Προς το περιεχόμενο

E-pass διοδίων

lek88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

οσο ξερω ναι το μπιπ ειναι απο το epass και εχει μπαταρια.καποια στιγμη αν θυμαμαι σωστα  ειχε  τελειωσει η μπαταρια οποτε μας τα αλλαξαν.αν τελειωσει η μπαταρια το δινεις στο ταμειο και χτυπανε την διελευση σου με το barcode που εχει πανω οποτε δεν χρειαζεται να δωσεις μετρητα. δεν τρωει πολυ η μπαταρια πιστευω οποτε κραταει και πολυ καιρο.σκεψου το σαν ρολοι που εχει μπαταρια.δεν αδειαζει σε ενα χρονο.

Σε περίπτωση που αδειάσει μπορώ να το πάω κάπου να την αλλάξουν; Ή να μου αλλάξουν το pass με νεότερο από κει που το πήρα. 

Το θέμα είναι ότι βγαλαμε την κάρτα για να γλυτώσουμε τις ουρές στα ταμεία των διοδίων... 

Δεν συμφαιρει να περιμένω στην ουρά για ταμείο για να του δώσω να χτυπήσει την κάρτα. Είναι σαν να σταματάω για να πληρώσω μετρητά. 

Αν και λένε ότι θα τα αλλάξουν πλέον τα διόδια. Θα περνάμε με εισητηριο και θα πληρώνουμε στο τέλος της διαδρομής. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 minutes ago, lek88 said:

Σε περίπτωση που αδειάσει μπορώ να το πάω κάπου να την αλλάξουν; Ή να μου αλλάξουν το pass με νεότερο από κει που το πήρα. 

Το θέμα είναι ότι βγαλαμε την κάρτα για να γλυτώσουμε τις ουρές στα ταμεία των διοδίων... 

Δεν συμφαιρει να περιμένω στην ουρά για ταμείο για να του δώσω να χτυπήσει την κάρτα. Είναι σαν να σταματάω για να πληρώσω μετρητά. 

Αν και λένε ότι θα τα αλλάξουν πλέον τα διόδια. Θα περνάμε με εισητηριο και θα πληρώνουμε στο τέλος της διαδρομής. 

θα σου δωσουν αλλο e-pass.αυτο θα το παρεις απο τα γραφεια και οχι απο το ταμειο.απλα στο ανεφερα οχι για να το κανεις καθε μερα απλα αν σου γινει για καποιο λογο να ξερεις οτι με το barcode μπορεις να περασεις χωρις να πληρωσεις. ναι θεωρητικα θα γινει οπως στο εξωτερικο.τα γραφεια του epass ειναι σε διαφορους σταθμους πχ μεταμορφωση κτλ.

2 λεπτά πριν, poulinos είπε

θα σου δωσουν αλλο e-pass.αυτο θα το παρεις απο τα γραφεια και οχι απο το ταμειο.απλα στο ανεφερα οχι για να το κανεις καθε μερα απλα αν σου γινει για καποιο λογο να ξερεις οτι με το barcode μπορεις να περασεις χωρις να πληρωσεις. ναι θεωρητικα θα γινει οπως στο εξωτερικο.τα γραφεια του epass ειναι σε διαφορους σταθμους πχ μεταμορφωση κτλ.

Ωραία, σ'ευχαριστώ!! 

δεν σε χρεωνουν απλα δινεις το παλιο

αντε μετα να βγαλεις τη βαση του παλιου.....ζα και ανθρωπους θελει για να βγει

2 minutes ago, kostasbm said:

δεν σε χρεωνουν απλα δινεις το παλιο

αντε μετα να βγαλεις τη βαση του παλιου.....ζα και ανθρωπους θελει για να βγει

βγαινει απλα θελει να το σηκωσεις αργα απο την μια πλευρα.και μην βαλει κανεις κανα κλειδι για να κανει μοχλο και να βγει και χαλασει κανα παρμπριζ. θελει λιγο κοπο.

16 ώρες πριν, poulinos είπε

βγαινει απλα θελει να το σηκωσεις αργα απο την μια πλευρα.και μην βαλει κανεις κανα κλειδι για να κανει μοχλο και να βγει και χαλασει κανα παρμπριζ. θελει λιγο κοπο.

Ακριβώς.

Επειδή έχω αλλάξει 2 της Νέας Οδού, όντως θέλει προσοχή. Την πρώτη φορά έσπασα την βάση. Πήρα πιστολάκι για τα μαλλιά, ζέστανα για αρκετή ώρα σκέτη την σπασμένη βάση και ξεκόλλησε. Η βάση αυτή έχει στο σημείο που κολλάει με το τζάμι μία διάφανη ταινία (2πλής όψης) διαφανή. Έμεινε αυτή η ταινία στο τζάμι και η πλαστική βάση βγήκε αέρα. Αμέλησα εκείνη την στιγμή να ζεστάνω την ταινία για να την βγάλω και αυτή.

Καλημέρα σε όλους.
Το e-pass μου επί μια δεκαετία ήταν πάντα στην ίδια θέση. Δεν το είχα "ξεκουμπώσει" ποτέ.

Τελικά, διαπίστωσα πως ξεκουμπώνει όπως και τα νέα e-pass. Δηλαδή συρταρωτά.

Προσοχή. Από λάθος προσπαθούσα να βγάλω την βάση (όπως δείχνει η πρώτη φώτο).

Στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ακριβώς το πως ξεκουμπώνει.

IMG_20191102_094735.jpg

IMG_20191102_094657.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 01/11/2019 at 09:10, plasTOST said:

Ακριβώς.

Επειδή έχω αλλάξει 2 της Νέας Οδού, όντως θέλει προσοχή. Την πρώτη φορά έσπασα την βάση. Πήρα πιστολάκι για τα μαλλιά, ζέστανα για αρκετή ώρα σκέτη την σπασμένη βάση και ξεκόλλησε. Η βάση αυτή έχει στο σημείο που κολλάει με το τζάμι μία διάφανη ταινία (2πλής όψης) διαφανή. Έμεινε αυτή η ταινία στο τζάμι και η πλαστική βάση βγήκε αέρα. Αμέλησα εκείνη την στιγμή να ζεστάνω την ταινία για να την βγάλω και αυτή.

ναι αν βαλεις πολυ δυναμη αποτομα δεν θα ξεκολησει η κολλα αλλα θα σπασεις την βαση.το εβγαλα χωρις να το ζεστανω αλλα με απαλες κινησεις.και πραγματι η κολλα εμεινε στο παρμπριζ.αναπασα στιγμη την βγαζεις οπως ειπες με λιγο ζεσταμα.

On 02/11/2019 at 09:54, radiodj105 said:

Καλημέρα σε όλους.
Το e-pass μου επί μια δεκαετία ήταν πάντα στην ίδια θέση. Δεν το είχα "ξεκουμπώσει" ποτέ.

Τελικά, διαπίστωσα πως ξεκουμπώνει όπως και τα νέα e-pass. Δηλαδή συρταρωτά.

Προσοχή. Από λάθος προσπαθούσα να βγάλω την βάση (όπως δείχνει η πρώτη φώτο).

Στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ακριβώς το πως ξεκουμπώνει.

IMG_20191102_094735.jpg

IMG_20191102_094657.jpg

αυτο που πηγες να βγαλεις ειναι κομματι του epass δυστυχως.

• Moderators
On 31/10/2019 at 16:29, lek88 said:

Εγώ πάλι έχω άλλη απορία. Όταν βλέπει το epass στα διόδια και ανοίγουν οι μπάρες ακούγεται ένα "μπιπ" από την κάρτα. Αυτό πως γίνεται; έχει μέσα μπαταρία ή ηχειακι; Μετά από έναν χρόνο πως συνεχίζει να ακούγεται; Δεν θα είχε "πέσει" η μπαταρία του; 

Έχει μπαταρία και buzzer με έλασμα.

• Thanks 1

• 2 μήνες μετά...
2 hours ago, RIO1ANTIRIO said:

Γεια μπορείς να μου πεις την διαδικασία και ποσο άμεσα στο έδωσαν ?

το καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις απευθειας την αττικη οδο.παλια εβγαζες και απο καποιες τραπεζες.

Στις 10/2/2020 στις 11:20 ΠΜ, RIO1ANTIRIO είπε

Γεια μπορείς να μου πεις την διαδικασία και ποσο άμεσα στο έδωσαν ?

Ορίστε

https://www.aodos.gr/diodia-e-pass/thelo-na-apoktiso-e-pass/pou_kai_pos_tha_gino_syndromitis/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...