Προς το περιεχόμενο

E-pass διοδίων

lek88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Αυτο δεν το εχω πετυχει ποτε.

Αυτο που πετυχαινω συνεχεια , και μου τυχαινε επισης πολυ συχνα, ειναι να μην μιλαει ο πομπος με τον δεκτη.

Πολλες φορες εχουν θεμα τα γκισε, βγαινω παω στο διπλα και δουλευει.

το έχω πετύχει 2-3 φορές δυστυχώς γιατί είδα υπάλληλο που φόρτωνε το μηχανάκι του επιτόπου, μας το είπε με τόσα μπινελίκια που έπεσαν....

αλλά συμβαίνει και αυτό που λες όντως.

σε κάθε περίπτωση είναι σπάσιμο για τους από πίσω όπως και να το κάνουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 393
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19 ώρες πριν, definitio είπε

Προφανώς για να γλιτώσουν την όποια χρέωση.

...

Το 2020, πριν την έναρξη της καθολικής χρήσης των πομποδεκτών, είχα βγάλει για το αυτοκίνητο του πατέρα μου - αλλά στο όνομά μου ο λογαριασμός - epass για αυτοκινητόδρομο Αιγαίου κ Κεντρική Οδό...

...τώρα που το ταξίδι Χανιά-Θεσσαλονίκη και πίσω είναι πολύ κουραστικό για την ηλικία του, το αμάξι έχει μείνει στα Χανιά και έρχεται αεροπορικώς, όταν είναι...

...έχουν μείνει όμως 35€ + 35€ σε κάθε πομποδέκτη, αναξιοποίητα...

Υποθέτω δεν γίνεται "μεταφορά υπολοίπου" μεταξύ εταιρειών αυτοκινητοδρόμου (εγώ έχω για το δικό μου αμάξι μόνο στην Εγνατία λογαριασμό-πομποδέκτη), σωστά;

Μια λύση θα ήταν να αφαιρέσει τους πομπούς από το αμάξι και να μού τους στείλει, και ακολούθως εγώ να αλλάξω στον λογαριασμό τον αριθμό πινακίδας...

...αλλά είπα να ρωτήσω για τη "τεμπέλικη" λύση, αν κάποιος το έχει ψάξει ποτέ...

...υποθέτω θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει και επιστροφή χρημάτων ή η περίσταση να είναι τέτοια που να δικαιολογεί ένα ασυνήθιστο κατά τ' άλλα αίτημα, ας πούμε θέμα υγείας του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, χτύπα ξύλο, ώστε να μην χαθούν τα χρήματα υπέρ της όποιας εταιρείας...

Το ποσό του πομποδέκτη μπορεί να επιστραφεί με κλείσιμο λογαριασμού. Στέλνουμε μια αίτηση μαζί με τον πομποδέκτη και αριθμό ΙΒΑΝ στην εταιρεία και μετά από κάποιες μέρες το ποσό που υπήρχε στον πομποδέκτη επιστρέφεται. Το έχω κάνει με τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

2 hours ago, tasoe said:

Δεν ήταν σωστό, αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου, ωστόσο δεν το έχω μετανιώσει.

ελληναρας.

όλα τα αλλά είναι δικαιολογίες της φακής.

• Like 3

59 minutes ago, Tsino said:

εσυ γιατι δε βγαζεις?

Αν εννοείς ebanking, έχω βγάλει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αν εννοείς epass, έχω βγάλει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το πρόβλημα είναι με τη μηχανή, όπως είχα αναφέρει στο αρχικό μου post, καθώς δεν υπάρχει epass για μοτό.

1 hour ago, Ntinaras said:

Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες γιατι εσυ βαριεσαι να περιμενεις στην ουρα, και ψαχνεις σαχλες δικαιολογιες για να δικαιολογησεις στον εαυτο σου (γιατι στους αλλους δεν πιανει) το γιατι πηδας την ουρα.

Δεν δικαιολογώ το "γιατί πήδηξα την ουρά", αυτό νομίζω ήταν ξεκάθαρο γιατί το έκανα, ούτε βιαζόμουνα, ούτε βαριόμουνα να περιμένω.

Κάνεις μια υπόθεση για μένα, εσφαλμένη, οπότε να σε ενημερώσω ότι εδώ και 5-6 χρόνια που χρησιμοποιώ Αττική οδό με μηχανή (περίπου 4 φορές τη βδομάδα) μόνο ΔΥΟ φορές έχω περάσει την ουρά. Μια φορά με καταρρακτώδη βροχή, και μια ακόμα τις προάλλες, η περίπτωση που περιγράφω στο αρχικό post.

Παιδιά, αν δεν καταλαβαίνετε τι γράφω, μπορείτε να ρωτήσετε κάποια εξήγηση. Αυτό πάει και στο άλλο παιδί που με είπε ελληνάρα.

18 λεπτά πριν, tasoe είπε

Αν εννοείς epass, έχω βγάλει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το πρόβλημα είναι με τη μηχανή, όπως είχα αναφέρει στο αρχικό μου post, καθώς δεν υπάρχει epass για μοτό.

Λοιπόν στην εδώ να πούμε πως στην αρχή  η Αττική Οδός είχε ΚΑΙ για τις μοτοσικλέτες ePass (και slot in κάρτες αντί για πομποδέκτες)...

