gslenis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Σε εταιρικό pc που τρέχει windows XP, όταν προσπαθώ να τρέξω κάποιο αρχείο exe μου βγάζει το παρακάτω μνμ Με μια πρώτη ματιά, βρήκα ότι χρειαζόταν να περάσω το SP3 (το pc είχε SP2). Το πέρασα, έκανα κ οποια άλλη ενημέρωση μου έβγαλε, αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Τι άλλο μπορώ να κάνω για λύσω το πρόβλημα;
mphxths Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Τσεκαρε τι cpu εχει το μηχανημα και αν υποστηριζει "SSE2".Αν οχι , τοτε τρως ακυρο.Διαβαζω οτι πλεον ολα τα antivirus θελουν αυτο το cpu feature.
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Άσε το avg γιατί θα σου γονατίσει το μηχάνημα. Αν θέλεις av δοκίμασε bitdefender ή panda cloud. 1
gslenis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Για το avast πήγαινα κ ξεκίνησε το πρόβλημα. Κ μετά είπα να δοκιμάσω με άλλο. Το ξέρω για το avg, τυχαία το έβαλα. Το θέμα είναι να μπορέσω να εγκαταστήσω κάποιο.
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Τρέξε το cpu-z και δες αν ο επεξεργαστής σου υποστηρίζει sse-2 (στην καρτέλα της cpu λέει τι υποστηρίζει) και δοκίμασε και κάποιο άλλο.
jim_p Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Επισης σιγουρεψου οτι εχεις και xp με SP3, γιατι ισως να μην μπαινουν πλεον σε παλιοτερες εκδοσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα