Προς το περιεχόμενο

AE cc 2015

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς που πήγε το render background? Και αν είναι διαθέσιμο με update? Είναι απαραίτητο για μενα γιατί κάνω πολλά project dng sequence σε ένα save. Θέλω/Πρέπει να κάνω render ενώ ταυτόχρονα κάνω βασικό color corection το επόμενο sequence σε ACR. Όχι export σκέτο render background. Yπήρχε στο CS6. Export κάνω στο τέλος με encode ή AE. Και πολύ πιο γρήγορα αφού τα previews είναι όλα αποθηκευμένα στην cache τα οποία μετά σβήνω όταν δεν τα χρειάζομαι. Ξέρει κανείς;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, juventinos είπε

πολύς κόπος/χρόνος για το τίποτα (αυτό με το project file του after effects ή premiere). Αυτό εγώ το έκανα πάντα απλά με command key (με δύο πλήκτρα) και ύστερα στο τέλος export. Πριν το CC 2015. Πανε καλά κατάργησαν background render του ΑΕ για να προωθήσουν τον encoder?! Δεν χρειάζεται. Το άρθρο είναι του 2013, το background render προυπήρχε αυτός δεν το ήξερε..

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Ε γιατί πάμε προς τα μπροστά όχι προς τα πίσω.. μου φαίνεται περίεργο πως ένα τέτοιο σοβαρό εργαλείο το αφαίρεσαν. Μπορείς να σκεφτείς την αιτία; Πραγματικά ήταν πολύ χρήσιμο. Έκανα render ενώ παράλληλα πήγαινα παρακάτω. Και επέστρεφα για συγκρίσεις διορθώσεις στην εικόνα και για να έχω σφαιρική εικόνα. Και φυσικά για να έχω realtime στο ae. Συγκεκριμένα όταν έκανε background η γραμμή που γέμιζε ήταν μπλε και στο export γίνεται πράσινη. Όμως έδινε realtime fps η μπλέ..

9 λεπτά πριν, Agraf είπε

Μπορείς να σκεφτείς την αιτία;

Μάλλον πιστεύουν ότι έτσι θα είναι πιο ευέλικτο, Ποιος ξέρει! Ίσως αν συνηθίσεις τη διαδικασία να βρεις τα θετικά.
Για εμένα όμως, όταν μια έκδοση με καλύπτει μένω σε αυτήν και εάν δοκιμάσω κάποια επόμενη θα το κάνω εκτός υπολογιστή δουλειάς και αν δε μου αρέσει θα μείνω στην προηγούμενη. Ποτέ δεν ήμουν της λογικής να βάζω συνέχεια την τελευταία έκδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να σας πω, εγω μιλάω για Dng Sequence που ενώ κάνω render ανοίγω και τον Αdobe camera raw για διορθώσεις. Και πάλι render και αυτό το κάνω σε πολλά βίντεο μέχρι να γεμίσει η cache περίπου 100gb. Στο τέλος όταν φτάσω την εικόνα εκεί που πρέπει κάνω export και είμαι έτοιμος για μονταζ. Αντε να βρω ποια έκδοση ήταν, η 6 νομίζω.. Καμία ιδιαίτερη ευελιξία..

Έχει κάτι παρόμοιο το οποίο βρίσκεται composition - preview - play current preview. Δυστυχώς όμως σταματάει όταν αλλάζεις composition. Και ένα pre-render που λέει είναι κι αυτό ένα λάθος αφού κάνει ό,τι κάνει και το render queue.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...