Μετά από λίγο όμως τα σταμάτησε όταν οι Γερμανοί σχεδιαστές του συστήματος κατάλαβαν πως εδώ είναι Ελλάντα.

3 minutes ago, salss said:

Λοιπόν στην εδώ να πούμε πως στην αρχή  η Αττική Οδός είχε ΚΑΙ για τις μοτοσικλέτες ePass (και slot in κάρτες αντί για πομποδέκτες)...

Μετά από λίγο όμως τα σταμάτησε όταν οι Γερμανοί σχεδιαστές του συστήματος κατάλαβαν πως εδώ είναι Ελλάντα.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Το "Ελλάντα" που  κολλάει στην απόφαση να σταματήσουν να τα λειτουργούν? Θεωρούσα πως για λόγους ασφαλείας (σε πιθανή δυσλειτουργία της μπάρας) δεν υπάρχει epass για μοτό.

4 ώρες πριν, tasoe είπε

Το πρόβλημα είναι με τη μηχανή, όπως είχα αναφέρει στο αρχικό μου post, καθώς δεν υπάρχει epass για μοτό.

Εγώ που το καλοκαίρι δανείζομαι από ένα συγγενή, το κρατάω απλά στο χέρι, φαντάζομαι και με τη μηχανή μπορεί να γίνει.

24 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εγώ που το καλοκαίρι δανείζομαι από ένα συγγενή, το κρατάω απλά στο χέρι, φαντάζομαι και με τη μηχανή μπορεί να γίνει.

Και θα σε χρεωσει διοδια αυτοκινητου, οχι μοτοσυκλετας.

8 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Οποτε επειδη οι αλλοι δεν εβγαλαν, εκοψες την ουρα και χωθηκες.

seems legit.

Κατσε εσυ με μπουφαν, κρανος, γαντια , επανω σε μηχανη, χειμωνα με βροχη ή ακομα χειροτερα καλοκαιρι με καυσωνα , να μην μπορεις να αναπνευσεις ή να σου θαμπωνουν ολοκληρωτικα τα γυαλιά, να περιμενεις 15 αυτοκινητα που καθονται στον κλιματισμο, στεγνοι και καλοχτενισμενοι.
Εγω θα περασω 1ος. Πιο 1ος δεν γινεται! σφηνα ακομα και απο αυτον που παει να μπει αναμεσα στα τσιμεντα.

• Confused 3
  • Sad 1

43 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Και θα σε χρεωσει διοδια αυτοκινητου, οχι μοτοσυκλετας.

Με αυτοκίνητο εννοώ ότι περνάω εγώ.

Αντίστοιχα εκείνος δε μπορεί να περάσει με τη μηχανή του;

31 λεπτά πριν, phanispal είπε

Με αυτοκίνητο εννοώ ότι περνάω εγώ.

Αντίστοιχα εκείνος δε μπορεί να περάσει με τη μηχανή του;

Οχι. Θα χρεωσει διοδια αυτοκινητου, παρολο που ειναι με την μηχανη. 

1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Κατσε εσυ με μπουφαν, κρανος, γαντια , επανω σε μηχανη, χειμωνα με βροχη ή ακομα χειροτερα καλοκαιρι με καυσωνα , να μην μπορεις να αναπνευσεις ή να σου θαμπωνουν ολοκληρωτικα τα γυαλιά, να περιμενεις 15 αυτοκινητα που καθονται στον κλιματισμο, στεγνοι και καλοχτενισμενοι.
Εγω θα περασω 1ος. Πιο 1ος δεν γινεται! σφηνα ακομα και απο αυτον που παει να μπει αναμεσα στα τσιμεντα.

Αν δεν σ αρεσει η οδηγηση 2κυκλου παρε ΙΧ.

Επιλογη σου ειναι.

Εμενα που μου χει χαλασει το AC στο αμαξι μου επιτρεπεις να κλεβω ουρα σε διοδια και φαναρια? Η μονο εσυ μπορεις?

Παντως να ξερεις αν πας να μπεις σφηνα σε μενα, θα καταληξκεις πανω στα τσιμεντα.

Και θα μου φτιαξεις και τις γρατζουνιες που εχω δεξια κι αριστερα.

• Like 8

1 hour ago, andreaspA said:

Ωραίος.

Δεν σώζεται αυτή η χώρα με τίποτα.

ξερω, έχει ζέστη και φοράς μπουφαν. Μας συγκίνησες 🙄

• Like 1
  • Haha 12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωαχαχαχαχχα entitled επειδή φοράει μπουφάν

Τι ΚΑΡΕΝ κυκλοφορούν 

ΥΓ το καλοχτενισμενοι τι φάση; Εμείς που είμαστε άνευ τρίχας δλδ εξαιρουμαστε;

Επεξ/σία από tutuyo
  • Haha 1

4 minutes ago, tutuyo said:

Ωαχαχαχαχχα entitled επειδή φοράει μπουφάν

Τι ΚΑΡΕΝ κυκλοφορούν 

Κάνει ζέστη και θα βγάλει ιδρωτσιλες στο κορμάκι του. 

δεν είναι να τα παίρνεις αψήφιστα κάτι τέτοια 

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...