Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hey!

Μόλις δεχτηκα μια κλήση από τον εξής αριθμό 004416138037

Έχει 12 ψηφία αντί για 10. Wikipedia λέει πως το 00 είναι international prefix or something, άρα αν βάλουμε το υπόλοιπο που είναι το 44 τι μπορεί να είναι; Δε δείχνει για prefix 44 χμμ....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Αγγλία προωθητικές ενέργειες

χμμ ναι το έψαξα πιο πριν και το "+44" είναι Αγγλία, καλά και αυτοί καλούν άλλες χώρες για διαφημίσεις τι φάση;

Δημοσ.

Ειναι μια επενδυτική, που ψάχνει για κεφάλαια και μιλάνε ελληνες στο τηλέφωνο, τουλάχιστον σε μια δικιά μου κλήση από παρόμοιο αριθμό

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ειναι μια επενδυτική, που ψάχνει για κεφάλαια και μιλάνε ελληνες στο τηλέφωνο, τουλάχιστον σε μια δικιά μου κλήση από παρόμοιο αριθμό

α οκ thanks!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, dim_mnia είπε

Μόλις δεχτηκα μια κλήση από τον εξής αριθμό 004416138037 

Σου λείπουνε 2 ψηφία.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, l337 είπε

Σου λείπουνε 2 ψηφία.

εννοείς πως είπα 2 παραπάνω; το "00" είναι ένα έξτρα prefix για "international κλήσεις" κάτι τέτοιο είχα δει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dim_mnia είπε

εννοείς πως είπα 2 παραπάνω; το "00" είναι ένα έξτρα prefix για "international κλήσεις" κάτι τέτοιο είχα δει.

Όχι εννοώ ότι από το 004416138037 λείπουν δύο νούμερα. Έπρεπε να είναι παραπάνω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, l337 είπε

Όχι εννοώ ότι από το 004416138037 λείπουν δύο νούμερα. Έπρεπε να είναι παραπάνω.

14 ψηφία; Τι φάση 😮

Δημοσ.

damn, δε το σκέφτηκα καν....το σταθερό μου μπορεί να δείξει μέχρι 12 ψηφία, μάλλον για αυτό :( ...Νταξει λογικά θα είναι διαφημιστικές από Αγγλία όπως είπε ο φίλος από πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...