rigo0sotirhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Αγόρασα το πρώτο μου laptop το 2008 μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς το οποίο άλλαξα το 2011. Τον τελευταίο 1,5 μήνα προσπαθώ να βρω ένα αξιοπρεπές για να αντικαταστήσω το παλιό αλλά μάταια. Οι μόνες υπάρχουσες συσκευές είναι οι low baget. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις βρήκα αυτό που έψαχνα δεν προλάβενα να προβώ σε αγορά γιατί εργαζόμουν και άμεσος εξαφανιζόταν από την αγορά. Εχω απογοητευθεί και χωρίς να θέλω να αγοράσω από εξωτερικό δεν ξέρω τι να κάνω.
mphxths Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρα (σχετικα) ειναι η αγορα λαπτοπς στην Ελλαδα. Δεν ξερω τι ακριβως εψαχνες οταν αναφερεσαι σε "αξιοπρεπες" που δεν εβρισκες αλλα πιο πολυ μου ακουγεται σαν "ηθελα καλο λαπτοπ με λιγα λεφτα και δεν εβρισκα".Λογικο το βλεπω. Στην ελληνικη αγορα υπαρχουν λαπτοπς απο 2-2,5 κατοσταρικα μεχρι 2-3 χιλιαρικα..για ολα τα γουστα και βαλαντια. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από mphxths 1
rigo0sotirhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Άλλο είναι το <<υπάρχουν>> με το πραγματικά υπάρχουν. Από 2-3 κατοστάρικα μέχρι 1000 υπάρχουν. Αλλά από 1300 έως 1600 που έψαξα εγώ δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε αξιοπρεπές μηχάνημα. Μόνο μερικά παλιά με κάρτα γραφικών 2 γενιές πίσω.
ss13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Το καλό με το διαδίκτυο είναι πως λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο , και ο Λάτσης να είσαι , που δουλεύει 16 ώρες την ημέρα απομένουν άλλες 8 για τα υπόλοιπα , ακόμα οι καλές ευκαιρίες θέλουν καρτερικότητα και να χτυπάς μόλις τις βρεις . Επίσης πρέπει να υπολογίσεις το Budget που έχεις , όπως επίσης τι δυνατότητες θες να έχει το Laptop ( Gaming ή για δουλειά ) . Όπως είπε ο mphxths η αγορά είναι ίδια , εκτός εαν πας Αμερική να πάρεις που οι διαφορες δεν είναι πολύ μεγάλες μεγάλες . Λογικό είναι να μη υπάρχουν τα ακριβά μοντέλα , ποιον να κρατάει Stock για μηχανήματα που παίρνει το 10 % του κόσμου ( φιλικά ) ;
rigo0sotirhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω τα χρήματα και δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα. Ειναι εκνευριστικό. Μέχρι σε έναν γνωστό μου στον Κωτσόβολου απευθύνθηκα αλλά τίποτα. 3 λεπτά πριν, ss13 είπε Το καλό με το διαδίκτυο είναι πως λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο , και ο Λάτσης να είσαι , που δουλεύει 16 ώρες την ημέρα απομένουν άλλες 8 για τα υπόλοιπα , ακόμα οι καλές ευκαιρίες θέλουν καρτερικότητα και να χτυπάς μόλις τις βρεις . Επίσης πρέπει να υπολογίσεις το Budget που έχεις , όπως επίσης τι δυνατότητες θες να έχει το Laptop ( Gaming ή για δουλειά ) . Όπως είπε ο mphxths η αγορά είναι ίδια , εκτός εαν πας Αμερική να πάρεις που οι διαφορες δεν είναι πολύ μεγάλες μεγάλες . Λογικό είναι να μη υπάρχουν τα ακριβά μοντέλα , ποιον να κρατάει Stock για μηχανήματα που παίρνει το 10 % του κόσμου ( φιλικά ) ; Ξέρω τι θέλω αλλά διαθεσιμότητα 0 Μηδέν Ακόμα και στο 10% που μάλλον είμαι έπρεπε να υπάρχει 10% διαθεσιμότητα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από rigo0sotirhs
ss13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, rigo0sotirhs είπε Έχω τα χρήματα και δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα. Ειναι εκνευριστικό. Μέχρι σε έναν γνωστό μου στον Κωτσόβολου απευθύνθηκα αλλά τίποτα. Ξέρω τι θέλω αλλά διαθεσιμότητα 0 Μηδέν Ακόμα και στο 10% που μάλλον είμαι έπρεπε να υπάρχει 10% διαθεσιμότητα Είσαι στην Ελλάδα της κρίσης , όχι στην Αφθονία της Αμερικής και της Κίνας ( που και στη Apple να πας στη 5 Αvenue μπορεί να σου πουν τα ίδια με εδώ , από άποψης διαθεσιμότητας σε κάποιο μοντέλο ) εσύ τι ακριβώς θες ;
rigo0sotirhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Θα αλλάξει θέμα και θα κλείσουν την συζήτηση φαντάζομαι αν σου απαντήσω Αλλά i7 16ram ssd GTX1060 μάλλον gaming μοντέλο με της προκοπής καπάκια (case)
ss13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, rigo0sotirhs είπε Θα αλλάξει θέμα και θα κλείσουν την συζήτηση φαντάζομαι αν σου απαντήσω Αλλά i7 16ram ssd GTX1060 μάλλον gaming μοντέλο με της προκοπής καπάκια (case) Αν μένεις Αθήνα πήγαινε το Dell Store στο Μall , να δεις από κοντά τα Alienware https://www.skroutz.gr/s/11395258/Dell-Alienware-17-R4-i7-7700HQ-8GB-1TB-GeForce-GTX-1060-FHD-W10.html https://www.nok-shop.gr/eshop/shop/περιφερειακά-υπολογιστών/dell-alienware-17-r4-17-3i7-7700hq-8gb-1tb-geforce-gtx-1060-fhd-w10a17-0299/ συνέχισε εδώ https://www.skroutz.gr/c/25/laptop/m/1139/Dell.html?keyphrase=1060+laptop&price_min=&price_max=1600 ρώτα εδώ αυτά
rigo0sotirhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Gaming laptop χωρίς ssd και 8 ram Dell έτσι και έτσι. Μήπως είναι ακριβά για αυτό που δίνουν; Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν είναι το θέμα μου τι θα αγοράσω αλλά αν υπάρχει. Ρώτησα και στη βοήθεια για αγορά φορητού. Ήθελα Asus. Αλλά σε τελική ανάλυση θέλω τη γνώμη σας για το τι συμβαίνει και δεν υπάρχει επάρκεια έστω και οριακή.
mphxths Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Κοιτα , εχω δουλεψει σε καταστημα πληροφορικης και ποτε δεν στοκαραμε ακριβα προιοντα.Κινδυνος να μπουν και να σου κλεψουν για πλακα πανακριβα υλικα και το να καθονται στα ραφια φορητα των 1000-2000 ευρω ειναι ασυμφορο για μικρες επιχειρησεις. Μεγαλα καταστηματα/αλυσιδες προφανως και εχουν καποια κομματια.Δεν λες οτι δεν υπαρχουν. Οσο για τα σπεκς που ζητησες..μια γρηγορη αναζητηση (10 secs) https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/all-laptops/Lenovo-Legion-1060-80YY009KGM.htm Ετοιμοπαραδοτο. Dell ετσι και ετσι ?που σαν μαρκα σπερνει και σαν after sales support θεριζει?Το ηθελες και το πες? Τα σπεκς στα φορητα κοστιζουν.Εχω 8γιγα στο φορητο και πανω που σκεφτομουν να βαλω αλλα 8...βλεπω οτι κανουν 80 ευρω...λεω οκ..αστο..τιποτα Χριστουγεννα θα τα παρω..του 2030! Δεν μπορει να θες 16gb ram και gtx1060 και να λες "Μηπως ειναι ακριβα για αυτο που δινουν?"...τα φορητα ειναι ακριβο χομπυ Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από mphxths 1
rigo0sotirhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Για την ποιότητα του Dell δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ειδικός. Σαν να έχεις δίκιο. Όσον αφορά τα σπεκσ σε Asus υπάρχουν τα ίδια και καλύτερα. Μιλάμε για χρόνια μπροστά και από τιμή πάτος. Κάτω από 1400
ss13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, rigo0sotirhs είπε Για την ποιότητα του Dell δεν μπορώ να πω ότι είμαι και ειδικός. Σαν να έχεις δίκιο. Όσον αφορά τα σπεκσ σε Asus υπάρχουν τα ίδια και καλύτερα. Μιλάμε για χρόνια μπροστά και από τιμή πάτος. Κάτω από 1400 Τα Dell αρχίζουν να σοβαρεύουν από τα Vostro και επάνω , δηλαδή Vostro - Xps - Latitude - Precision ( Alienware που είναι Gaming series ) , οι πιο κάτω σειρές ( Inspiron ) είναι περίπου ίδιες με άλλες εταιρίες ΑΛΛΑ η διαφορά είναι πως η Dell κατέχει την καλύτερη τεχνική υποστήριξη της αγορά : Σου χαλάει , παίρνεις τηλέφωνο , έρχεται άνθρωπος της Dell στο χώρο σου , σου φτιάχνει ότι έχει χαλάσει ( on site ) . Η Asus είναι καλή αλλά αν πάθει κάτι , αρχίζεις τα τηλέφωνα , έρχεται ο Cοurier παίρνει το φορητό σου , το στέλνει Ιταλία ή Τσεχία ( αν δεν απατώμαι ) , οπότε έχεις λίγο τρέξιμο εκεί . Υποσημείωση : Τα Alienware έχουν πολύ καλό σύστημα ψύξης ( γι αυτό τα ακριβοπληρώνεις ) βέβαια όπως ακούω γύρω γύρω είναι λίγο θορυβώδης , αλλά και η Ferrari κάνει θόρυβο στα 320 χιλιόμετρα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από ss13 1
mphxths Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, ss13 είπε αλλά και η Ferrari κάνει θόρυβο στα 320 χιλιόμετρα Μεχρι να την περασω σαν σταματημενη και να αρχισει τα καντηλια ο οδηγος της..τοτε μονο αυτα θα ακουγονται και οχι ο θορυβος της μηχανης της !! πωπω τι της ειπα της ferrari !! ΥΓ : ενα xps ονειρευομαι να παρω καποια στιγμη..κοσμηματα ειναι..οχι φορητα.
rigo0sotirhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Βρήκα Dell G5 5587 5587 1480€ αλλά δεν υπάρχει στοκ αναμονή δηλαδή. Έκτος και αν το πληρώσω ακριβότερα. ? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από rigo0sotirhs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα