Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μπορω να κανω clone εναν hdd με χωρητικότητα 1tb σε εναν ssd με 250 giga?? Ο hdd χρησιμοποιεί μονο 100 γιγα

Επεξ/σία από vaggos400
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vaggos400 είπε

Παιδια μπορω να κανω clone εναν hdd με χωρητικότητα 1tb σε εναν ssd με 250 giga?? Ο hdd χρησιμοποιεί μονο 100 γιγα

• Thanks 1
Δημοσ.

Εάν ο hdd είναι Western digital , τότε κατεβασε το Acronis WD  και δοκημασε. 

Εάν πάλι ο SSD είναι Samsung , τότε δοκημασε  με το Magician της Samsung.

Θεωρητικά το πρόγραμμα κλονοποιησης πρεπει να υπολογηζει μόνο το μεγενθος των δεδωμενων προς κλονοποιηση, αλλά και καποιες φορές τυγχαινει να μπερδευτεί με την χωρητικοτητα των δισκων.

Εάν εγραφες και των τυπο των δισκων, ισως θα διευκοληνες για να λαβεις περισσοτερο συγγεκριμένες απαντησεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι που δεν έγραψα ειναι οτι εχω και hdd dock διπλο. Ο ssd ειμαι samsung. Οhdd δεν ξερω ακομα δεν τον εχω δει

Επεξ/σία από vaggos400
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vaggos400 είπε

Κατι που δεν έγραψα ειναι οτι εχω και hdd dock διπλο. Ο ssd ειμαι samsung. Οhdd δεν ξερω ακομα δεν τον εχω δει

Κατεβασε το  Samsung Magician από το site της Samsung, και κανε χρηση του data migration.  

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, faliriotis1 είπε

Κατεβασε το  Samsung Magician από το site της Samsung, και κανε χρηση του data migration.  

Οκ θα το δοκιμασω!Ευχαριστώ!!

Δημοσ.
13 ώρες πριν, vaggos400 είπε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...