Προς το περιεχόμενο

S9+ Σε νερό θάλασσας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε πισίνα.

Δεν θέλω να ακούω τέτοια ερωτήματα πονάει η ψυχή μου ότι θα το βάλεις θάλασσα........ θάλασσα;

Δημοσ.
Στις 7/8/2018 στις 6:46 ΜΜ, ~mxls~ είπε

Fun fact, υπήρξε όντως εταιρεία που έβγαζε πριν κάποια χρόνια σχετικές διαφημίσεις.

Μέχρι που την πήρε ο διάολος απ'τα παράπονα και έβγαλε ανακοίνωση να μην προσπαθεί κανείς τέτοιες λήψεις.

Sony λέγεται.

Sony-Xperia-Waterproof-IP-rating-Sony-Sm

Αυτα ολα συμβαινουν γιατι ο κοσμος δεν καταλαβαινε την διαφορα του Water Resistant απο το Water proof.

Βεβαια σε περιπτωσεις οπως η παραπανω φταιει και η ιδια η εταιρεια εκτος αν το αναφερει καπου στο video της να μην χρησιμοποιειται το κινητο στην θαλασσα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 7/8/2018 στις 7:34 ΜΜ, di maria kun είπε

κατι τετοια θεματα βλεπω και ποναω

Σου χάλασε συσκευή να υποθέσω;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Med_ss_ είπε

Σου χάλασε συσκευή να υποθέσω;

οχι καμια σχεση

απλα μου φαινεται παρανοια να βαλει καποιος κινητο σε θαλασσινο αλατισμενο νερο(και συσκευη που κοστιζει περισσοτερα απο εναν μισθο)

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

οχι καμια σχεση

απλα μου φαινεται παρανοια να βαλει καποιος κινητο σε θαλασσινο αλατισμενο νερο(και συσκευη που κοστιζει περισσοτερα απο εναν μισθο)

Ε ενταξει, όχι και παράνοια.. 

Προσωπικά θα ήθελα να βγάζω φωτογραφίες κάτω από το νερό με το κινητό μου χωρίς 600 διαφορετικές θήκες.. 😂 

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το έβαζα, ναι.. Τουλάχιστον στο 2018..

Δημοσ.

Προσωπικά έχω πάρει μια θήκη των 8€ που βάζεις μέσα το κινητό και είναι αδιάβροχη και βγάζω φωτογραφίες στη θάλασσα :)

Απλά το σπαστικό είναι ότι καμιά φορά δεν πατιέται το κουμπί οπότε βάζεις ή timer ή πατάς το πλαϊνό κουμπί !!!!

Δημοσ.

Πάρτε καμιά φθηνή action cam με housing ή κάποιο παλιότερο μοντέλο gopro ρε παιδιά αν έχετε την κάψα να φωτογραφίζετε μέσα στη θάλασσα. Με τα διάφορα mounts ειδικά για τοποθέτηση σε στήθος, κοντάρια, καπέλα και όπου αλλού θέλετε είναι μονόδρομος. Κρίμα δεν είναι να χαλάσετε τα ακριβά σας κινητά;

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...