Προς το περιεχόμενο

S9+ Σε νερό θάλασσας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.  Ξέρεις κανείς αν τo  S9+ είναι αυθεντικό στο νερό της θάλασσας? Θέλω να βγάλω κάποια βίντεο κάτω από το νερό και δεν είμαι σίγουρος αν όταν βγω θα έχω κινητό.

Δημοσ.

Δεν το χω δοκιμάσει αλλά από βιντεάκια που έχω δει, λένε πως δεν πρέπει να το έχεις και για πολύ ώρα από κάτω. 

Ψάξε και αποφάσισε μόνος σου τι θα κάνεις γιατί σε βλέπω μετά να έρχεσαι να ρίχνεις ευθύνες :P αχαχαχαχ

Δημοσ.

Ναι κάνει και για υποβρύχιο ψάρεμα, φωτογραφίες πάτου λίμνης (λάσπη), για δισκο κοπής λαχανικών, σφυρί για να καρφώνεις και σαν extra μπορεις να πάρεις τηλέφωνο.

Είναι ανθεκτικο στο νερό, δεν ειναι υποβρύχιο

Δημοσ.
1 minute ago, isay said:

Ναι κάνει και για υποβρύχιο ψάρεμα, φωτογραφίες πάτου λίμνης (λάσπη), για δισκο κοπής λαχανικών, σφυρί για να καρφώνεις και σαν extra μπορεις να πάρεις τηλέφωνο.

Είναι ανθεκτικο στο νερό, δεν ειναι υποβρύχιο

Ναι λέγε του τέτοια να τα πάρει στα σοβαρά και να έρχεται μετά κάτω απ το σπίτι σου με AK 47 να ζητάει τα ρέστα. 

Δημοσ.

Καμια εταιρεια δεν σου εγγυαται αδιαβροχοποίηση σε αλμυρό νερό. Και αυτο διότι το αλλάτι διαβρώνει τις τσιμούχες αδιαβροχοποίησης οπως και οποιοδηποτε micro-coating υπαρχει. Σε κάθε περιπτωση ακόμη και αδιαβροχες θήκες θαλλασας προυποθέτουν καλό πλύσιμο με γλυκό νερό μετά απο κάθε χρήση τους. Κινητο θα εχεις και μετα αλλα εαν δεν πλυθει σχολαστικα δεν ξερω για ποσο θα το εχεις ή εαν θα ειναι αδιαβροχο στην επομενη χρηση του.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Καλησπέρα παιδιά.  Ξέρεις κανείς αν τo  S9+ είναι αυθεντικό στο νερό της θάλασσας? Θέλω να βγάλω κάποια βίντεο κάτω από το νερό και δεν είμαι σίγουρος αν όταν βγω θα έχω κινητό.

Έχεις δώσει ένα κάρο λεφτά γι αυτό το κινητό.... Απλα μη το ρισκάρεις!!!!! 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχα οκ παιδία. Καλύτερα μην το ρισκάρω. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ακομα και αν ελεγε ο κατασκευαστης βαλτο...Θα το εβαζες? -.- 

Fun fact, υπήρξε όντως εταιρεία που έβγαζε πριν κάποια χρόνια σχετικές διαφημίσεις.

Μέχρι που την πήρε ο διάολος απ'τα παράπονα και έβγαλε ανακοίνωση να μην προσπαθεί κανείς τέτοιες λήψεις.

Sony λέγεται.

Sony-Xperia-Waterproof-IP-rating-Sony-Sm

Δημοσ.

εγω πηρα απο κινεζο αδιαβροχη θηκη για iphone .

μετα απο εντατικο dummy testing της θηκης , εβαλα και το κινητο στην θαλασσα πριν λιγες μερες.

αυτο που ειπαν και παραπανω τα παιδια , οχι το κινητο στην θαλασσα και αν παρεις θηκη προσεξε να την δοκιμασεις πριν βαλεις το κινητο μεσα και καλο πλυσιμο μετα απο καθε χρηση.

**Usefull TIP : το κινητο δουλευει μονο με χρονοδιακοπτη κατω απο 'θαλασσα' και νερο η με τα κουμπια της εντασης αν ειναι αυτο διαθεσιμο για ληψη φωτογραφιας. η οθονη δεν θα πιανει

• Moderators
Δημοσ.

Παρε αδιαβροχη θηκη. Ειχα παρει μια οταν ειχα κανει  rafting και ηταν ικανοποιητικο το αποτελεσμα, απλως φροντισε πρωτα να τη δοκιμασεις. Εγω την ειχα βαλει σε μια λεκανη με νερο και μεσα της ειχα βαλει μια χαρτοπετσετα. Την αφησα καμποση ωρα βυθισμενη με ενα βαρος και οταν την εβγαλα η χαρτοπετσετα ηταν στεγνη, οποτε προχωρησα και στα παρακατω.

That said, προσωπικα δε θα το ρισκαρα ουτε με θηκη, δεν εχω απαντηση στο γιατι, απλως μου φαινεται πως δε θα διασκεδασω και ιδιαιτερα αν εχω το νου μου στο κινητο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...