Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 8 hours ago, tasoe said: Δεν λέμε ρε φίλε για τον άλλον που περνάει κάθε 5 χρόνια, αυτός προφανώς δε θα ασχοληθεί. Αλλά πόσοι είναι αυτοί που "περνάνε κάθε πέντε χρόνια" και κάθε μέρα βλέπω εγώ τις ουρές στην Αττική οδό? Και που ξέρεις ρε φίλε κάθε πότε περνάνε αυτοί που βλέπεις στην ουρά? Όχι βέβαια πως έχει σημασία, όσο αραιά/συχνά και να περνάνε δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτό που έκανες είναι γαϊδουριά (άλλη λέξη είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν επιτρέπεται να τη γράψω). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου Για να το λύσουμε λογικά το θέμα με τις μοτό στα διόδια, νομίζω ότι υπάρχει λύση. Στα μεγάλα διόδια που έχει την πολύ ανάσχεση και τις ουρές απλά θα έπρεπε να υπάρχει και μια διέλευση ειδικά για μοτό. Problem solved. Στα μικρά με τις πολύ λιγότερες ουρές και καθυστερήσεις δεν τίθεται το θέμα που έθεσε ο μοτοσικλετιστής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Παντως να ξερεις αν πας να μπεις σφηνα σε μενα, θα καταληξκεις πανω στα τσιμεντα. Και θα μου φτιαξεις και τις γρατζουνιες που εχω δεξια κι αριστερα. Ασε με να ξερω καλυτερα απο εσενα ποιος θα πληρωσει ποιον. 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Εμενα που μου χει χαλασει το AC στο αμαξι μου επιτρεπεις να κλεβω ουρα σε διοδια και φαναρια? Η μονο εσυ μπορεις? να πας να το φτιάξεις. Δεν εχετε καβαλησει ποτε μοτοσυκλετα για αυτο λετε αυτες τις κουταμάρες. Οταν θα καβαλήσετε, ελατε πειτε μου. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από andreaspA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ασε με να ξερω καλυτερα απο εσενα ποιος θα πληρωσει ποιον. να πας να το φτιάξεις. Δεν εχετε καβαλησει ποτε μοτοσυκλετα για αυτο λετε αυτες τις κουταμάρες. Οταν θα καβαλήσετε, ελατε πειτε μου. Κι εσυ να πας με το κτελ αν δεν σ αρεσει. Και κοψε τις μαγκιες γιατι 200kg Vs 2.000kg μαντεψε ποιος θα βγει χαμενος. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Κι εσυ να πας με το κτελ αν δεν σ αρεσει. Και κοψε τις μαγκιες γιατι 200kg Vs 2.000kg μαντεψε ποιος θα βγει χαμενος. κοψε και εσυ τις μαγκιες, γιατι 2-3 χρονακια με αναστολη και 500.000 απαιτηση για πλακα δεν ειναι αστεια πραγματα! Αν εισαι και ασφαλισμενος σε καμια ασφαλιστικη φολα, εχει να πεσει πολυ κλαμμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoe Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 51 minutes ago, Joshua21 said: Και που ξέρεις ρε φίλε κάθε πότε περνάνε αυτοί που βλέπεις στην ουρά? Όχι βέβαια πως έχει σημασία, όσο αραιά/συχνά και να περνάνε δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτό που έκανες είναι γαϊδουριά (άλλη λέξη είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν επιτρέπεται να τη γράψω). Με μερικές στοιχειώδεις γνώσεις στατιστικής και με λίγη κοινή λογική μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάθε φορά που πάω στα διόδια ΔΕΝ πετυχαίνω μόνο αυτούς που περνάνε κάθε 5 χρόνια. Για τη γαϊδουριά που λες, το δέχομαι, άλλη λέξη δεν ξέρω ποια σκέφτεσαι αλλά αν δε μπορείς να τη γράψεις μάλλον θα είναι υπερβολική. Το αστείο ξέρεις ποιο είναι? Ότι εκεί που πήγαινα εκείνη τη μέρα, έφτασα νωρίς! Και αναγκάστηκα να περιμένω από κάτω λίγα λεπτά για να μου ανοίξουν. Καλύτερα να περίμενα στην ουρά στα διόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, andreaspA είπε κοψε και εσυ τις μαγκιες, γιατι 2-3 χρονακια με αναστολη και 500.000 απαιτηση για πλακα δεν ειναι αστεια πραγματα! Αν εισαι και ασφαλισμενος σε καμια ασφαλιστικη φολα, εχει να πεσει πολυ κλαμμα. Εγω θα κλαιω για τις γρατζουνιες ,αλλα εσενα θα σε κλαινε. Αλλωστε εσυ θα πεσεις πανω μου οχι εγω σε σενα. Αντικανονικη προσπεραση απο τα δεξια σε λωριδα που οριακα χωραει ενα οχημα, γιατι ηθελες να την βγαλεις τσαμπα και βαριοσουν να περιμενεις. Ας προσεχες. Τι κριμα που καρφωθηκες πανω στο γκισε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 5 minutes ago, andreaspA said: κοψε και εσυ τις μαγκιες, γιατι 2-3 χρονακια με αναστολη και 500.000 απαιτηση για πλακα δεν ειναι αστεια πραγματα! Αν εισαι και ασφαλισμενος σε καμια ασφαλιστικη φολα, εχει να πεσει πολυ κλαμμα. Οποτε τι ; Το παιζεις μαγκας υπο την σιγουρια οτι ο αλλος θα κανει πισω επειδη εισαι σε μηχανη ; Ο ενας θα κλαιει για 2-3 χρονακια και οι αλλοι θα κλαινε για σενα. Διαλεγεις και παιρνεις. Α ξεχασα οι αλλοι μηχανοβιοι που αξιζουν σεβασμο και καθονται στην ουρα, δεν φορανε εξοπλισμο, ουτε ιδρωνουν.. Τι να πω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 18 minutes ago, tasoe said: Με μερικές στοιχειώδεις γνώσεις στατιστικής και με λίγη κοινή λογική μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι κάθε φορά που πάω στα διόδια ΔΕΝ πετυχαίνω μόνο αυτούς που περνάνε κάθε 5 χρόνια. Όπως είπα και παραπάνω καμία σημασία δεν έχει η συχνότητα με την οποία περνάνε, οπότε μη σου χαλάσω το χατήρι, κάθε μέρα περνάνε αυτοί που βλέπεις στις ουρές. Happy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, GoMaR είπε Οποτε τι ; Το παιζεις μαγκας υπο την σιγουρια οτι ο αλλος θα κανει πισω επειδη εισαι σε μηχανη ; Ο ενας θα κλαιει για 2-3 χρονακια και οι αλλοι θα κλαινε για σενα. Διαλεγεις και παιρνεις. Α ξεχασα οι αλλοι μηχανοβιοι που αξιζουν σεβασμο και καθονται στην ουρα, δεν φορανε εξοπλισμο, ουτε ιδρωνουν.. Τι να πω. ποιοι είναι οι άλλοι? οι 9 στους 10 μην πω οι 10 στους 10 χωνονται μπροστά, να βγάλουν τα γάντια, να βγάλουν το πορτοφόλι, να βρούνε 1 ώρα κέρματα, να ξαναβάλουν πορτοφόλι γάντια και με το πάσο τους να φύγουν. εξοργιστικοί με το στυλάκι τους όταν πάνε να χωθούν μπροστά σου και αν τους κορνάρεις σε βρίζουν και από πάνω.... για αυτό epass και ποτέ ξανά τέτοιοι μπροστά μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Έχω epass από τον Ιούνιο του 2023, η μπαταρία πόσο κρατάει περίπου; μην μείνω σε τίποτα διόδια και ψάχνω Αυτο αναρωτιεμαι και εγω. Εχω απο το 2014* της ολυμπιας και ακομα περναω κανονικά! Μηπως ειναι κατι σαν nfc και δεν εχει μπαταρια? Μηπως λογω της σποραδικης χρησης ολα αυτα τα χρονια κραταει η μπαταρία? *2014 δε θυμαμαι ακριβως,οταν πρωτοξεκίνησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 26/03/2024 at 18:52, zaccki said: Αν δεν κανω λαθος οι πομποδεκτες ανεξαρτητα απο που τους προμηθευεσαι (Εγνατια Οδος, Αττικη Οδος, Ιονια κτλ) μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε ολο το οδικο δικτυο της χωρας οπου υπαρχουν διοδια. Οποτε μπορεις να επικοινωνησεις με τον παροχο των πομποδεκτων του πατερα σου και να ζητησεις αλλαγη των στοιχειων της πινακιδες. Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι κατα τη διελευση γινεται διασταυρωση του πομποδεκτη με την πινακιδα. On 26/03/2024 at 19:08, dtk-386 said: Εγώ έχω του προηγούμενου αυτοκινήτου μου. Δεν παίζει κανένα ρόλο η πινακίδα. 23 hours ago, kalmik said: Iσχύει. Το e-Pass δεν είναι συνδεδεμένο με ορισμένη πινακίδα. Το γνωρίζω από προσωπική πείρα που το εναλλάσσουμε ανάμεσα σε δύο οχήματα έχοντας απλά πάρει δεύτερη βάση (δίνουν). Οι πομποδέκτες σαφέστατα είναι συνδεδεμένοι με πινακίδα-όχημα...στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της εκάστοτε εταιρείας φαίνονται τα στοιχεία του αυτοκινήτου και του ιδιοκτήτη.. ...υπάρχει και ειδική διαδικασία για να αλλάξουν αυτά τα στοιχεία... Τώρα το ότι επιτρέπεται η διέλευση και με άλλη πινακίδα μοιάζει με "κενό" στη λειτουργία...το αντίθετο θα απαιτούσε σε ζωντανό χρόνο αντιστοίχιση πομποδέκτη και βίντεο του αυτοκινήτου.... ...προφανώς πολλά ζητάμε εδώ...αλλά κανονικά δεν επιτρέπεται... Το θέμα μου είναι τώρα ότι ο πατέρας μου είναι Χανιά κι εγώ είμαι Θεσσαλονίκη... Το ιδανικό για μένα θα ήταν είτε να μού επέστρεφαν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό (από δικό μου έκανα τη κατάθεση) είτε να μεταφέρονταν ψηφιακά το πιστωτικό στον πομποδέκτη της Εγνατίας... ...οι λογαριασμοί είναι στο δικό μου όνομα εξάλλου, αλλά με τις πινακίδες του οικογενειακού για άξονα Αιγαίου / Νέα-Κεντρική Οδό... Μπορεί να τους στείλει, βεβαίως, αλλά, όπως είπα έψαξα, ρώτησα για τη "τεμπέλικη" λύση, αν γνωρίζει κανείς τίποτα.. ...ο αυτοκινητόδρομος Αιγαίου - τώρα το θυμήθηκα - σου στέλνει δωρεάν πομποδέκτη για κάθε όχημα...για τη Νέα Οδό δεν είμαι σίγουρος. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 8 ώρες πριν, GoMaR είπε Οποτε τι ; Το παιζεις μαγκας υπο την σιγουρια οτι ο αλλος θα κανει πισω επειδη εισαι σε μηχανη ; οχι. Ευτυχως οι 999/1000 εχουν την νοηση να καταλαβουν οτι καποιος επανω σε μηχανη δεν μπορει να περιμενει σαν αμαξι και δεν βγαζουν τον κομπλεξικο τους εαυτο στον δρομο. Οποτε ολα καλα. Δεν χρειαζεται καμια μαγκια. Το αντιθετο. Μου κανουν και σημα να περασω. 6 ώρες πριν, definitio είπε Οι πομποδέκτες σαφέστατα είναι συνδεδεμένοι με πινακίδα-όχημα...στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της εκάστοτε εταιρείας φαίνονται τα στοιχεία του αυτοκινήτου και του ιδιοκτήτη.. ...υπάρχει και ειδική διαδικασία για να αλλάξουν αυτά τα στοιχεία... Τώρα το ότι επιτρέπεται η διέλευση και με άλλη πινακίδα μοιάζει με "κενό" στη λειτουργία...το αντίθετο θα απαιτούσε σε ζωντανό χρόνο αντιστοίχιση πομποδέκτη και βίντεο του αυτοκινήτου.... ...προφανώς πολλά ζητάμε εδώ...αλλά κανονικά δεν επιτρέπεται... δικιο εχεις, αλλα εμενα το epass μου , ειναι απο 3 αυτοκινητα πισω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Ευχομαι να μη βρεθει καποιος μη νοητικος τοτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 10 hours ago, definitio said: Οι πομποδέκτες σαφέστατα είναι συνδεδεμένοι με πινακίδα-όχημα...στον ηλεκτρονικό λογαριασμό της εκάστοτε εταιρείας φαίνονται τα στοιχεία του αυτοκινήτου και του ιδιοκτήτη.. ...υπάρχει και ειδική διαδικασία για να αλλάξουν αυτά τα στοιχεία... Τώρα το ότι επιτρέπεται η διέλευση και με άλλη πινακίδα μοιάζει με "κενό" στη λειτουργία...το αντίθετο θα απαιτούσε σε ζωντανό χρόνο αντιστοίχιση πομποδέκτη και βίντεο του αυτοκινήτου.... ...προφανώς πολλά ζητάμε εδώ...αλλά κανονικά δεν επιτρέπεται... Κανονικά επιτρέπεται, το μόνο που απαγορεύεται είναι ο πομποδέκτης να χρησιμοποιηθεί από όχημα διαφορετικής κατηγορίας από αυτήν που έχει εκδοθεί. Παραθέτω τον επίμαχο όρο χρήσης του πομποδέκτη opass (Ολυμπία Οδός): "10.1.6 Ο Πομποδέκτης δύναται να χρησιμοποιείται από περισσότερα από ένα Δικαιούμενα Οχήματα της ίδιας κατηγορίας του Συνδρομητή. Σε καμία όμως περίπτωση δεν δύναται να χρησιμοποιείται για περισσότερα από ένα Δικαιούμενα Οχήματα που διαδέχονται το ένα το άλλο στην ειδική λωρίδα τηλεδιοδίου." Τους όρους του epass που είναι και το θέμα εδώ δεν τους έχω ψάξει, αλλά φαντάζομαι λόγω διαλειτουργικότητας οι βασικοί όροι θα είναι κοινοί. 4 hours ago, andreaspA said: οχι. Ευτυχως οι 999/1000 εχουν την νοηση να καταλαβουν οτι καποιος επανω σε μηχανη δεν μπορει να περιμενει σαν αμαξι και δεν βγαζουν τον κομπλεξικο τους εαυτο στον δρομο. Οποτε ολα καλα. Δεν χρειαζεται καμια μαγκια. Το αντιθετο. Μου κανουν και σημα να περασω. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα δεν είναι ότι οι περισσότεροι έχουν την νόηση να καταλάβουν πως οι μοτοσυκλετιστές έχουν δικαίωμα προτεραιότητας λες και είναι έγκυες/ΑΜΕΑ στην ουρά της τράπεζας, είναι ότι οι περισσότεροι έχουν την νόηση να καταλάβουν ότι δεν αξίζει τον κόπο να χαλαστούν με το γαϊδούρι (για να μην πω κάτι πιο βαρύ) που εκλαμβάνει την ανοχή ως δικαίωμα (δική σου ατάκα αυτή). 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα