Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H συσκευή από θέμα δυνατοτήτων φαίνεται άριστη. Υπάρχουν αλλαγές που είναι καλοδεχούμενες με κυριότερη την μπαταρία. Η τιμή της βασικής έκδοσης είναι η ίδια με την αρχική τιμή του note 8 νομίζω, αλλά αν κάνω λάθως ας με διορθώσει κάποιος. Τα 200 ευρώ παραπάνω για 512gb και 8gb ram δεν ακούγονται παράλογα για όποιον θέλει τόση μνήμη. 

Το πρόβλημα είναι η υψηλή αρχική τιμή. Δυστυχώς αυτή είναι μία κατάσταση που δε θα αλλάξει. Ακούγεται ότι θα δώσει κάποια δωρεάν αξεσουάρ σε όποιον προπαραγγείλει, αλλά αυτά (πχ τα ακουστικά) δεν κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ περίπου στην αγορά. Εάν κάποιος θα τα αγόραζε ούτως ή άλλως ίσως έχει νόημα. 

38 λεπτά πριν, Dellapple είπε

Πριν μερικές μέρες έπιασα την συσκευή στα χέρια μου δυστυχώς απογοήτευση απλά. Μεγαλύτερη σε όγκο σαν συσκευή πλέον και η μόνη διαφορά η αλλαγή του αναγνώστη δακτυλικου.!!!! Έχω το 8  και δυστυχώς μόνο μπιχλιμπίδια έδωσαν ακόμα μια φορά.Είναι edge και από τις δύο πλευρές και δεν κάθεται τόσο καλά στο χέρι, το προηγούμενο ήταν πιο ωραίο. Η μπαταρία δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω τι είναι γιατί απαγορευόταν  το ψάξιμο της συσκευής και Ούτε και η φωτός . Το είχε ο merchandiser της Samsung και έχει επάνω χαραγμένους κωδικούς. Αυτά 

Μου κάνει εντύπωση που γράφεις ότι το προηγούμενο είναι πιο ωραίο καθώς όλες οι δημοσιεύσεις αναφέρουν ότι είναι σχεδόν το ίδιο και σε εμφάνιση και σε εξωτερικές διαστάσεις, σε βαθμό που οι θήκες του 8 εφαρμόζουν και στο 9. (με εξαίρεση την κάμερα φυσικά που έχει διαφορετική θέση)

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bezbozny είπε

H συσκευή από θέμα δυνατοτήτων φαίνεται άριστη. Υπάρχουν αλλαγές που είναι καλοδεχούμενες με κυριότερη την μπαταρία. Η τιμή της βασικής έκδοσης είναι η ίδια με την αρχική τιμή του note 8 νομίζω, αλλά αν κάνω λάθως ας με διορθώσει κάποιος. Τα 200 ευρώ παραπάνω για 512gb και 8gb ram δεν ακούγονται παράλογα για όποιον θέλει τόση μνήμη. 

Το πρόβλημα είναι η υψηλή αρχική τιμή. Δυστυχώς αυτή είναι μία κατάσταση που δε θα αλλάξει. Ακούγεται ότι θα δώσει κάποια δωρεάν αξεσουάρ σε όποιον προπαραγγείλει, αλλά αυτά (πχ τα ακουστικά) δεν κοστίζουν πάνω από 100 ευρώ περίπου στην αγορά. Εάν κάποιος θα τα αγόραζε ούτως ή άλλως ίσως έχει νόημα. 

Μου κάνει εντύπωση που γράφεις ότι το προηγούμενο είναι πιο ωραίο καθώς όλες οι δημοσιεύσεις αναφέρουν ότι είναι σχεδόν το ίδιο και σε εμφάνιση και σε εξωτερικές διαστάσεις, σε βαθμό που οι θήκες του 8 εφαρμόζουν και στο 9. (με εξαίρεση την κάμερα φυσικά που έχει διαφορετική θέση)

Δεν είναι το ίδιο φίλε μου δίπλα δίπλα είναι ποιο παχύ το 9 .και για της δυνατότητες  φίλε μου 1000 ευρώ  για 2 3 πράγματα...Δεν αξίζει φίλε μου και βασικά 200 εύρο για για 384 gb περισσότερα....Πολύ ακριβά....apple μας έγινε και αυτή 

Δημοσ.

Από Note 8 σε Note 9 δεν πας, αν δεν έχεις λεφτά για πέταμα.

Δημοσ.

Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι κάποιος (επαγγελματίας) δεν έχει πρόβλημα με την τιμή, δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί μπορεί να χρειάζεται 512GB (ή και 256GB) Storage στο κινητό του, ειδικότερα όταν έχει και MicroSD υποδοχή. Φυσικά ΔΕΝ υπονοώ  😉 ότι έτσι θα μπορεί να ισχυρίζεται ότι έχει το ακριβότερο κινητό που κυκλοφορεί, κάτι τέτοιο θα ήταν ανήθικο εκ μέρους μου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VChris είπε

Από Note 8 σε Note 9 δεν πας, αν δεν έχεις λεφτά για πέταμα.

Αυτό ισχύει 100%

Εγώ έχω το note edge 4 χρόνια τώρα οπότε το 9 είναι μία σημαντική αναβάθμιση πιστεύω, αλλά σίγουρα όχι στην αρχική τιμή. Θα κρατούσα το note edge κι άλλο αν μπορούσα, αλλά η διαβίωση μαζί του είναι πλέον ένας εφιάλτης. Υπερθερμένεται συνέχεια σε βαθμό που δεν μπορώ να το ακουμπήσω, η μπαταρία τελειώνει σε 3 ώρες κι έχω 3 μπαταρίες (εκ των οποίων η μία είναι mugen 6000mA) κι ένα powerbank για να βγάζω τη μέρα. Επίσης κάνει επανεκκινήσεις και κολλάει συνέχεια. Είχε παρόμοια προβλήματα πριν από 2 χρόνια, οπότε και είχε πρόβλημα η μητρική, η οποία και αντικαταστήθηκε εντός εγγύησης. Τώρα απλά θα το κρατήσω όσο αντέξει και μετά θα αγοράσω κάποιο καινούργιο. Ίσως το 9, ίσως κάποιο άλλο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bezbozny είπε

Αυτό ισχύει 100%

Εγώ έχω το note edge 4 χρόνια τώρα οπότε το 9 είναι μία σημαντική αναβάθμιση πιστεύω, αλλά σίγουρα όχι στην αρχική τιμή. Θα κρατούσα το note edge κι άλλο αν μπορούσα, αλλά η διαβίωση μαζί του είναι πλέον ένας εφιάλτης. Υπερθερμένεται συνέχεια σε βαθμό που δεν μπορώ να το ακουμπήσω, η μπαταρία τελειώνει σε 3 ώρες κι έχω 3 μπαταρίες (εκ των οποίων η μία είναι mugen 6000mA) κι ένα powerbank για να βγάζω τη μέρα. Επίσης κάνει επανεκκινήσεις και κολλάει συνέχεια. Είχε παρόμοια προβλήματα πριν από 2 χρόνια, οπότε και είχε πρόβλημα η μητρική, η οποία και αντικαταστήθηκε εντός εγγύησης. Τώρα απλά θα το κρατήσω όσο αντέξει και μετά θα αγοράσω κάποιο καινούργιο. Ίσως το 9, ίσως κάποιο άλλο. 

Τράβα το βρε ένα format από recovery σαν καινούργιο θα γίνει. Μια χαρά κινητό είναι ακόμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

περιμενε μεχρι τον 7ο μηνα...τοτε εχω ακουσει ότι τα χαριζουν κιολας!

Το S9+ έχει πέσει στο ίδιο διάστημα 350€ από την αρχική τιμή, το ίδιο θα συμβεί και με Το Noten9,αλλα για πες μου που βρίσκεις το περίεργο σε ότι έγραψα;;; Δεν θα το βρίσκεις 700-750 € κατά τον Νοέμβριο ;;;Ειρωνιες στυλ θα το χαρίζουν κλπ κλπ άφησε τες καλύτερα...

Τον  έβδομο μήνα από την παρουσία του παντος εγώ πήρα Note 8  570€  καινούργιο... Αύγουστο παρουσιαστηκε Φλεβάρη το πήρα... Μεταφορικά αν θες, ναι μου το χάρισαν... 

Επεξ/σία από jimlost
Δημοσ.
19 ώρες πριν, alexakos89 είπε

εκανε την μαλακια η Apple και τωρα ολοι θα βαρανε ανω του 1000αρικου.

Αν έχει κανείς λίγη υπομονή και δεν είναι "θύμα" (ή έχει λεφτά χωρίς να ζορίζεται) σε λίγο το βρίσκει πολυυύ φθηνότερα. Η μεταπώληση είναι μια άλλη ιστορία με πολύ κλάμα - ή γέλιο, ανάλογα από πια πλευρά το βλέπεις...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Τράβα το βρε ένα format από recovery σαν καινούργιο θα γίνει. Μια χαρά κινητό είναι ακόμα. 

Έχω κάνει πάρα πολλά format και δε φτιαχνει. Το γεγονός ότι καίει τόσο πολύ που είναι αδύνατον να το πιάσεις με το χέρι σου (αυτό δεν είναι υπερβολή, δεν είναι απλά ζεστό, αλλά γίνεται τόσο καυτό που αν το πιάσω θα πάθω έγκαυμα κάποιες φορές και για αυτό μιλάω αποκλειστικά με handsfree) δείχνει σίγουρα κάποιο πρόβλημα μητρικής. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, VChris είπε

Δεν είναι αποτυχία ακριβώς, πούλησε λιγότερο γιατί η αγορά κορέστηκε και ο ανταγωνισμός (ειδικά Huawei) έγινε πολύ επιθετικός, οπότε λογικό να χάσει μερίδιο αγοράς από εκεί, δεδομένου ότι το S9 είναι αναβάθμιση του S8 και όχι κάτι καινούριο.

Άντε να πέσει λίγο ακόμα η τιμή του, μπας και βρω λόγο να αντικαταστήσω το s7 edge.

Δημοσ.

Πρόσφατα πούλησα Note 4 και πήρα Motorola Nexus 6. Τέλειο. Νομίζω ότι κάπου εκεί σταματάμε, αρχές 15. Τα υπόλοιπα είναι μάταια. Σε καμμιά  περίπτωση δεν δίνω 1000.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nikosxatzhs93 είπε

Μηπως το εχουνε παρακανει καθε χρονο με νεα εκδοση....😬

Σε όποιον δεν αρέσει δεν αγοράζει... η ετήσια αγορά είναι πραγματικά ανούσια. Εγώ πάντα το κινητό μου, όπως και τον υπολογιστή, το κρατάω μέχρι να χαλάσει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikosxatzhs93 είπε

Μηπως το εχουνε παρακανει καθε χρονο με νεα εκδοση....😬

Μετά την 6αρα έκδοση όλες ίδιες είναι πάνω κάτω. Ελάχιστες διαφορές απλά να ασχολούμαστε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...