sargos79 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Έχω να ξοδέψω €400 για αγορά καινούριας τηλεόρασης, αλλά δυστυχώς είμαι περιορισμένος στο να αγοράσω αποκλειστικά από Κωτσόβολο. Η τωρινή μου TV είναι μια 40ρα Sony FullHD 5ετίας. Δεν έχω κανέναν πρόβλημα με αυτήν, απλά πρέπει να ξοδέψω το πιστωτικό του Κωτσόβολου. Απόσταση θέασης (καναπές --> τηλεόραση) = 3.5μ-4μ Χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ταινίες και σειρές που κατεβάζω (αυτη τη στιγμή χρησιμοποιώ ή στικάκι κατευθείαν στην TV ή laptop μέσω HDMI) Netflix κλπ δεν με ενδιαφέρουν, όπως επίσης Nova, OTE TV κλπ, που δεν χρησιμοποιώ ούτε θα χρησιμοποιήσω ποτέ (όσο υπάρχει το Piratebay!). Ούτε συμβατική τηλεόραση (ANT1, Star κλπ) βλέπω ποτέ. 4Κ είναι επιθυμητό, μιας και ναι μεν δεν βλέπω τώρα, αλλά σε 1-2 χρονάκια φαντάζομαι πως θα βλέπω, όταν υπάρχει ακόμα περισσότερο διαθέσιμο περιεχόμενο. Και, τέλος, μιας και αγοράζω που αγοράζω TV, θα ήθελα να μπορώ να κανω cast από το κινητό μου (δεν ξέρω αν το κάνουν όλες οι smart tv αυτό) Τεχνικές λεπτομέρειες καταλαβαίνω, οπότε μπορείτε να βομβαρδίσετε άφοβα :) . Απλά έχω να ασχοληθώ πολλά χρόνια, οπότε δεν ξέρω τι panel είναι τι, δεν ξέρω κάποιες μάρκες (π.χ. Hisense) κλπ. Έκανα μια έρευνα, και κατέληξα σε: 1) F&U FL2D5004UH 50" 2) JVC LT49K880 49" 3) Hisense H49N5700 49" 4) Hisense H50N5300 50" 5) F&U FL2D5504UH 55" 6) Philips 50PUS6162 50" Μπορείτε να βοηθήσετε;
cabdik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σε πρωτη αναγνωση, θα ελεγα να πας για την 55αρα JVC , που εχει 499, βαζοντας εσυ την διαφορα. οι 40-43" ειναι σχετικα μικρες για την αποσταση σου, αλλα και για να ευχαριστηθεις τετοιο περιεχομενο...!!! για τις HISENSE δεν εχω αποψη, ας περιμενουμε καποιον που εχει... για το Cast απο το κινητο, δεν μπορω να σε βοηθησω, καθως δεν ασχολουμαι με το σπορ, καθως -προσωπικα- το θεωρω περιττο, οταν η τηλεοραση διαθετει Wifi, και εσυ διαθετεις PC..!! σαν πανελ μην εχεις τρελες απαιτησεις σε αυτο το μπατζετ. IPS 60HZ, 4K αναλυση, μπολικες ιντσες και Smart TV ειναι τα απολυτως βασικα....!!! το ιδανικο θα ηταν 4Κ - VA panel 120HZ- Smart TV, για θεαση ταινιων και σειρων...ΑΛΛΑ............. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από cabdik
warewolf Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Θα προτεινα μια υπερβαση στο κοστος στα 500 ευρω. και θα παρεις, True 4K, 100hz, VA panel. Mιλαω για την LG 50UK6500 και αν την γκουγλαρεις θα τη βρεις στα 499. Στα μειονεκτηματα της το HDR, οπου λογω επιδοσεων (φωτεινοτητας/αντιθεσης/καλυψης χρωματικου χωρου) δεν θα το απεικονισει σωστα. Επισης ανεβαινεις στο budget και παιρνεις 50" αντι για π.χ. 55" οπου θα ηταν καλυτερα για την αποσταση θεασης σου. Ομως στην τιμη που κινειται η Tv δεν εχει αντιπαλο σαν ποιοτητα εικονας και εξοπλισμο. Edit: ακυρο, τωρα προσεξα πως μπορεις να ψωνισεις μονο απο κωτσοβολο. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από warewolf
sargos79 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Cabdik, warewolf, ευχαριστώ! Tελικά παράγγειλα την Hisense 49". 50ρι VA panel. Θα το έχω υπ'όψιν όμως αυτό για την LG. Ευχαριστώ και πάλι και τους δυο σας.
heavyrain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Σ αυτα τα χρηματα δεν εχεις και πολλες (καθολου) επιλογες, το πρωτο που κοιτας ειναι το μεγεθος και μετα ο τυπος πανελ. Μια χαρα ειναι οι hisense, εχουν γενικα καλες κριτικες στο εξωτερικο και ειναι vfm. Αυτη η lg φαινεται 60hz παντως στο displayspecifications.com Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από heavyrain
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα