panosntok Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα, κάνω κάποιες διαδρομές του μήνα για τις οποίες αποζημιώνομαι. ο πομποδέκτης που έχω τώρα της νέας οδού έχει πολύ δύσχρηστο τιμολόγιο, που ακόμα κι εγώ που κάνω τις διελεύσεις δυσκολεύομαι πολύ να το διαβάσω. Μήπως ξέρετε κάποια εταιρεία, να έχει ένα εύκολοδιάβαστο αναλυτικό τιμολόγιο; ή ακόμα καλύτερα, να μπορώ να εκτυπώσω την κάθε απόδειξη ξεχωριστά; Επεξ/σία 11 Ιουλίου από panosntok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Στις 8/7/2024 στις 11:28 ΠΜ, definitio είπε Σε κάθε περίπτωση το "δεν μου έχει τύχει > δεν ισχύει" ως προς την επιχειρηματολογική ισχύ, έχει όρια επίσης. Καταλαβαίνω πως το λες αλλά θεωρώ πως ίσως του δίνεις λίγο περισσότερο σημασία απ' ότι αξίζει. Προσωπικά αυτή την στιγμή έχω 3 πομποδέκτες της ΑΟ. Και οι τρεις χρησιμοποιούνται σε διαφορετικά αυτοκίνητα της οικογένειας. Και οι τρεις όμως είναι "χρεωμένοι" σε εμένα μεν αλλά σε εντελώς διαφορετικά οχήματα μιας και όταν τους έβγαλα τα οχήματα της οικογένειας ήταν άλλα τα οποία πουλήθηκαν. Επίσης, ο ένας από τους τρεις, χρησιμοποιούταν για κανά 6μηνο από άσχετο μέλος εκτός οικογένειας για διευκόλυνση δική του για έκτακτη χρήση στην Αττική. Μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα ποτέ, είτε με κάποια διέλευση είτε με φόρτιση στο ταμείο (να πεις δηλαδή ότι το δίνω για φόρτιση και υποτίθεται ότι βλέπει ο/η υπάλληλος ότι άλλο οδηγώ εκείνη την ώρα και άλλο είναι δηλωμένο). Τώρα, δεν θα τύχει κάτι ποτέ;;; Δεν μπορώ να το ξέρω, όμως (γνώμη μου πάντα) έχω τρομερά πιο σημαντικά και φλέγοντα ζητήματα να ασχοληθώ στην καθημερινότητα από το αν η εκάστοτε Εγνατία ή ΑΟ θα μου κλειδώσει τον πομποδέκτη γιατί πούλησα ξέρω γω το Skoda που είχα πριν 10 χρόνια και πήρα ένα VW χωρίς να τους ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου @Greektrooper μην ασχολείσαι με βλακείες. Κι εγώ σαν κι εσένα είμαι χωρίς κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Αν και έχω ένα e-pass από συγγενή, σκέφτομαι να βγάλω δικό μου γιατί μόνο εκείνος μπορεί να το φορτίζει online, για να το φορτίσω εγώ πρέπει να περάσω από συγκεκριμένους σταθμούς και δε με βολεύει. Έχουν διαφορά μεταξύ τους πλέον; Γιατί διαβάζω ας πούμε για το e-PASS της Αττικής Οδού ότι λόγω διαλειτουργικότητας μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα. Εμένα μ' ενδιαφέρει η γρήγορη και εύκολη έκδοση και φόρτιση της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, phanispal είπε Έχουν διαφορά μεταξύ τους πλέον; Γιατί διαβάζω ας πούμε για το e-PASS της Αττικής Οδού ότι λόγω διαλειτουργικότητας μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα e-pass μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις παντού εκτός όμως από την ΑΟ στην οποία πρέπει να χρησιμοποιήσεις μόνο το δικό της. Το e-pass όμως της ΑΟ το δουλεύεις κανονικά όπου θες σε όλη την Ελλάδα. Εγώ π.χ που έχω ένα της Νέας Οδού που μου είχε ξεμείνει από παλιά, το δοκίμασα και περνάει κανονικά πλέον σε όλη την Εγνατία. Τώρα για το μηχάνημα της ΑΟ, βγαίνει επιτόπου, έχεις άμεσα πρόσβαση στο app όπου φορτίζεις, βλέπεις διελεύσεις κλπ συν ότι φορτίζεις άμα θες και σε οποιοδήποτε ταμείο (της ΑΟ όμως έτσι;; Ναι μεν μπορείς να το χρησιμοποιείς όπου θες εκτός, η φόρτιση όμως γίνεται είτε μέσω κάρτας είτε σε οποιοδήποτε ταμείο εντός της ΑΟ). Επεξ/σία 20 Ιουλίου από Greektrooper 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Άρα της ΑΟ είναι το μόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού (και στην ΑΟ). Αν και έχω την εντύπωση ότι με αυτό που έχω (νομίζω είναι της Νέας Οδού, δε θυμάμαι σίγουρα) έχω περάσει και από ΑΟ μερικές φορές. Επίσης, καταλήγουμε ότι της ΑΟ είναι το πιο συμφέρον, σωστά; Αρχές Αυγούστου θα πάω Χαλκιδική, πώς μπορώ να βγάλω e-pass χωρίς να πάω σε διόδια ΑΟ (μόνο γι' αυτό), αφού φαντάζομαι θα με χρεώσουν είσοδο και έξοδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, phanispal είπε Άρα της ΑΟ είναι το μόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού (και στην ΑΟ). Αν και έχω την εντύπωση ότι με αυτό που έχω (νομίζω είναι της Νέας Οδού, δε θυμάμαι σίγουρα) έχω περάσει και από ΑΟ μερικές φορές. Επίσης, καταλήγουμε ότι της ΑΟ είναι το πιο συμφέρον, σωστά; Αρχές Αυγούστου θα πάω Χαλκιδική, πώς μπορώ να βγάλω e-pass χωρίς να πάω σε διόδια ΑΟ (μόνο γι' αυτό), αφού φαντάζομαι θα με χρεώσουν είσοδο και έξοδο; Υπηρεσία Call & Courier Εφόσον θέλετε να γίνετε συνδρομητής, διαμένετε σε περιοχή μακριά από την Αττική Οδό και δεν εξυπηρετείστε από τα Σημεία Εξυπηρέτησης και το ωράριό τους, μπορείτε να αιτηθείτε με ένα τηλεφώνημα, τη δωρεάν αποστολή του e-PASS με courier στη διεύθυνση που επιθυμείτε. Διαδικασία Καλέστε στο 210-6682222 (Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών Αττικής Οδού, Δευτέρα-Σάββατο 08:00-19:00 και Κυριακή 09:00-17:00) Δώστε μας τηλεφωνικά τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, αριθμό κυκλοφορίας οχήματος & διεύθυνση) Προπληρώνετε ηλεκτρονικά το ποσό για τις διελεύσεις του προγράμματός σας (μέσω της εφαρμογής my e-PASS, Τραπεζικών Δικτύων πληρωμών ή Καρτών) Παραλαμβάνετε το e-PASS στον χώρο σας με courier, χωρίς επιπλέον χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Θεωρώ ότι το Olympia pass είναι το καλύτερο απ' όλα. Και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 5 hours ago, Greektrooper said: Όλα τα e-pass μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις παντού εκτός όμως από την ΑΟ στην οποία πρέπει να χρησιμοποιήσεις μόνο το δικό της. Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Δεν θυμάμαι να το έχω γραμμένο κάπου. 4 hours ago, phanispal said: πώς μπορώ να βγάλω e-pass χωρίς να πάω σε διόδια ΑΟ (μόνο γι' αυτό), αφού φαντάζομαι θα με χρεώσουν είσοδο και έξοδο; Μπορείς να πας και στο κτεο κόμβος Αμαρουσίου αν σε βολεύει. Εγώ εκεί πήγα και το πήρα πριν λίγες βδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, jimmy213 είπε Μπορείς να πας και στο κτεο κόμβος Αμαρουσίου αν σε βολεύει. Εγώ εκεί πήγα και το πήρα πριν λίγες βδομάδες. ο phanispal αν θυμάμαι καλά κατοικεί στην Πάτρα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Όχι, Αθήνα, νότια προάστια είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Τότε ότι σου έγραψα. Γίνεται άκοπα. Εγώ έτσι το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Ναι, μάλλον αυτό θα κάνω, θα πάρω τηλέφωνο να το παραγγείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου Με της ολυμπιας οδου εχω περασει πολλες φορες στην αττικη οδο οπως και στην Ιόνια και τη γέφυρα και την πωςτηλενε εως τη Λαρισα. Το φορτιζω πανευκολα απ την εφαρμογή. Εχει και hybrid για την Ολυμπία οδο, μεχρι περσι που πηγαιναμε Ψαθα για μπανιο, στην έξοδο των μεγάρων μου επεστρεφε 1 ευρω νομιζω ή 80 λεπτα, οποτε κατι ψευτοκερδιζα στο πανε ελα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Ιουλίου Share Δημοσ. 20 Ιουλίου αν είναι Αθήνα δεν έχει κανένα νόημα να πάρει αλλο εφόσον της ΑΟ κάνει τα πάντα και περνάει παντού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα