Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια, μετα απο καποιους μηνες με το xiaomi redmi 4x, εχω προβλημα στο ακουστικο. Σκεφτηκα οτι μπορουσα να το αλλαξω μονος μου. Παραγγειλα νεο ακουστικο και με την βοηθεια ενος video το εκανα. Οταν εκανα επανεκκινηση του κινητου , η οθονη παραμενει μαυρη. Το ανοιξα και εκανα την διαδικασια 2 φορες αλλα δεν αλλαξε κατι. Τα κλιπς ειναι ολα στην θεση τους. Το κινητο φαινεται να λειτουργει, απλα εκτος απο λιγα δεκατα του δευτερολεπτου στην αρχη, η οθονη ειναι μαυρη. Οταν βαζω καλωδιο σε pc, μου βγαζει οτι αναγνωριζει το κινητο αλλα δεν μπορω να παρω τα αρχεια (υποθετω λογω usb debugging; ) ... Το θεμα ειναι οτι εχω καποιες φωτογραφιες, τις οποιες θελω απαραιτητως.

Πηρα τηλεφωνο το irepair και ζητησαν 75 ευρω για αλλαγη οθονης (προτιμω να αγορασω κατι αλλο). Αναρωτιεμαι τι μπορει να εκανα λαθος και να εγινε αυτο; Εχω την εντυπωση οτι στην προσπαθεια μου να ανοιξω το κινητο, ξεκολλησα λιγο την εξωτερικη οθονη. Μηπως ειναι αυτο; Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω; Τελικα δοκιμασα πολλα προγραμματα για ανακτηση αρχειων αλλα δεν λειτουργει τιποτα. Ευχαριστω για την βοηθεια, Βασιλης

Επεξ/σία από BASILISP
Δημοσ.

... Ναι αλλά πώς τό κάνω τώρα; Υπάρχει κάποιος τρόπος; Πραγματικά είναι κάποιες φωτογραφίες από ταξίδι, έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία... Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Δυστυχως ουτε αυτο εκανε κατι.

10 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το πιο πιθανο παντως ειναι οτι εκοψες καπως λιγο ή πολυ την καλωδιοταινια της οθονης.

Ε μπραβο μου λοιπον! Αλλα προσεχα και οπως ειπα δεν φαινεται κατι λαθος... Τωρα πραγματικα το μονο που με ενδιαφερει ειναι οι φωτογραφιες.

• Moderators
Δημοσ.

Η μόνη λύση είναι να βρεις καμιά φτηνή οθόνη ebay/AliExpress, να κάνεις αλλαγή να δεις μήπως δουλέψει, από εδώ και πέρα πιο τακτικό backup είτε ενεργοποίησε κάποια υπηρεσία για autosync της φωτογραφίες σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, BASILISP είπε

Δυστυχως ουτε αυτο εκανε κατι.

Το Recuva https://www.piriform.com/recuva/download 

Και με την free έκδοση μπορείς να κάνεις κάτι.....

Και ίσως και με το Dr. Fone for Android

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Βαλε μια σίμ που να μην εχει κωδικο pin (ή βγαλε τον κωδικό απο την δικιά σου βαζοντάς την σε αλλο τηλ). Ετσι μολις ανάβεις το τηλεφωνο θα πηγαινει στο αρχικο μενού χωρις διακοπές.

Μετά δοκίμασε καλώδιο σε υπολογιστή με την Mi PC Suite , ή δοκίμασε κάτι τέτοιο usb to hdmi cable για να προβάλεις την οθόνη του κινητού σε τηλεόραση 

τις φωτογραφίες δεν τις αποθήκευες σε κάρτα microsd ???

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το Recuva https://www.piriform.com/recuva/download 

Και με την free έκδοση μπορείς να κάνεις κάτι.....

Και ίσως και με το Dr. Fone for Android

Το recuva δεν δουλεψε. Το Dr Fone, το ειχα δοκιμασει χθες βραδυ χωρις αποτελεσμα. Ευχαριστω για τις προτασεις!

2 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Η μόνη λύση είναι να βρεις καμιά φτηνή οθόνη ebay/AliExpress, να κάνεις αλλαγή να δεις μήπως δουλέψει, από εδώ και πέρα πιο τακτικό backup είτε ενεργοποίησε κάποια υπηρεσία για autosync της φωτογραφίες σου

Φθηνη οθονη λες; Ναι, απο εδω και μπρος θα ειμαι περισσοτερο επιμελης με τις φωτογραφιες μου... Ευχαριστω για τις προτασεις!

2 ώρες πριν, sstratos είπε

Βαλε μια σίμ που να μην εχει κωδικο pin (ή βγαλε τον κωδικό απο την δικιά σου βαζοντάς την σε αλλο τηλ). Ετσι μολις ανάβεις το τηλεφωνο θα πηγαινει στο αρχικο μενού χωρις διακοπές.

Μετά δοκίμασε καλώδιο σε υπολογιστή με την Mi PC Suite , ή δοκίμασε κάτι τέτοιο usb to hdmi cable για να προβάλεις την οθόνη του κινητού σε τηλεόραση 

τις φωτογραφίες δεν τις αποθήκευες σε κάρτα microsd ???

Δεν εχω κωδικο στην sim. Το Mi Pc Suite δεν καταφερε κατι. Οι φωτογραφιες ηταν στο κινητο (δεν εχω βαλει καρτα μνημης), γυρισα απο το ταξιδι μου πριν απο 5 μερες και δεν προλαβα... Αν λειτουργησει να το παρω το καλωδιο, ευχαριστω για την βοηθεια!

Επεξ/σία από BASILISP
  • Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BASILISP είπε

Το recuva δεν δουλεψε. Το Dr Fone, το ειχα δοκιμασει χθες βραδυ χωρις αποτελεσμα. Ευχαριστω για τις προτασεις!

Φθηνη οθονη λες; Ναι, απο εδω και μπρος θα ειμαι περισσοτερο επιμελης με τις φωτογραφιες μου... Ευχαριστω για τις προτασεις!

Δεν εχω κωδικο στην sim. Το Mi Pc Suite δεν καταφερε κατι. Οι φωτογραφιες ηταν στο κινητο (δεν εχω βαλει καρτα μνημης), γυρισα απο το ταξιδι μου πριν απο 5 μερες και δεν προλαβα... Αν λειτουργησει να το παρω το καλωδιο, ευχαριστω για την βοηθεια!

Από ότι βλέπω το κινητό σου δεν πρέπει να υποστηρίζει mhl οπότε τζάμπα θα αγοράσεις καλώδιο usb σε hdmi

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Από ότι βλέπω το κινητό σου δεν πρέπει να υποστηρίζει mhl οπότε τζάμπα θα αγοράσεις καλώδιο usb σε hdmi

Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση!

Δημοσ.

Λες να είναι οκ, ή θα αγοράσω οθόνη και θα μου μείνει; Πάντως για 20+ ευρώ εννοείται ότι αξίζει να δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις να τσεκαρεις την καλωδιοταινια με μεγενυθυντικο φακο μην εχει σχιστει

μετα σιγουρεψου οτι εφαρμοζει καλα στο κλιπ

αν ειναι οκ παρε μια οθονη

Επεξ/σία από postfire

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...