Προς το περιεχόμενο

P20 PRO VS XZ2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΤΗΣ IOS KAI ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ANDROID.ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΟΝΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟNΕΣ ANDROID ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΟS ΞΑΝΑ KAI ΞΑΝΑ, ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ P20 PRO ΚΑΙ XZ2.
ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΧΙΑΟΜΙ ΑΚΟΜΑ ΟΧΙ ΛΟΓΩ UI.
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΤΑΧΥΤΗΤΑ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 4GB ΤΟ ΣΟΝΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ)
ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ OI ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ 
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΟΝΙ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ P20 PRO
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ,ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΛΠ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

OXI. To XZ2 δεν εχει το ιδιο δυνατη καμερα το βραδυ.

Εχει F/2.0 εναντι F/1.8 και σαφως μικροτερο αισθητηρα ενω το P20 pro εχει δυνατοτητα για το βραδυ να κανει και pixel binned 4to1 και βελτιωνει ακομη περισσοτερο το low-light capability. Την ημερα δε με καλο φωτισμο το P20 Pro εχει αναλυση 40mp. To ΧΖ2 εχει και μονη καμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Sorry για τα κεφαλαια,ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Κι εγω προς το p20 pro κλεινω λογω βραδινης καμερας

αλλα κατι μου κανει το sony σαν πιο σταθερο,σαν πιο ασφαλες,χωρις να ξερω γιατι..Θα πηγαινατε σε καποιο αλλο android μετα απο χρονια ios?

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει ή κάμερα ξεκάθαρα το P20 pro.

Αν όμως θες και λειτουργικό παράλληλα τότε σκέψου και κανένα Google Pixel.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν σε ενδιαφέρει ή κάμερα ξεκάθαρα το P20 pro.

Αν όμως θες και λειτουργικό παράλληλα τότε σκέψου και κανένα Google Pixel.

Επειδη το ειδα στις συσκευες σου,one plus 6 οχι? Εχω ακουσει πολλα θετικα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GriVax31 είπε

Επειδη το ειδα στις συσκευες σου,one plus 6 οχι? Εχω ακουσει πολλα θετικα

Δεν λέω για OnePlus αλλά για τα Google Pixel 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Δεν λέω για OnePlus αλλά για τα Google Pixel 

Καταλαβα τι ειπες απλα ρωτησα αν θα προτεινες το OnePlus6 επειδη το ειδα στις συσκευες σου κατω απ το μηνυμα.Εχω ακουσει για πολυ καλο και σταθερο λογισμικο χωρις κολληματα και για 'προς πολυ καλη' καμερα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GriVax31 είπε

Καταλαβα τι ειπες απλα ρωτησα αν θα προτεινες το OnePlus6 επειδη το ειδα στις συσκευες σου κατω απ το μηνυμα.Εχω ακουσει για πολυ καλο και σταθερο λογισμικο χωρις κολληματα και για 'προς πολυ καλη' καμερα

Το να έχει κάποιος μια συσκευή δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να την προτείνει.

Πηγαίνουμε με βάση τις ανάγκες του καθενός.

Τώρα έτσι λίγο που έψαξα βλέπω ότι και το HTC U12+ έχει καλές κριτικές στην κάμερα.

Μάλιστα βγαίνει δεύτερο μετά το P20 pro και καταρρίπτει την δεύτερη θέση που την είχε το P20.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το να έχει κάποιος μια συσκευή δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να την προτείνει.

Πηγαίνουμε με βάση τις ανάγκες του καθενός.

Τώρα έτσι λίγο που έψαξα βλέπω ότι και το HTC U12+ έχει καλές κριτικές στην κάμερα.

Μάλιστα βγαίνει δεύτερο μετά το P20 pro και καταρρίπτει την δεύτερη θέση που την είχε το P20.

Εννοειται οτι η συσκευη για τον καθενα ειναι προσωπικη βαση τις αναγκες του απλα ειπα να ρωτησω μηπως το βαλω στην εξισωση,οπως και να χει ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το να αγοραζει παλι κάποιος συσκευη 700€ ψαχνοντας να βρει εαν τον καλύπτει η ποιοτητα της κάμερας, η οποια σε κάθε περιπτωση ειναι κλασεις υποδιέστερη μιας κανονικης κάμερας των 300€ μου φαινεται κάπως... Ολες οι συγχρονες καμερες ακομη και των μεσαιας κατηγοριας κινητων ειναι μια χαρα για καθημερινα snapshots και σε καλες συνθηκες φωτισμού ακουμπάνε και καπως τις ανησυχίες της καλλιτεχνικής φωτογράφησης. Σε συνθήκες βεβαια χαμηλού φωτισμου απλά θα σας εξασφαλισουν μια αναμνηστικη φωτογραφια (ακομη και οι καλυτερες απο αυτες). Λιγο καλυτερη ή λιγο χειροτερη φωτο δεν νομιζω να εχει πραγματικα σημασια σε αυτο το επιπεδο ποιοτητας. Εαν τωρα εχετε τριποδο, γνωσεις φωτογραφιας, ακινητο θεμα, δεν υπαρχουν εντονες φωτιστικες πηγες απο πισω και το κινητο τραβαει και raw τοτε κατι καλυτερο μπορει να γινει. Στο αυτοματο λιγα πραγματα. Εχω τραβηξει αξιοπροσεκτες (οχι καλες) φωτο ακομη και με ενα ταπεινο iPhone 5s. Αλλα θελει να βοηθαει το θεμα, η γωνια, η ατμοσφαιρα κλπ.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το να αγοραζει παλι κάποιος συσκευη 700€ ψαχνοντας να βρει εαν τον καλύπτει η ποιοτητα της κάμερας, η οποια σε κάθε περιπτωση ειναι κλασεις υποδιέστερη μιας κανονικης κάμερας των 300€ μου φαινεται κάπως... Ολες οι συγχρονες καμερες ακομη και των μεσαιας κατηγοριας κινητων ειναι μια χαρα για καθημερινα snapshots και σε καλες συνθηκες φωτισμού ακουμπάνε και καπως τις ανησυχίες της καλλιτεχνικής φωτογράφησης. Σε συνθήκες βεβαια χαμηλού φωτισμου απλά θα σας εξασφαλισουν μια αναμνηστικη φωτογραφια (ακομη και οι καλυτερες απο αυτες). Λιγο καλυτερη ή λιγο χειροτερη φωτο δεν νομιζω να εχει πραγματικα σημασια σε αυτο το επιπεδο ποιοτητας. Εαν τωρα εχετε τριποδο, γνωσεις φωτογραφιας, ακινητο θεμα, δεν υπαρχουν εντονες φωτιστικες πηγες απο πισω και το κινητο τραβαει και raw τοτε κατι καλυτερο μπορει να γινει. Στο αυτοματο λιγα πραγματα. Εχω τραβηξει αξιοπροσεκτες (οχι καλες) φωτο ακομη και με ενα ταπεινο iPhone 5s. Αλλα θελει να βοηθαει το θεμα, η γωνια, η ατμοσφαιρα κλπ.

Ψαχνω το καλυτερο στη καλυτερη τιμη,γιαυτο και ρωτησα για αλλες συσκευες

Εννοειται αν θελω επαγγελματικη καμερα θα παω σε dslr,απλα εψαχνα ενα android να μη κολλαει πουθενα και να εχει οσο καλη καμερα γινεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GriVax31 είπε

Εννοειται οτι η συσκευη για τον καθενα ειναι προσωπικη βαση τις αναγκες του απλα ειπα να ρωτησω μηπως το βαλω στην εξισωση,οπως και να χει ευχαριστω

Φυσικά και μπορείς να το συμπεριλάβεις αλλά από θέμα κάμερας νομίζω δεν συγκρίνεται με P20 pro ,Galaxy S9+ και τώρα και με το HTC U12+.

Σαν πακέτο όμως είναι super.

Δεν ξέρω τη λέει και το Mi8(σαν πιο οικονομικό).......

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Σουπερ κάμερα έχει στα υπόψιν έχει και το xiaomi mix2s.

Πολύ καλό πραγματικά έχω δει δείγματα Ελλήνων συμφορουμιτων και δηλώνω εντυπωσιασμένος.

Πολύ όμορφο δυνατό σε ολα και φθηνό.

Για την ερώτηση σου και οι 2 συσκευές που θες είναι εξίσου καλές.

Το p20pro είναι καλύτερο βράδυ το Sony σε βίντεο και slowmotion.

Το Sony έχει εύκολο UI σχεδόν stock και δίνει αναβαθμίσεις ταχύτατα πλέον.

Εάν δεν έχεις θέμα με το UI (εμένα δε μου αρέσουν) των Κινέζων brand θα πήγαινα στο xiaomi ελληνικής αντιπροσωπείας και θα μου μένανε κάποια ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...