Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους , κάποιος να γνωρίζει τυχόν κάποιο επώνυμο μοντέλο κατω απο 5 ίντσες που θα βγει ; Ειχε ακουστεί για xiaomi  αλλα δε βγήκε ποτε ... ολα ειναι τούβλα , τα Sony compact πήγαν στις 5 ίντσες πλέον ... κατι αλλο εκτός απο iPhone ; Κατι που αναμένεται ; Θα ήθελα ύψος κατω απο 140mm ...

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν αναμενεται γενικως... ποτέ!

Βεβαια οι 5.2-5.5” εχουν γινει πια 6” στο ιδιο μεγεθος κελυφους κινητου. 

Το LG G6 πχ με 5.7” εχει υψος στα 148mm

Δημοσ.

Τωρα ειδα το xz2 compact οτι ειναι στα 135 mm με 5 και ειναι όντως ιδανικό .. το iPhone 7 που εχω ειναι οριακό στο χέρι μου ... δεν εχω μικρο αλλα με ενοχλεί να ειναι μεγάλο το κινητο , υπαρχει κοινό εκει εξω αλλα δυστηχως δεν εις ακούγεται ... 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Αγανακτισμένος και εγώ.

Θέλω μικρό κινητό αλλά δυνατό,να τα κάνει όλα ταχύτατα και ποιοτικά.

Θέλω αφού θα δώσω χρήματα για κάτι καλό να μην είναι πετσοκομμενο σε σχέση με τα μεγάλα αδέλφια.

Κοινό υπάρχει μην ακούω τέτοια.ενα μικρό galaxy ένα μικρό 1+ ένα σούπερ δυνατό xiaomi θα είχανε κοινό.

Οι κατασκευαστές θέλουν τον κόσμο να περνά ώρα στις συσκευές (βασικά όλοι το θέλουν από παρόχους μέχρι κυβερνήσεις) να μπαίνεις μέσα και να μη κοιτάς έξω,για αυτό και τα μεγέθη με το ζόρι μεγαλώνουν.

Και λέω ζόρι γιατί σε πάνε.

Γιατί κόβεις από το απλό s9 από το απλό p20;γιατί με πας για το μεγάλο;;;;;;;;;;

Την λέξη zombie την ξέρεις;τα βλέπω ξανά δυνατά τώρα που έχω την άδεια μου!!!!!!

Υπάρχει μια Sony μόνο.

Sony έχω το μικρό z5 και με έχει βγάλει μάγκα.

Θα ήθελα επιλογές όμως σε μια ενδεχόμενη νέα αγορά συσκευής.

Όχι τίποτα άλλο το μικρό Sony το καινούργιο είναι και σαν να έχει πιεί μπύρες,σκέτο μπάζο!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, το απλό S9 είναι αριστούργημα. Το κάνεις ό,τι θες με το ένα χέρι και είναι τέλειο. 

Πηγαίντε να το δείτε από κοντά σε κάποιο κατάστημα Γερμανός, vodafone κλπ. 

Μη βλέπετε που λέει 5.8 και τρομάζετε. 
Εγώ ψιλο τρόμαξα στην αρχή πριν το δω από κοντά,  αλλά έπαθα πλάκα μετά :P  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συμφωνώ για το s9 αλλα η κυρταδα φοβαμαι μην το σπάσω αν δεν βάλω χοντρή θήκη και αρα μεγαλώσει.

Απο εκει και πέρα δεν κοιτώ για τηλ εγω αλλα αν κοιτάξω φυσικά και ειναι στις επιλογές μου γιατι μετα το sony ειναι το επόμενο ας πουμε μικρό δυνατό.

Για να δω στο s10 λες να φύγει και αυτη πάνω;

Δημοσ.
10 hours ago, georgerapp said:

Συμφωνώ για το s9 αλλα η κυρταδα φοβαμαι μην το σπάσω αν δεν βάλω χοντρή θήκη και αρα μεγαλώσει.

Απο εκει και πέρα δεν κοιτώ για τηλ εγω αλλα αν κοιτάξω φυσικά και ειναι στις επιλογές μου γιατι μετα το sony ειναι το επόμενο ας πουμε μικρό δυνατό.

Για να δω στο s10 λες να φύγει και αυτη πάνω;

Για το S10 θα χρειαστεί λογικά να πουλήσεις νεφρό :P κάτσε να δούμε τι θα κάνουν.. 

Δημοσ.

Δε το σκέφτομαι για αγορά βρε!

Να δω που θα πάει το μέγεθος.

Εγώ εάν κάνω αγορά θα είναι περσινή ναυαρχίδα στην σωστή τιμή της.

Δηλαδή s9 από Samsung ,μη σου πω και κανένα s8.

Σε τέτοια φάση θα παίξω.

Δημοσ.
Just now, georgerapp said:

Δε το σκέφτομαι για αγορά βρε!

Να δω που θα πάει το μέγεθος.

Εγώ εάν κάνω αγορά θα είναι περσινή ναυαρχίδα στην σωστή τιμή της.

Δηλαδή s9 από Samsung ,μη σου πω και κανένα s8.

Σε τέτοια φάση θα παίξω.

Γενικό ήταν το σχόλιο αχαχαχαχαχαχαχ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...