Suspenss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Καλησπερα στην ομαδα, εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι need for speed payback, ενω πολυ υπολογιστες οπως βλεπω στο ιντερνετ με τα εξης specs μπορουν να τον τρεξουν ο δικος μου ακομα και σε low graphics παιζει με 10 fps το συστημα εχει τα εξης intel core i3 4170, gtx 960 2gb msi oc, h97md3h,6gb ram,1tb blue sata Υπαρχει καποια λυση?
CsIns Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Βάλε κάποιο monitoring πρόγραμμα όπως το Msi afterburner με το Riva Tuner και άνοιξε το monitoring για θερμοκρασίες και χρήση Cpu/Gpu να δεις τι γίνεται όταν παίζεις.
Suspenss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Υψηλές θερμοκρασιες πολύ υψηλές όταν το τρέχω ακόμα και το πσ στέλνει σήματα ότι υπερθερμαινεται Το βασικότερο πρόβλημα στο fps drop λέτε να είναι οι διαφορετικές ραμ;
CsIns Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Οι κάρτες γραφικών και οι επεξεργαστές όταν ξεπερνάνε μιά θερμοκρασία, ρίχνουν την απόδοση για να μην καούν. Αν εσύ μου βρίσκεσαι στους 90+ βαθμούς (οι κάρτες γραφικών αρχίζουν να ρίχνουν την απόδοση λίγο νωρίτερα), τι πιό λογικό από το να παίζεις χάλια.
Suspenss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 η αποδοση πεφτει και πριν ανεβει η θερμοκρασια... και δεν μπορω να βρω τον λογο... μηπως με την αλλαγη μιας ραμ και ενος επεξεργαστη θα σταματησει αυτο το προβλημα?
CsIns Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Αν μόνο σε αυτό το παιχνίδι έχεις θέμα, δεν βλέπω τον λόγο για κάτι τέτοιο.
Suspenss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 γενικα στα πιο καινουργια παιχνιδια πλεον εχω θεμα
CsIns Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Τα 6GB ram σίγουρα δεν φθάνουν για τα σημερινά παιχνίδια. 8 είναι το minimum με μια κάρτα γραφικών 4GB για να είσαι οκ. Αν έχεις 2 GB κάρτα μπορείς να την σκαπουλάρεις με low γραφικά σε πολλά παιχνίδια, αλλά σε όσα δεν μπορείς όσα MB πάνω από τα 2GB λείπουν από την κάρτα, τα επιβαρύνεται η Ram που είναι ήδη λίγη. Φρόντισε οι ram σου να είναι στα 1600 Mhz αν είναι τόσο γιατί μπορεί να δουλεύουν στα 1333Mhz. Ο I3 εκτός της 8000 σειράς πλέον θα ζορίζεται σε πολλά παιχνίδια, καθώς 4ς πραγματικοί πυρήνες έχει γίνει το minimum αν θες σταθερή απόδοση πάνω από 30 fps στα περισσότερα παιχνίδια αν το σηκώνει η κάρτα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα