Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, gapart είπε

Καλησπέρα παιδιά. Αξίζει με τα σημερινά δεδομένα η έκδοση κάποιου συγκεκριμένου? Ή είναι ανάλογα που ταξιδεύεις? Ποιο έχει πχ το χαμηλότερο όριο? Φαντάζομαι αυτό είναι ένα νούμερο κάτω απ το οποίο δεν ανοίγει η μπάρα σωστά?

φυσικά και αξίζει, τι ερώτηση είναι αυτή ? Αν είσαι Αθήνα πέρνεις ένα της Α.Ο χωρίς κόστος, έχεις την έκπτωση των 30' στην χρηση της Α.Ο και την ευκολία ότι δεν περιμένεις σε ουρά σε όλα τα υπόλοιπα 

• Απαντ. 402
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/09/2024 at 18:26, gapart said:

Καλησπέρα παιδιά. Αξίζει με τα σημερινά δεδομένα η έκδοση κάποιου συγκεκριμένου? Ή είναι ανάλογα που ταξιδεύεις? Ποιο έχει πχ το χαμηλότερο όριο? Φαντάζομαι αυτό είναι ένα νούμερο κάτω απ το οποίο δεν ανοίγει η μπάρα σωστά?

Σαφώς αξίζει να βγάλεις από τον αυτοκινητόδρομο (1 ή περισσότερους) που διασχίζεις συχνότερα κι ύστερα να επιλέξεις το πιο συμφέρον πρόγραμμα, πχ εγώ έχω Εγνατίας κ Νέας Οδού για μετακινήσεις βόρεια Ελλάδα, Ηπειρο και σπανιότερα Αθήνα...

...έπειτα υπάρχουν επιμέρους προγράμματα να επιλέξεις, αναλόγως τη συχνότητα των διεύλευσεων, πχ στη Νέα Οδό-FastPass έχω Smart 10%...

Έπειτα βγαίνουν και προσφορές από ασφαλιστικές κτλ που μπορεί να θελεις να εκμεταλλευτείς πχ
https://www.anytime.gr/offers/kentriki-odos
https://www.anytime.gr/offers/attiki-odos
https://www.anytime.gr/offers/nea-odos
https://www.anytime.gr/offers/aigaiou

Επεξ/σία από definitio
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, smpt είπε

Και μόνο που δεν περιμένεις στην ουρά, φτάνει.

Eιδικά Εγνατία που παίζουν πολλοί τουρίστες είναι λυτρωτικό.

Αρκεί να μην πετύχεις κάποιον που έχει θέμα και πρέπει να κάνει όπισθεν. Σπάνια αλλά συμβαίνει.

• Like 2
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με πομποδέκτη και αντηλιακές μεμβράνες llumar (εντελώς διάφανη μεμβράνη χωρίς σκίαση αλλά με nanocoating 99,9% προστασία uv). Ο πομποδέκτης που έχω (Εγνατία οδός) δεν αναγνωρίζεται ποτέ. Αν τον βγάλω με το χέρι περνάει κανονικά.

Επεξ/σία από tdm900
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σας και καλή Κυριακή.

Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει πως μπορώ να αλλάξω την μπαταρία στον πομποδέκτη e-pass της Αττικής Οδού;

Θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία, γιατί αν μου δώσουν άλλο μοντέλο θα πρέπει να ξηλώσω την βάση, αλλά είναι κολλημένη πάνω σε κεραμική μεμβράνη και πολύ φοβάμαι ότι θα την χαλάσω...

Σας ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.
2 hours ago, George.B said:

Καλημέρα σας και καλή Κυριακή.

Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει πως μπορώ να αλλάξω την μπαταρία στον πομποδέκτη e-pass της Αττικής Οδού;

Θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία, γιατί αν μου δώσουν άλλο μοντέλο θα πρέπει να ξηλώσω την βάση, αλλά είναι κολλημένη πάνω σε κεραμική μεμβράνη και πολύ φοβάμαι ότι θα την χαλάσω...

Σας ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια.

Εχουν αλλάξει τα μοντέλα ή/και οι βάσεις τους;  Φοβάσαι κάτι τέτοιο ή το γνωρίζεις;

Δεν θα το έβρισκα πολύ πιθανόν καθότι εξαρχής όλοι οι αυτοκινητόδρομοι χρησιμοποιούσαν συμβατές βάσεις / πομποδέκτες...χωρίς λοιπόν να γνωρίζω εν τοις πράγμασι, θα υπέθετα πως ακόμη κι αν έχουν αλλάξει "μοντέλα" πομποδεκτών, θα παραμείνουν συμβατά κι εναλλάξιμα μεταξύ τους στις υπάρχουσες βάσεις.

ΥΓ

Είσαι σίγουρος πως έχει εξαντληθεί η μπαταρία; Περνάς από διόδια και δεν πιάνει, έχοντας τον πομποδέκτη στο ενδεδειγμένο σημείο;

Πόσο καιρό έχεις τον πομποδέκτη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έχει αλλάξει η βάση, απλά από ότι έχω διαβάσει εδώ...

Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι έχει τελειώσει η μπαταρία, γιατί την έχω πάνω από 10 χρόνια.

Να συμπληρώσω ότι βρήκα ένα βίντεο πριν από λίγο, που με βοήθησε να ανοίξω τον πομποδέκτη. Έχει μια μπαταρία 2032 κολλημένη μπρος και πίσω στα σιδεράκια.

Προσπάθησα και την έβγαλα σιγά - σιγά και στην θέση της έβαλα μια άλλη. Το θέμα της χαλαρότητας (γιατί όπως είναι φυσικό γλίστραγε από την θέση της) το έλυσα βάζοντας τρία μικρά κομματάκια πλαστικής κάρτας, τύπου Μασούτη, lidl στο κάτω μέρος για να πιέζουν τα σιδεράκια να κρατάνε την μπαταρία.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δω αν θα δουλέψει... 

Επεξ/σία από George.B
Δημοσ.

Οπότε, καλά έκανα και προσπάθησα να αλλάξω μπαταρία...

Το θέμα είναι άμα δεν δουλέψει τι κάνω; Χαχαχα!!

Ίσως να πάρω άλλη συσκευή και να πάω στον μάστορα που μου έβαλε την κεραμική, μήπως ξέρει κάποιο κόλπο...

Ξέρει μήπως κάποιος φίλος να μου πει, πόσο χρόνο κάνουν να σου δώσουν άλλη συσκευή, γιατί είχα ακούσει κάποια στιγμή ότι είχαν έλλειψη...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, George.B είπε

Οπότε, καλά έκανα και προσπάθησα να αλλάξω μπαταρία...

Το θέμα είναι άμα δεν δουλέψει τι κάνω; Χαχαχα!!

Ίσως να πάρω άλλη συσκευή και να πάω στον μάστορα που μου έβαλε την κεραμική, μήπως ξέρει κάποιο κόλπο...

Ξέρει μήπως κάποιος φίλος να μου πει, πόσο χρόνο κάνουν να σου δώσουν άλλη συσκευή, γιατί είχα ακούσει κάποια στιγμή ότι είχαν έλλειψη...

Πριν κάνα 3μηνο είχαν σίγουρα συσκευες. Η αντικατάσταση γίνεται άμεσα. Έχουν ένα εργαλείο σαν δέκτη στα γραφεία που ελέγχουν την εμβέλεια του epass. Εάν δουν ότι υπάρχει πρόβλημα σου δίνουν άλλον και μεταφέρουν το υπόλοιπο στο καινούργιο epass

Δημοσ.

εμενα μου αλλαξανε epass χωρις να ειχε προβλημα στον δεκτη τους. εμενα εκανε διακοπες που και που.
Μου τον αλλαξανε γιατι ηταν σε λιστα αλλαγης (ηταν παλιο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...