Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δεν ξέρω αν οι διάλογοι είναι και στο comic, αλλά too forced...
najinblue3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν ξέρω αν οι διάλογοι είναι και στο comic, αλλά too forced... εχει κατι διασπαρτα κομματια θα το ξαναπιασω αυριο το κομικ να δω πιο προσεχτικα, επισης και η στολη ειναι πιστη στο batwoman 2017. Αλλα εχεις δικιο, εγω ελπιζω οτι τουλαχιστον θα βλεπεται και δε μας πριξουνε οτι ειναι gay κτλπ... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από najinblue3 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Περί της στολής, πιστή είναι, αλλά κάπως περίεργη στο πώς εμφανίζεται σε live action. Δεν μπορώ να βρω πώς να γινόταν πιο καλή όμως.
najinblue3 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Περί της στολής, πιστή είναι, αλλά κάπως περίεργη στο πώς εμφανίζεται σε live action. Δεν μπορώ να βρω πώς να γινόταν πιο καλή όμως. Το cape ειναι XXX-L 1
Wayward Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Φαίνεται λίγο πιο καλογυρισμένο από τα υπόλοιπα, αλλά πάλι cringe ατάκες που δε χρειάζονται...
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δηλαδή έγινε batwoman, απλά φορώντας τη στολή του και παίρνοντας τον εξοπλισμό του, χωρίς καμία εκπαίδευση;
DJTaurus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έπος! Υψηλότερο critic score από το Joker! Warner Brothers hides original Batwoman trailers to hide severe negative criticism and downvotes Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από DJTaurus 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 13 minutes ago, Diinekis21 said: Το.. τόλμησε κανένας; Nah...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Το πρόβλημα με τη σειρά στο πρώτο επεισόδιο που είδα είναι η κακή ηθοποιία και οι κακοί διάλογοι.Όταν έχεις το daredevil που έχει ανεβάσει το επίπεδο τέτοιων σειρών σε κινηματογραφική ποιότητα είναι δύσκολο να μην ξενερώσεις.
_linuslost_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, Solatorobo είπε Το πρόβλημα με τη σειρά στο πρώτο επεισόδιο που είδα είναι η κακή ηθοποιία και οι κακοί διάλογοι.Όταν έχεις το daredevil που έχει ανεβάσει το επίπεδο τέτοιων σειρών σε κινηματογραφική ποιότητα είναι δύσκολο να μην ξενερώσεις. Δηλαδή εσύ μετα από τις σειρές της Marvel στο Netflix, πήγες να δεις τις μπούρδες στο cw? Προφανώς και είναι η μέρα με την νύχτα η ποιότητα της παραγωγής..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, _linuslost_ είπε Δηλαδή εσύ μετα από τις σειρές της Marvel στο Netflix, πήγες να δεις τις μπούρδες στο cw? Προφανώς και είναι η μέρα με την νύχτα η ποιότητα της παραγωγής.. Γιατί όχι.Και το twelve monkeys νόμιζα ότι θα είναι low budget μούφα και τελικά είναι πάρα πολύ καλή σειρά παρόλο που είναι φθηνή παραγωγή.Και συγκεκριμένα είναι από τις καλύτερες psi fi σειρές που έχω δει.Και κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.
xavier Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 προσωπικα τοσο review bombing μου φαινεται υποπτο και ενω ειχα αποφασισει να μη ξαναδω ποτε σειρα του cw, απο τοτε που τελειωσε το izombie, με βαζει σε σκεψεις... παντως τα user scores δεν ειναι φυσιολογικα...
spyroskonst Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καλούτσικο το pilot, αλλά τίποτα περισσότερο. Δυστυχώς με τόσο κορεσμό απο CW συνταγές (flash, arrow, supergirl, κλπ) δεν διαφέρει σε τίποτα και καθόλου. Όσοι έχετε σιχαθεί τα ίδια και τα ίδια, δεν είναι για εσάς. (Ανήκω σε αυτή την κατηγορία και δεν νομίζω να το συνεχίσω) Σε όσους αρέσουν ακόμα και απολαμβάνουν τις σειρές που ανέφερα, τότε είναι μια χαρά για αυτό που είναι. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα