thanosAIAS Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 7/8/2018 στις 11:01 ΠΜ, vagos789 είπε Χρησιμο για Αττικη Οδο και Πελοπόννησο,για πιο πανω θες αλλο Νομίζω πλέον όλα συνεργάζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου ναι καθοτι το σχολιο μου ηταν το 2018 και απο τοτε εχουν αλλαξει τα πραγματα😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 7/8/2018 στις 11:01 ΠΜ, vagos789 είπε Χρησιμο για Αττικη Οδο και Πελοπόννησο,για πιο πανω θες αλλο το epass είναι για όλα. εχω περάσει την Πατρών, ΕΟ για Θεσ/νικη και Εγνατία χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Παιδια νομιζω οτι με κοροϊδευετε,ετσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Εάν εννοείς εμένα ΟΧΙ. Περνάει παντού το epass. Δοκιμασμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, vagos789 είπε Παιδια νομιζω οτι με κοροϊδευετε,ετσι; παντου δουλευουν ολα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Προφανως και δουλευουν ολα,εχουμε 2024 οχι 2018 οταν το ειχα γραψει αυτο! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 07/08/2018 at 11:01, vagos789 said: Χρησιμο για Αττικη Οδο και Πελοπόννησο,για πιο πανω θες αλλο Παντού περνάει το epass πλακιτσα Πέραν της πλάκας, στα Μάλγαρα γιατί κάνει τόση ώρα η μπάρα να ανοίξει; το έχει παρατηρήσει κανείς; παραλίγο να πέσω πάνω το καλοκαίρι. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από JakeKaufman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john9 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Παντού περνάει το epass πλακιτσα Πέραν της πλάκας, στα Μάλγαρα γιατί κάνει τόση ώρα η μπάρα να ανοίξει; το έχει παρατηρήσει κανείς; παραλίγο να πέσω πάνω το καλοκαίρι. Είναι Μπάοκ βλέπει αθηναικές πινακίδες και κολλάει... Επίσης έχω epass από τον Ιούνιο του 2021 η μπαταρία πόσο κρατάει περίπου; μην μείνω σε τίποτα διόδια και ψάχνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου btw https://www.news247.gr/oikonomia/afxanontai-oi-times-sta-diodia-stin-egnatia-odo/ καλως τα παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nlogginidis Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε btw https://www.news247.gr/oikonomia/afxanontai-oi-times-sta-diodia-stin-egnatia-odo/ καλως τα παιδια Ανάπτυξη λέγεται. Καλοφαγωτα στα παιδιά. Καλή λευτεριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Joshua21 said: Κανονικά επιτρέπεται, το μόνο που απαγορεύεται είναι ο πομποδέκτης να χρησιμοποιηθεί από όχημα διαφορετικής κατηγορίας από αυτήν που έχει εκδοθεί. Παραθέτω τον επίμαχο όρο χρήσης του πομποδέκτη opass (Ολυμπία Οδός): "10.1.6 Ο Πομποδέκτης δύναται να χρησιμοποιείται από περισσότερα από ένα Δικαιούμενα Οχήματα της ίδιας κατηγορίας του Συνδρομητή. Σε καμία όμως περίπτωση δεν δύναται να χρησιμοποιείται για περισσότερα από ένα Δικαιούμενα Οχήματα που διαδέχονται το ένα το άλλο στην ειδική λωρίδα τηλεδιοδίου." Τους όρους του epass που είναι και το θέμα εδώ δεν τους έχω ψάξει, αλλά φαντάζομαι λόγω διαλειτουργικότητας οι βασικοί όροι θα είναι κοινοί. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα δεν είναι ότι οι περισσότεροι έχουν την νόηση να καταλάβουν πως οι μοτοσυκλετιστές έχουν δικαίωμα προτεραιότητας λες και είναι έγκυες/ΑΜΕΑ στην ουρά της τράπεζας, είναι ότι οι περισσότεροι έχουν την νόηση να καταλάβουν ότι δεν αξίζει τον κόπο να χαλαστούν με το γαϊδούρι (για να μην πω κάτι πιο βαρύ) που εκλαμβάνει την ανοχή ως δικαίωμα (δική σου ατάκα αυτή). Όχι, Eway και Nεα/Κεντρική Οδός απαιτούν χωριστό πομποδέκτη για κάθε όχημα, πχ https://www.kentrikipass.gr/index.php/leptomeriesxrisis/ ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάθε ηλεκτρονικός πομποδέκτης αντιστοιχεί σε ένα και μόνο όχημα και είναι συνδεδεμένος με τα στοιχεία αυτού, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι διελεύσεις των οχημάτων ελέγχονται βάσει του νόμου Ν2472/79 από ηλεκτρονικά μέσα καταγραφής (κάμερες, συστήματα αυτόματης κατηγοριοποίησης των οχημάτων κλπ). Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα εφόσον διαπιστωθεί παράβαση των όρων χρήσης του πομποδέκτη να προβεί σε απενεργοποίηση της συσκευής και διακοπή του συνδρομητικού λογαριασμού. 1 hour ago, basilis_k6 said: btw https://www.news247.gr/oikonomia/afxanontai-oi-times-sta-diodia-stin-egnatia-odo/ καλως τα παιδια Το συζητούσαμε πρόσφατα το θέμα της Εγνατίας σε άλλο νήμα, σχετικά με βενζινάδικα στη Βουλγαρία...εκεί με ~45€ κυκλοφορείς όλο το έτος, χωρίς όριο διελεύσεων...με <7€ μια βδομάδα απεριόριστες μετακινήσεις κοκ... ...στη δημοκρατία της ΤΕΡΝΑ κ λοιπών, όμως, θες ~70€ για ένα ταξίδι Θεσσαλονίκη > Αθήνα > Θεσσαλονίκη... Όταν πήγα προ 3 εβδομάδων Σόφια, πλήρωσα 6,7€ για διόδια στη Βουλγαρία (ηλεκτρονικά μερες πριν την αναχώρηση) με ισχύ 7 μέρες - χωρίς chokepoints για τον έλεγχο, μόνο κάμερες - κι από Θεσσαλονίκη μέχρι σύνορα-Κουλάτα πλήρωσα άλλα 6,28€ για το πήγαινε-έλα (πριν την αύξηση τιμών κι ίσως με μια έκπτωση λόγω προγράμματος egnatia-pass) Και με τη "μέτριας ποιότητας" βενζίνη της Lukoil έκαψε το αυτοκίνητο 6,79λ / 100χλμ, ενώ εδώ πλέον χαίρομαι αν βλέπω 9λ/100χλμ... Δρόμοι και βενζίνα από τα ζωντανά μνημεία της διαφθοράς στην Ελλάδα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 43 minutes ago, definitio said: Όχι, Eway και Nεα/Κεντρική Οδός απαιτούν χωριστό πομποδέκτη για κάθε όχημα, πχ Άρα - θεωρητικά τουλάχιστον - έχει σημασία από που έχεις προμηθευτεί τον πομποδέκτη. Πάντως από προσωπική εμπειρία έχω διαπιστώσει ότι δεν τρέχει τίποτα ακόμα και αν βάλεις τον πομποδέκτη σε όχημα άλλη κατηγορίας, τουλάχιστον σε Ολυμπία Οδό και Γέφυρα, έχω περάσει και από τους δύο με όχημα κατηγορίας 3 (με την ανάλογη χρέωση φυσικά) ενώ στον πομποδέκτη ήταν δηλωμένο όχημα κατηγορίας 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 34 minutes ago, Joshua21 said: Άρα - θεωρητικά τουλάχιστον - έχει σημασία από που έχεις προμηθευτεί τον πομποδέκτη. Πάντως από προσωπική εμπειρία έχω διαπιστώσει ότι δεν τρέχει τίποτα ακόμα και αν βάλεις τον πομποδέκτη σε όχημα άλλη κατηγορίας, τουλάχιστον σε Ολυμπία Οδό και Γέφυρα, έχω περάσει και από τους δύο με όχημα κατηγορίας 3 (με την ανάλογη χρέωση φυσικά) ενώ στον πομποδέκτη ήταν δηλωμένο όχημα κατηγορίας 2. Κι εγώ πρακτικά δεν έχω λάβει πρόστιμο από τροχαία παρόλο που μπορεί να παραβιάζω συχνά το όριο ταχύτητας... ...το να χρησιμοποιείται σε άλλο αυτοκίνητο ίδιας κατηγορίας μπορεί να είναι θέμα βαρεμάρας του ιδιοκτήτη, να προμηθευτεί πρόσθετο πομποδέκτη για τα αυτοκίνητα της οικογένειας...αν χρησιμοποιείται με αυτοκίνητο άλλης κατηγορίας, μπορεί να θεωρηθεί και απάτη, εφόσον η χρέωση είναι διαφορετική ...όπως είπαμε και πριν, η ζωντανή διασταύρωση στοιχείων ή η δειγματοληπτική σε δεύτερο χρόνο - αν τέτοιος έλεγχος διενεργείται συστηματικά - και η επιβολή των όποιων προστίμων, μπορεί να μην είναι τόσο πιθανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου τόσα χρόνια δεν έχω θέμα οπότε μιλάς θεωρητικά... η πράξη μετράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα