paragontikos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 καλα κανεις και το ψαχνεις, λογικο ειναι οταν δινεις τοσα χρηματα να θελεις το βελτιστο για αυτα που ζητας.. επισης καλο θα ηταν να τα δεις απο κοντα, για μενα παιζει ρολο και το πως καθεται το κινητο στο χερι και στην ουσια η υποκειμενικη αποψη αν μαρεσει ο σχεδιασμος-εμφανιση κτλ το Oneplus6 θεωρειται απο πολλους vfm στη κατηγορια τιμης του αλλα ναι στη καμερα χανει απο το p20 pro, μετα μπορεις να δεις και το pixel 2 XL το οποιο εχει πολλη καλη εμπειρια χρησης, stock android με γρηγορες αναβαθμισεις και αξιολογη καμερα..
georgerapp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Κάτι με υποστηρίξη να κοιτάς σημαντικό μη σου τύχει. υποστήριξη εδώ έχουν Samsung Sony Huawei xiaomi (εάν αγοράσεις από συμβεβλημένο με την infoquest) καθώς επίσης και η 1+ αν και Πολωνία ξέρω ότι είναι ταχύτατοι και τίμιοι. Για τα pixel (θα ήθελα κάποτε ένα!) δε νομίζω να παίζει εδώ Ελλάδα υποστήριξη.
GriVax31 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για το χρονο σας απλα μετα απο χρονια iOS εχω χασει τη μπαλα με τα Android και το ποσα βγαίνουν. Σιγουρα ζητάω μπαταρια για ανετα μια μερα γιατι το ΛΙΩΝΩ κι απο κει και περα ελαφρύ λειτουργικό ώστε να αργήσει να λαγκαρει και οσο καλυτερη καμερα γινεται! Να ειστε ολοι καλα!
~mxls~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Ε το P20 Pro. Πιο κοντά σε όσα περιγράφεις. Επίσης απ'ολα τα custom UI αυτό φέρνει πιο κοντά σε iOS.
Geo4ever Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Το night mode του pro 20 απλά δεν έχει ανταγωνισμό, όχι είναι καλύτερο δεν έχει ανταγωνισμό. Βέβαια να ξέρεις ότι χρησιμοποιεί και τις τρεις κάμερες και του παίρνει 4 δευτερόλεπτα να ολοκληρώσει τη λήψη και βλέπεις σταδιακά πως αλλάζει η φωτογραφία. Την μπαταρία την περίμενα πιο τούμπανο αλλά είναι πάνω από το μέσο όρο. Στο 4κ βίντεο δεν έχει σταθεροποίηση οπότε αν περπατάς κλαφτα. Στο Fhd όμως είναι άψογο. Στο αυτόματο στα 10mpixel περίμενα καλύτερα πράγματα να πω την αλήθεια, δλδ το s9 plus σε κάποια σημεία μου φάνηκε καλύτερο. Στα 40 και στο raw δεν ασχοληθεί ιδιαίτερα. Σαν σύνοψη τσιμπά το τώρα με την πρόσφαρα στα yellows να σου έρθει 540, θα έχεις την καλύτερη λήψη την νύχτα στο αυτόματου όπως είπα δεν με εντυοωσιασε. Λειτουργεί το AI και αναγνωρίζει τα πάντα από γάτα μεχρι πρασινάδα όπως τα λέει. Η selfie οκ δεν έχω ασχοληθεί, πάρα πολύ θετικό το δακτυλικό αποτύπωμα με αστεία γρήγορη ανταπόκριση και με τη χρήση για πλοήγηση, που με το που την συνηθίσεις δεν την αλλάζεις με τίποτα 1
GriVax31 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Geo4ever είπε Το night mode του pro 20 απλά δεν έχει ανταγωνισμό, όχι είναι καλύτερο δεν έχει ανταγωνισμό. Βέβαια να ξέρεις ότι χρησιμοποιεί και τις τρεις κάμερες και του παίρνει 4 δευτερόλεπτα να ολοκληρώσει τη λήψη και βλέπεις σταδιακά πως αλλάζει η φωτογραφία. Την μπαταρία την περίμενα πιο τούμπανο αλλά είναι πάνω από το μέσο όρο. Στο 4κ βίντεο δεν έχει σταθεροποίηση οπότε αν περπατάς κλαφτα. Στο Fhd όμως είναι άψογο. Στο αυτόματο στα 10mpixel περίμενα καλύτερα πράγματα να πω την αλήθεια, δλδ το s9 plus σε κάποια σημεία μου φάνηκε καλύτερο. Στα 40 και στο raw δεν ασχοληθεί ιδιαίτερα. Σαν σύνοψη τσιμπά το τώρα με την πρόσφαρα στα yellows να σου έρθει 540, θα έχεις την καλύτερη λήψη την νύχτα στο αυτόματου όπως είπα δεν με εντυοωσιασε. Λειτουργεί το AI και αναγνωρίζει τα πάντα από γάτα μεχρι πρασινάδα όπως τα λέει. Η selfie οκ δεν έχω ασχοληθεί, πάρα πολύ θετικό το δακτυλικό αποτύπωμα με αστεία γρήγορη ανταπόκριση και με τη χρήση για πλοήγηση, που με το που την συνηθίσεις δεν την αλλάζεις με τίποτα Εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ,αυτο με τα yellows τι παιζει ακριβως; Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από GriVax31
vargas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μ αυτό το χιούμορ δεν τον βγάζετε το χειμώνα να ξέρεις 😊
dimips Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Τα Sony δε βγάζουν καλης ποιοτητας φωτογραφίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ σταθερά και δε θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς αφού σε λειτουργικό είναι πιο γυμνά κι από τα pixel. Έχω το xz1.
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δεν αξιζει το Sony XZ2 γιατι υποτιθεται οτι σε λιγο καιρο θα κυκλοφορησει και το XZ2 premium.
georgerapp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Το xz2 βγάζει πολύ καλύτερες από το xz1,είναι ίσως η πρώτη φορά που αυτή η εταιρεία έγραψε σωστό software. Άσχετα με αυτό ούτε εγώ το προτείνω λόγο ότι είναι κλειδωμένα στην καμερα και ούτε raw τραβάνε ούτε gcam δέχονται και γενικά δεν παίζεις με αυτά εάν έχει μια λοξα. Ας ακούσει μια φορά αυτά που θέλουν οι καταναλωτές αλλιώς ας κάτσει εκεί που καθετε.
Med_ss_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Στις 7/8/2018 στις 4:37 ΜΜ, GriVax31 είπε KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΤΗΣ IOS KAI ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ANDROID.ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΟΝΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟNΕΣ ANDROID ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΟS ΞΑΝΑ KAI ΞΑΝΑ, ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ P20 PRO ΚΑΙ XZ2. ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΧΙΑΟΜΙ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ ΛΟΓΩ UI. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΤΑΧΥΤΗΤΑ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 4GB ΤΟ ΣΟΝΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ OI ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΟΝΙ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ P20 PRO ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ,ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΛΠ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ξεκάθαρα P20 pro.. 14 ώρες πριν, dimips είπε Τα Sony δε βγάζουν καλης ποιοτητας φωτογραφίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ σταθερά και δε θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς αφού σε λειτουργικό είναι πιο γυμνά κι από τα pixel. Έχω το xz1. Όταν λες "γυμνά" τι εννοείς;
dimips Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 19 minutes ago, Med_ss_ said: Ξεκάθαρα P20 pro.. Όταν λες "γυμνά" τι εννοείς; Δεν έχει κανένα απ τα καλά feature όπως raise to wake - night light - ambient display - double tap to wake κλπ κλπ το λειτουργικό του. Αυτό που με βόλεψε αφάνταστα είναι αυτό που έχεις άμεση πρόσβαση στην sd και βάζω βγάζω συνέχεια όταν χρησιμοποιώ κάμερες και drone για να δω τι βγήκε
Med_ss_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, dimips είπε Δεν έχει κανένα απ τα καλά feature όπως raise to wake - night light - ambient display - double tap to wake κλπ κλπ το λειτουργικό του. Αυτό που με βόλεψε αφάνταστα είναι αυτό που έχεις άμεση πρόσβαση στην sd και βάζω βγάζω συνέχεια όταν χρησιμοποιώ κάμερες και drone για να δω τι βγήκε Κατάλαβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα