θεωρητικά δεν έχει επίδραση

στην πράξη όμως θα έχεις πολύ γρήγορη εκκίνηση παιχνιδιού και παραδόξως σε κάποια παιχνίδια μπορεί να δεις και περισσότερα fps (υπάρχει εξήγηση) 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...