Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, πριν μια εβδομάδα περίπου πήρα καινούργιο κινητό και σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο wifi μου βγάζει ένδειξη "συνδεδεμένο αλλά χωρίς internet". Μου το βγάζει μόνο στο συγκεκριμένο δίκτυο και μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή. Τι μπορεί να φταίει;(essential phone)

Δημοσ.

Άρα στους άλλους παρόχους δεν υπάρχει πρόβλημα?

Επίσης η sim είναι καινούργια ή παλιά?

Δημοσ.

Μπερδεύτηκα γιατί και ένας άλλος με 4G προσπαθεί να συνδεθεί μέσω φορητού σημείου σύνδεσής από άλλο κινητό και του γράφει το ίδιο.....

Δημοσ.
11 hours ago, karafoul said:

Καλησπέρα παιδιά, πριν μια εβδομάδα περίπου πήρα καινούργιο κινητό και σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο wifi μου βγάζει ένδειξη "συνδεδεμένο αλλά χωρίς internet". Μου το βγάζει μόνο στο συγκεκριμένο δίκτυο και μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή. Τι μπορεί να φταίει;(essential phone)

αν εχεις προσβαση στο adsl router τοτε μπορεις να δοκιμασεις να κανεις αλλαγες.πχ αλλαγη καναλι, αλλαγη τυπο κλειδωματος.εκτος αν εχει κανει τιποτα αυτος και σε εχει κοψει με κανα mac address filtering που εκει δεν θυμαμαι αν θα εχεις το συγκεκριμενο μυνημα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα. Το άφησα σήμερα συνδεδεμένο για αρκετή ώρα και είδα ότι για περίπου 1' συνδέεται κανονικά. Το δίκτυο είναι δικό μου και δεν έχω κανενός είδους ασφάλεια. Θεωρώ ότι είναι κάποιο θέμα του κινητού γιατί το κάνει μόνο στην συγκεκριμένη συσκευή, αλλά δεν ξέρω γιατί.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 08/08/2018 at 13:30, karafoul said:

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα. Το άφησα σήμερα συνδεδεμένο για αρκετή ώρα και είδα ότι για περίπου 1' συνδέεται κανονικά. Το δίκτυο είναι δικό μου και δεν έχω κανενός είδους ασφάλεια. Θεωρώ ότι είναι κάποιο θέμα του κινητού γιατί το κάνει μόνο στην συγκεκριμένη συσκευή, αλλά δεν ξέρω γιατί.

δοκιμασε να αλλαξεις καναλι.δοκιμασε firmware update στο router και update στο κινητο αν δεν το εχεις κανει.αλλαξε το Channel width απο 40/20 ή το αναποδο επισης.

Δημοσ.

Βρηκα τελικα μια λυση στο youtube οπου ο τυπος ελεγε να αλλαξω σε static ip και κατι αλλα νουμερα περα απο το ip και δουλεψε. Ευχαριστω παντως!

Δημοσ.
15 hours ago, karafoul said:

Βρηκα τελικα μια λυση στο youtube οπου ο τυπος ελεγε να αλλαξω σε static ip και κατι αλλα νουμερα περα απο το ip και δουλεψε. Ευχαριστω παντως!

λογικα να βαλεις "καρφωτα"(static)  ip/dns στο συγκεκριμενο δίκτυο στο κινητο σου θα πρεπει να λεει το video .Τσεκαρε και τον dhcp του router σου. Μειωσε το lease time και αυξησε το dhcp pool αν ειναι πολυ μικρο .Επισης να μην δινει ο Dhcp κάποια ip που την εχεις βαλει καρφωτα σε pc/κινητό/tablet/laptop. Δηλαδη αν ο dhcp ειναι απο 192.168.1.2 μέχρι 192.168.1.20 ,οπου βάλεις static να ειναι απο το 192.168.1.21 και πάνω .Μην βαλεις πχ την 192.168.1.19 που είναι μεσα στο εύρος του dhcp διότι μπορεί να γίνει πρόβλημα.Το ιδιο και τωρα .Αν έβαλες καρφωτα ip στο κινητο να ειναι εκτος ευρους dhcp του modem router.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά ρυθμίζονται μέσω της σελίδας του ρούτερ?
Το πρόβλημα που είχα με το συγκεκριμένο δίκτυο wifi το παρατήρησα και σε άλλα δίκτυα με επίσης χαμηλή ταχύτητα (πχ wifi καφετέριας κτλ) στα οποία όμως κάνοντας την ίδια διαδικασία στο static ip, δεν είχα αποτέλεσμα.
Ουσιαστικά αυτό δεν είναι θέμα του κινητού; Αφού στην τελική, άλλα κινητά μπορούν να συνδεθούν κανονικά.
Γιατί και να λυθεί το πρόβλημα πειράζοντας αυτά που μου είπες στο router, δεν θα μπορώ να έχω πρόσβαση σε δίκτυα που δεν έχω πρόσβαση στο router τους.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 06/09/2018 at 17:35, karafoul said:

Αυτά ρυθμίζονται μέσω της σελίδας του ρούτερ?
Το πρόβλημα που είχα με το συγκεκριμένο δίκτυο wifi το παρατήρησα και σε άλλα δίκτυα με επίσης χαμηλή ταχύτητα (πχ wifi καφετέριας κτλ) στα οποία όμως κάνοντας την ίδια διαδικασία στο static ip, δεν είχα αποτέλεσμα.
Ουσιαστικά αυτό δεν είναι θέμα του κινητού; Αφού στην τελική, άλλα κινητά μπορούν να συνδεθούν κανονικά.
Γιατί και να λυθεί το πρόβλημα πειράζοντας αυτά που μου είπες στο router, δεν θα μπορώ να έχω πρόσβαση σε δίκτυα που δεν έχω πρόσβαση στο router τους.

ναι μεσα απο το ρουτερ ρυθμιζονται αυτα.δοκιμασε κανα Hard reset το κινητο και δες οτι φοραει και την τελευταια rom.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...