Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα την καρέκλα του τίτλου και ήθελα να κάνω μια μίνι παρουσίαση μήπως ενδιαφέρεται και κανένας άλλος να την αγοράσει..

Εύκολη συναρμολόγηση… μου πήρε περίπου 20 λεπτά για να την τελειώσω.. η συσκευασία είχε μέσα και τις οδηγίες αν και δεν χρειαζόντουσαν και τόσο... (κάποιοι διαμαρτύρονται ότι δεν βρήκαν οδηγίες στη συσκευασία.. εγώ τις βρήκα κανονικά).
Όλα τα τσιμπράκαλα ήταν μέσα.. βίδες, ροδέλες, αλενόκλειδα.. δεν περίσσεψε τίποτα..
Το μόνο σημείο που ίσως δυσκολέψει κάποιους είναι η ένωση της πλάτης με το κάθισμα.. εγώ τα ένωσα και τα βίδωσα πάνω στο κρεβάτι μου.. αν υπάρχει και 2ο άτομο σίγουρα θα είναι λίγο ποιο εύκολο... αλλά και πάλι δεν είναι κάτι τραγικό..
Τα ροδάκια δεν κινούνται τόσο άνετα όσο στην προηγούμενη καρέκλα @work που είχα... ίσως στρώσει με τον καιρό..
Η πλάτη είναι mesh που την κάνει δροσερή, αλλά δεν μπορείς να κάτσεις πολύ ώρα αν δεν φοράς μπλούζα.. σε τρώει μετά από λίγο..
Δείχνει καλό/στιβαρό το δίχτυ/mesh, ελπίζω να αντέξει..
Το κάθισμα και τα μαξιλαράκια (πλάτη/σβέρκο) είναι από δερματίνη. Το κάθισμα είναι μαλακό όσο πρέπει, τα μαξιλαράκια είναι αρκετά μαλακά.. Το μαξιλάρι μέσης το ρυθμίζεις στο ύψος που θέλεις.. εμένα με βόλεψε τελείως χαμηλά..
Το μαξιλάρι στο προσκέφαλο μία με βόλευε και μία όχι.. έχει να κάνει με τη στάση του σώματος.. όσο πιο πολύ "χύνεσαι" στο κάθισμα, τόσο λιγότερο βολεύει.. (είμαι 1,83 ύψος btw). 
Τα μπράτσα σηκώνονται και κατεβαίνουν κατά βούληση με ένα κουμπάκι... δεν πάνε δεξιά-αριστερά όμως... σου δίνει ο κατασκευαστής ένα περιθώριο να τα βιδώσεις μόνιμα είτε πιο μέσα είτε πιο έξω αλλά μιλάμε για 1-2 εκατοστά μόνο.. είναι ελαφρώς μαλακά στο επάνω μέρος που ακουμπούν οι αγκώνες.. δηλαδή ζουλιούνται με τον αντίχειρα αν τα πιέσεις.. 
Θα τα ήθελα λίγο πιο ανοιχτά έτσι ώστε να μπορώ να ανοίγω τους αγκώνες μου λίγο παραπάνω..
Έχει 2 μοχλούς, έναν για να πηγαίνει το κάθισμα πάνω-κάτω και έναν για να κλειδώνεις την πλάτη στο μέρος που θέλεις.. άμα την κλειδώσεις την πλάτη μένει εκεί που την κλείδωσες...  δεν έχει μπότζι..
Γενικά φαίνεται στιβαρή κατασκευή και δεν τρίζει και έχει και ωραία εμφάνιση...
Στο gaming είναι αρκετά βολική, σίγουρα πολύ περισσότερο από την προηγούμενη που είχα, κυρίως στους αγκώνες... επίσης, επειδή είναι και μικρό το γραφείο μου, η ΗΜ με κάνει εκ των πραγμάτων να κάθομαι πιο μακριά από την οθόνη σε σχέση με την @ work. 
Δυστυχώς δεν έχω άλλη εμπειρία από καθαυτού gaming καρέκλα οπότε δεν έχω να συγκρίνω.. 

150 ευρώ την αγόρασα από ένα μαγαζί στο Κερατσίνι.. Κυκλοφορεί και ένα unboxing της συγκεκριμένης στο youtube για όποιον ενδιαφέρεται.. 

Αυτά από μένα, νομίζω κάλυψα όλα τα θέματα..
αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, εδώ είμαστε..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...