Γιαούρτι Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Θέλουμε να κάνουμε ένα site το οποίο εκτός των άλλων θα έχει κάποια videos. Τα videos θα είναι μικρής διάρκειας. Γύρω στο 10 λεπτο, Μεγέθους ~50-60MB το μέγιστο. 800kbps χοντρικά το καθένα. Συνολικά ας υποθέσουμε θα είναι 5GB και οι ταυτόχρονοι χρήστες που θα τα παρακολουθούνε θα είναι 10 (το μέγιστο). Χρειαζόμαστε κάποιο hosting με ιδιαίτερες απαιτήσεις; ένα απλό shared πακέτο με traffic ~400GB δεν αρκεί; Επίσης απορία μου, τα shared πακέτα τι bandwidth έχουν; 10mps, 100mps.... δε βλέπω να το αναφέρει κανείς;
becoming_I Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Γιατί δεν κάνεις ένα λογαριασμό wordpress.com;
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 δε θέλω να κάνω λογαριασμό στο wordpress για να έχω μεγαλύτερη ευελιξία. Επίσης δε θέλω να ανεβάσω τα videos στο youtube διότι δε θέλω να έχουν πρόσβαση όλοι. Έχω διαβάσει, αλλά δε ξέρω αν ισχύει ότι όταν ο server δεν κάνει κάποιο είδος recording- encoding και απλά "σερβίρει" το video , οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες. Τα videos που θέλω εγώ θα είναι συνολικά (5GB -το μέγιστο ). Στην αρχή θα είναι πολύ λιγότερα απλά ίσως φτάσουν στα 5GB όπως υπολογίζω. Αν τα ξεπεράσουν βλέπουμε.... Ταυτόχρονοι χρήστες ας θεωρήσουμε 10. Για 10 χρήστες το bandwidth θα είναι σχεδόν 10mbps (10* 800kbps). το traffic και 200GB αν είναι, μου αρκεί. Με αυτά τα δεδομένα θα έχω πρόβλημα σε shared hosting; Και αν ναι, που; Αν θεωρείτε ότι δε γίνεται να το ξεχάσω.
xrhstosiak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε δε θέλω να κάνω λογαριασμό στο wordpress για να έχω μεγαλύτερη ευελιξία. Επίσης δε θέλω να ανεβάσω τα videos στο youtube διότι δε θέλω να έχουν πρόσβαση όλοι. όταν ανεβάζεις ένα βίντεο στο youtube έχεις την επιλογή να είναι κρυφό και private, οπότε τυχαία δεν μπορεί κάποιος να το βρει και να το δει. μόνο με το λινκ που θα βάλεις στο site σου θα μπορεί κάποιος να το δει.
dichagr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Θα συμφωνήσω με τους φίλους παραπάνω. Youtube και ξερό ψωμί. Δωρεάν, έμπιστο για κάποιον που θα το δει από εκεί, δεν θα σου γεμίζει χώρο σε server και δεν θα τρώει πόρους του server σου όταν το βλέπει κάποιος. Αυτό κάνουν πολύ μεγάλες εταιρείες με τα tutorial τους, γιατί όχι κι εσύ; Μπορείς πάντα να κοιτάξεις και πληρωμένες επιλογές στο vimeo αν θες κάτι πιο επαγγελματικό
h0kus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Σε κάθε περίπτωση, θα βρεις και Ελληνικά πακέτα hosting με unlimited traffic και χώρο στο δίσκο. Για παράδειγμα στο tophost.
xrhstosiak Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 τωρα τα επιασες ας το γεμισει το site με βιντεακια και ας αρχισουν να εχουν κινηση και θα δει ξαφνικα να μεγαλωνουν απο μονα τους τα μικρα γραμματα απο τους ορους χρησης και της επεξήγησης για το τι ειναι unlimited
becoming_I Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2018 Στις 9/8/2018 στις 1:30 ΠΜ, Γιαούρτι είπε Επίσης δε θέλω να ανεβάσω τα videos στο youtube διότι δε θέλω να έχουν πρόσβαση όλοι. Μπορείς να τα εχεις private και να τα βλέπουν μόνο όσοι έχουν το link Δηλαδή για να καταλάβω θες να κάνεις μια σελίδα που να τη βλέπουν εσύ με αλλους 10 φίλους σου; Γιατί δεν κάνετε ένα group chat σε ένα viber/messenger/telegram και να βάζετε εκει τα links από τα video;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα