metatron Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 invalid field in command Could not perform start of Disc-At-Once ayto to mynima moy vgazei...kai meta tipota... exo to plextor 708a, xrisimopoio dvd-r samsung x4 osa exo grapsei mexri tora itan ola ok... simera piga na kapso ena kai moy evgale analytika ta eksis: DVD-Video files reallocation started DVD-Video files reallocation completed (no file modified) DVD-Video files sorted Caching of files started Caching of files completed Invalid field in command Could not perform start of Disc-At-Once Simulation failed at 4x (5.520 KB/s) afoy eida ola ayta ta paiksa... dokimasa me x2 taxitita alla ta idia... me x1 ksana ta idia... dokimasa me alli ekdosi toy nero (kapoia poy eixe mesa to plextor apo tis 5 ekdosi) ksana ta idia... na simeioso edo oti i ekdosi pou xrisimopoioysa arxika itan i teleytaia 6303...alla tipota... telos panton gia na moy fygei i periergeia piga pira ena allo dvd-r ena x2 pou vrika kai ola ok...to egrapse... aksia aporias itan ta eksis : ayto to dvd-r x4 pou moy kanei ta provlimata den mporo na grapso tipota...oyte data oyte dvd video...tipota... episis otan to vazo sto drive moy vgazei tin endeiksi apo ta xp oti evala ena blank cd... den ksero ti na po, mipos itan tyxaio???itan apo tin arxi provlimatiko to dvd??? i' prepei na arxizo na anisyxo??? parakalo ta fota sas...voitheiaaaaaaaaaaaaaaa!!!! perimeno sxolia sas...!!!! proti fora poy me apagoiteyei to plextor moy...kai ayto einai poy me stenoxorei akoma pio poly...
accipio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Είναι προφανώς θέμα ασυμβατότητας με το συγκεκριμένο δισκάκι. Κι εμένα μου κάνει το 708Α που έχω κάτι περίεργα με ένα Philips dvd+rw 4x δισκάκι που το γράφω με InCD (το γράφει αλλά δεν μπορεί να το διαβάσει!!!). Το πιο περίεργο είναι με το 1.02 firmware δεν είχε κανένα πρόβλημα, ενώ με το 1.03 και 1.04 άρχισε να τα κάνει αυτά. Η λύση, κατά τη γνώμη μου: Μην ξαναπροσπαθήσεις με αυτή τη μάρκα - μείνε με κάποια που δε δημιουργεί προβλήματα. Κι απ' ότι βλέπω, τα Samsung -r δεν είναι στη λίστα της Plextor: http://www.plextor.be/english/technical/cdrmedia.html Btw ποιο firmware έχεις; Ίσως η τελευταία έκδοση λύσει αυτό το πρόβλημα.
metatron Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 exo to firm 1.3... oso gia ta diskakia tis samsung einai ta mona poy exo xrisimopoiisei os tora...exo grapsei kamia 30aria xoris kanena provlima... me ayto to sygkekrimeno paroysisstike...k opos anefera dokimasa akrivos meta me alla kai ola kala... na to theoriso tyxaio??? kai ayto to dvd poy moy leei oti einai blank alla den mporo na to grapso ti na to kano???souver???exo polla... apla fovamai mipos paoysiazetai i arxi kapoioy hardware provlimatos... perimeno kai alles paratiriseis kai ypodeikseis sas... eyxaristo gia to endiaferon!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.