Προς το περιεχόμενο

[GPU] EVGA, GeForce GTX 1080 FTW2 @Amazon.us - 565,31€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ηταν η ti την ελεγες προσφορα.

Αλλιως δεν αξιζει η συγκεκριμενη.

1)Οι 1080 ξεκινανε απο τα 520-530.

2)Ειναι απο Αμερικανικο amazon που σημαινει οτι πιθανως να παιξει τελωνειο.Αλλα και χωρις τελωνειο,σε περιπτωση βλαβης θα υπαρχει θεμα με την εγγυηση.

3)ΤΕλος του μηνα οπως λενε παρουσιαζονται οι επομενες καρτες.

• Like 4
Δημοσ.
3 hours ago, Fulgore said:

Αν ηταν η ti την ελεγες προσφορα.

Αλλιως δεν αξιζει η συγκεκριμενη.

1)Οι 1080 ξεκινανε απο τα 520-530.

2)Ειναι απο Αμερικανικο amazon που σημαινει οτι πιθανως να παιξει τελωνειο.Αλλα και χωρις τελωνειο,σε περιπτωση βλαβης θα υπαρχει θεμα με την εγγυηση.

3)ΤΕλος του μηνα οπως λενε παρουσιαζονται οι επομενες καρτες.

EVGA παίρνεις, έχεις παγκόσμια εγγύηση και δε χρειάζεται καν να ασχοληθείς με το Amazon (από τις λίγες, αν όχι η μοναδική περίπτωση που δεν προτιμώ να μεσολαβήσει το Amazon για κάτι!)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, cineaste είπε

EVGA παίρνεις, έχεις παγκόσμια εγγύηση και δε χρειάζεται καν να ασχοληθείς με το Amazon (από τις λίγες, αν όχι η μοναδική περίπτωση που δεν προτιμώ να μεσολαβήσει το Amazon για κάτι!)

Εγώ πάλι θα προτιμούσα το Amazon. Με την EVGA μέχρι να συνεννοηθείς, να σταλεί η κάρτα σε αυτούς (αλήθεια που ?) και να στην αντικαταστήσουν παίζει να φας και μήνα. Με το Amazon αν θες και δεις ότι καθυστερούν αρχίζεις το μπλα-μπλα σου γυρίζουν τα λεφτά και επιλέγεις εσύ μετά ποια θα πάρεις και από που. Ενώ με την EVGA πάλι από αυτούς αποκλειστικά σε ότι έχουν διαθέσιμο.

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Vasilis 07 said:

Εγώ πάλι θα προτιμούσα το Amazon. Με την EVGA μέχρι να συνεννοηθείς, να σταλεί η κάρτα σε αυτούς (αλήθεια που ?) και να στην αντικαταστήσουν παίζει να φας και μήνα. Με το Amazon αν θες και δεις ότι καθυστερούν αρχίζεις το μπλα-μπλα σου γυρίζουν τα λεφτά και επιλέγεις εσύ μετά ποια θα πάρεις και από που. Ενώ με την EVGA πάλι από αυτούς αποκλειστικά σε ότι έχουν διαθέσιμο.

Δεν ισχύει αυτό που λες. EVGA είναι εγγύηση. Ευρώπη τη στέλνεις, δεν αργεί ούτε έχει παράλογα μεταφορικά/τελωνεία κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη αλλά τι τελωνείο πιστεύετε οτι θα έχει;

Εγώ βλέπω την καπελάρα του 3 ψήφιου θα τη φάει σίγουρα... αλλά φοβάμαι οριακά οτι θα είναι 2 μπροστά στον 3ψήφιο..

Μου διαφεύγει κάτι; 

edit: Ευχαριστώ τον terry.. προσπέρασα το σχόλιο του.. ζητώ συγνώμη. Αρα είναι όπως το φοβόμουν.. καπελάρα φεράρι :D

Επεξ/σία από papaniki
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες. EVGA είναι εγγύηση. Ευρώπη τη στέλνεις, δεν αργεί ούτε έχει παράλογα μεταφορικά/τελωνεία κλπ.

Δηλ. (εγκυκλοπαιδικά μιας και είμαι για αγορά κάρτας το επόμενο διάστημα και μου έχει προταθεί EVGA) αν υπάρχει θέμα, η αντικατάσταση πόσο χρόνο παίρνει από την στιγμή που θα σταλεί ? 1 εβδομάδα ?

Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ να ψωνίζω από την πηγή αν μπορώ ( βλέπε evga κτλπ ) καθώς θεωρώ οτι έχεις καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση , τώρα αν πάθει κατι μέχρι να πάει να την φτιάξουν και επιστρέψει + ταχυδρομεία κτλπ λογικά θα πάρει καμιά 10αρια μέρες στην καλύτερη.

Η κάρτα της zotac που έχω τώρα είναι αγορασμένη από caseking και ευτυχώς δεν είχα ποτέ θέμα , γενικά ειναι να μην σου τύχει η στραβή και χαλάσει κάτι , υπάρχουν και περιπτώσεις που έγινε αγορά από Ελλάδα και έπρεπε να πάει στο εξωτερικό στην εταιρία και έκανε 1 μήνα οπότε ...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, papaniki είπε

Συγνώμη αλλά τι τελωνείο πιστεύετε οτι θα έχει;

Εγώ βλέπω την καπελάρα του 3 ψήφιου θα τη φάει σίγουρα... αλλά φοβάμαι οριακά οτι θα είναι 2 μπροστά στον 3ψήφιο..

Μου διαφεύγει κάτι; 

edit: Ευχαριστώ τον terry.. προσπέρασα το σχόλιο του.. ζητώ συγνώμη. Αρα είναι όπως το φοβόμουν.. καπελάρα φεράρι :D

Ξανα-προσπέρασε λοιπόν το σχόλιο του Terry γιατί είναι λάθος. Οι τιμές που έχει βάλει είναι από άλλο πωλητή.

Με πωλητή το ίδιο το Amazon, όπως δείχνω και εδώ, βγαίνει 565€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ, μαζί με τα έξοδα τελωνείου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Ξανα-προσπέρασε λοιπόν το σχόλιο του Terry γιατί είναι λάθος. Οι τιμές που έχει βάλει είναι από άλλο πωλητή.

Με πωλητή το ίδιο το Amazon, όπως δείχνω και εδώ, βγαίνει 565€ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ, μαζί με τα έξοδα τελωνείου.

Μήπως να έβαζες το ακριβές λινκ; 

Γιατι δοκίμασα με αναζήτηση και πήγα μέχρι τελικό βήμα και έβγαλε πάλι 200€ μεταφορικά 

Δεν με ενδιαφέρει απλά για όσους ενδιαφέρονται να το βρουν, γιατί και στο 1ο μήνυμα ακριβά βγαίνει 

Edit : 498€ η used like new

6o6€ με την μετατροπή του Amazon και την επιλογή new by Amazon (out of stock) 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση mpokwsths!

Αλλά εκεί που δείχνεις δεν φαίνονται τυχόν έξοδα τελωνείου. Το προχώρησες και σου έβγαλε τα έξοδα εκτελωνισμού και ΜΑΖΙ με αυτά είναι 565 Ευρώ; 

Εαν είναι έτσι ίσως να είναι καλή η τιμή!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...