Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/8/2018 στις 2:32 ΜΜ, Vassilis_24 είπε

H Ρόμπι Ρόουζ πάλι είναι ασέξουαλ, έχει και ένα κορμί γεμάτο τατουάζ, πραγματικά δε βρίσκω ούτε ένα μικρό στήριγμα να με κάνει να κοιτάξω τη σειρά. Τουλάχιστον η σούπεργκερλ είναι γυναικάρα...

Δηλαδή όταν γουστάρεις τις σειρές/ταινίες Batman, Superman, κτλ, τις γουστάρεις επειδή είναι άντρακλες και όμορφοι οι ηθοποιοί;;

Στις 7/8/2018 στις 5:57 ΜΜ, Vassilis_24 είπε

Μάλλον έχεις χαμηλά στάνταρντ.

Τα τατουάζ μανίκι είναι για μένα τουλάχιστον αντιαισθητικά, ειδικά σε γυναίκα, γι'αυτό το ανέφερα.

Αρχίζω να πιστεύω πως βλέπω σειρές για λάθος λόγο επειδή δεν έχω εστιάσει την προσοχή μου στα τατουάζ και την αισθητική των πρωταγωνιστών...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kasrith είπε

Δηλαδή όταν γουστάρεις τις σειρές/ταινίες Batman, Superman, κτλ, τις γουστάρεις επειδή είναι άντρακλες και όμορφοι οι ηθοποιοί;;

Αρχίζω να πιστεύω πως βλέπω σειρές για λάθος λόγο επειδή δεν έχω εστιάσει την προσοχή μου στα τατουάζ και την αισθητική των πρωταγωνιστών...

Όταν ο χαρακτήρας είναι αδιάφορος, η πρωταγωνίστρια ατάλαντη, αλλά το κόνσεπτ παραμένει ενδιαφέρον, αυτό που μπορεί να σε κάνει να δώσεις μια ευκαιρία στη σειρά, είναι το να σε ελκύουν οι πρωταγωνιστές, να θες να τους δεις. Οπότε, εστιάζω εκεί όταν όλοι οι σωστοί λόγοι δεν υπάρχουν.
Εδώ προσπαθούν, αν δεν το έχεις καταλάβει πάντως, να σε κάνουν να δεις τη σειρά, ακριβώς για τους λάθος λόγους, τους οποίους επικαλείσαι και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν μια χαρά...

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Όταν ο χαρακτήρας είναι αδιάφορος, η πρωταγωνίστρια ατάλαντη, αλλά το κόνσεπτ παραμένει ενδιαφέρον, αυτό που μπορεί να σε κάνει να δώσεις μια ευκαιρία στη σειρά, είναι το να σε ελκύουν οι πρωταγωνιστές, να θες να τους δεις. Οπότε, εστιάζω εκεί όταν όλοι οι σωστοί λόγοι δεν υπάρχουν.
Εδώ προσπαθούν, αν δεν το έχεις καταλάβει πάντως, να σε κάνουν να δεις τη σειρά, ακριβώς για τους λάθος λόγους, τους οποίους επικαλείσαι και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν μια χαρά...

Απο που προκυπτει οτι ο χαρακτηρας ειναι αδιαφορος? Oτι αντιπαθεις την ηθοποιο δε μου λεει κατι.

Το κακο της Batwoman(Rebirth παντα) ειναι οτι περα απο το artwork που ειναι επικο, το storyline εχει ενα θεμα, με time jumps, με side-stories, και μπλεκουν λιγο τα μπουτια τους. Δε ξερω αν βασιστουν εξ ολοκληρου στη καινουργια σειρα, αν και θα ηθελα να το δω στην τηλεοραση, τουλαχιστον θα εχει ενδιαφερον. Ο χαρακτηρας πλεον ειναι πιο supportive παρα main, οποτε περιμενουμε να δουμε τι μας επιφυλασει το CW

Επεξ/σία από najinblue3
  • 1 μήνα μετά...
  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...