Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο και να πληρώσεις αν δεν έχει στοκ ο έμπορος δεν αλλάζει κάτι. Απλά θα κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να το πάρει από την αντιπροσωπεία.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, rigo0sotirhs είπε

Βρήκα Dell G5 5587 5587 1480€  αλλά δεν υπάρχει στοκ αναμονή δηλαδή. 

Έκτος και αν το πληρώσω ακριβότερα. 

Σε αυτά τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις δεν κοιτάς Ελλάδα για αγορά. Μάλλον amazon , ή κατευθείαν από τη σελίδα των εταιριών.

Αγνοείς κάθε laptop σε αυτά τα χρήματα που δεν έχει θύρα TB3 . Και μιλάμε για την πλήρη pcie x4 , όχι shared x2.  

Νομίζω πως τα Dell g7 , Y730 (όχι το 530) είναι μονόδρομος σαν επιλογές , αν και θεωρώ τραγικό το γεγονός ότι κρατάνε ακόμα κάτω του μετρίου IPS 60Hz panel και δεν έχουν πάει σε ΤΝ 120 Hz .

Όπως τα είδα η dell έχει κάνει την κλασσική της πατάτα , να σου κάνει το repaste εφιάλτη. Ram / hdd+ssd upgrade είναι πολύ πιο εύκολο όμως. 

Γενικότερα όμως ότι βλέπεις σε 1200-1500 δεν έχει κάποια ουσιαστική διαφορά πέρα από τις ψιλές λεπτομέρειες .

Πρόταση μου είναι να περιμένεις μέχρι Σεπτέμβρη . Να ανακοινωθούν οι νέες 2070/2080 , μπας και τραβήξουν κανένα 100αρι κάτω τις τιμές στην αγορά με την προοπτική του restock. 

Ο στόχος σου είναι να έρθει το Y730 Ελλάδα και να δεις την τιμή του από e-lenovo , κωτσοβολους και λοιπά.

Δες αν θα βγάλει και ένα refresh η EVGA στο SC15 , που είναι πολύ ωραίο αλλά το πιο ανάποδο σε θέματα upgradability/maintenance.

Μην συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο από 8750H+1060+TB3+ 120-144Hz , ram και δίσκοι βρίσκονται , αυτά όμως όχι...

Εκτός αν απελπιστείς και αποφασίσεις να δώσεις 2000 και πας σε razer blade 15. 

Το g5 πάει 1400 στην Αγγλία. 

https://www.dell.com/en-uk/shop/laptops-notebooks-and-2-in-1-laptops/new-dell-g5-15/spd/g-series-15-5587-laptop/cn55813?selectionState=eyJGUHJpY2UiOjEwNDAuODMsIk9DIjoiY241NTgxMyIsIlF0eSI6MSwiTW9kcyI6W3siSWQiOjU3MiwiT3B0cyI6W3siSWQiOiJGRzAwMTMifV19XX0%3D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά μετά από 2 μήνες ψάξιμο και αφού ούτε στις αντιπροσωπείες δεν υπήρχαν ετοιμοπαράδοτες συσκευές παρά μόνο παλιά μοντέλα, βρήκα 1 και μοναδικό σε όλη την Ελλάδα και το πήρα.

Μάλιστα σε μια αντιπροσωπεία μου είπαν να περιμένω την εισαγωγή και σε μια άλλη να διαλέξω από αυτά που είχεκαι τα οποία ήταν παλιά. Αμάν ποια αμάν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Στις 7/8/2018 στις 5:46 ΜΜ, rigo0sotirhs είπε

Gaming laptop χωρίς ssd και 8 ram

Dell έτσι και έτσι. 

Μήπως είναι ακριβά για αυτό που δίνουν; 

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν είναι το θέμα μου τι θα αγοράσω αλλά αν υπάρχει. 

Ρώτησα και στη βοήθεια για αγορά φορητού. Ήθελα Asus. 

Αλλά σε τελική ανάλυση θέλω τη γνώμη σας για το τι συμβαίνει και δεν υπάρχει επάρκεια έστω και οριακή. 

Πήρα με 899 Asus strix i7 7700hq gtx 1050 4gb 8gb ddr4 2400mhz από public με 17,3" ips 1080p monitor. Αν παίζει ακόμα χτυπ; το είναι θηρίο. Φυσάει!!! Σόρυ τωρα είδα ότι πήρες 

Επεξ/σία από razorblade334
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, razorblade334 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πήρα με 899 Asus strix i7 7700hq gtx 1050 4gb 8gb ddr4 2400mhz από public με 17,3" ips 1080p monitor. Αν παίζει ακόμα χτυπ; το είναι θηρίο. Φυσάει!!! Σόρυ τωρα είδα ότι πήρες 

Με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλή αγορά αλλά με 8750h 1060gtx 6gb 16ram με TB3 και 2 σκληρούς δεν βρίσκεις. Εκτός και αν πληρώσεις 2 χιλιάρικα 

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, rigo0sotirhs είπε

Με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ καλή αγορά αλλά με 8750h 1060gtx 6gb 16ram με TB3 και 2 σκληρούς δεν βρίσκεις. Εκτός και αν πληρώσεις 2 χιλιάρικα 

Ε το λαπτοπ πάντα το πληρώνεις πιο ακριβά απ το desktop. Αυτό ισχύει παντού και στην Ελλάδα και στο εξωτερικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...