Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα ξεκινησα το καπνισμα με καπνο Camel Blue χαρτακια Rizla  ασημι και φιλτρακια Old holborn ομως δοκιμασα απο παρεες κτλπ  Old holborn ασπρο και Karelias ελαφρυ μου αρεσαν και τα 2 πολυ αλλα εχω ακουσει οτι τα Karelias εχουν πολλα χημικα.Ισχυει αυτο? Οποτε ποια μαρκα γενικα εχει τα λιγοτερα χημικα? Επισης απο τις 3 αυτες μαρκες που ανεφερα ποια ειναι η καλυτερη ως προς γευση και ποια εχει τα λιγοτερα χημικα? Παρακαλω να λειπουν τα σχολια τυπου "Κοψε το καπνισμα" ή "Ολα τα τσιγαρα ειναι το ιδιο επικίνδυνα" και γενικα οσες απαντησεις ειναι εκτος θεματος

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει καπνος χωρις χημικα,εγω μεγαλωσα μεσα στα καπνα ειμασταν καπνοπαραγωγοι μια ζωη ,να καταλαβεις μονο αυτο θα σου πω τα καπνα τα θειαφιζαμε για να αντιμετωπισουμε διαφορα ζιζανια απο κει και  περα στα εργοστασια -καπνοβιομηχανιες για να δωσουν ενα συγκεκριμενο αρωμα σε καθε μαρκα ριχνουν χημικα,μαλιστα θυμαμαι φιλαρακι που δουλευε στον κερανη μου ελεγε πως οταν φερνανε τα χημικα σε βαρελια και ανοιγανε το καπακι απο την εντονη μυρωδια δεν μπορουσες ουτε στα 3  μετρα να σταθεις,απο αυτα με μερικες σταγονες χημικου αρωματιζαν μερικα κιλα καπνου,αντε καλα ντουμανια  ...

• Like 6
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dimitrisger είπε

Παρακαλω να λειπουν τα σχολια τυπου "Κοψε το καπνισμα" ή "Ολα τα τσιγαρα ειναι το ιδιο επικίνδυνα" και γενικα οσες απαντησεις ειναι εκτος θεματος

μιλημένος ηρθες ; :P

Οπως τα λεει ο Blackhill είναι.

Ετσι για δοκιμή: πήγαινε παρε καπνό, κατ'ευθείαν απο κάποιον παραγωγό να δεις πως ειναι τα χωρίς, δεν καπνίζεται

@georgeγ  Δύσκολο, ιδιως αν καπνίζουν οι γυρω σου.

Επεξ/σία από Thulogur
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ μεγάλωσα μέσα στα καπνά και τα δούλεψα από παιδί. Είναι η πιο δύσκολη δουλειά του ελληνα αγρότη. Για χημικά φυτοφάρμακα κτλπ απάντηση πήρες αλλά μάλλον εννοείς χημικά/προσθετικά αρώματα. Ο Καρέλιας ο οριεντάλ που είναι χαρμάνι από μπασμαδια ελληνικά και τουρκικά δεν έχει αρώματα μέσα. Αυτον κάνω. Χρονιά τώρα πίνω το g. virginia ο αγαπημένος μου καπνός χαρμάνι από μπασμαδια και βιρτζίνια αλλά έχει τελικά πολλά προσθετικά. Μακρυά γενικότερα από αρωματικούς καπνούς craven, old holborn.. επίσης μακρυά από βιρτζίνια καπνά τα οποία για το λόγο ότι είναι πλατύφυλλα είναι ανοστα δεν έχουν το άρωμα του μπασμά και άρα στα τσιγάρα ρίχνουν ενισχυτικά. Οι Κουβανοί βιρτζίνια φυτεύουν τα μεγαλόφυλλα αλλά ξέρουν τι τα κάνουν όχι τσιγάρα αλλά πούρα ; )

Κόψτε το κάπνισμα και το αλκοόλ κάνει κακό στην υγεία

Πάρτε ηλεκτρονικό

Και για καπνό πάρτε μια πίπα για την περίπτωση : )

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Agraf είπε

+οο και την ζάχαρη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς και σε πολλά άλλα που δεν δίνουμε σημασία αλλά κάνουμε τα ίδια λάθη κάθε μέρα.. οπότε σκέφτεσαι και κανεις επιλογές σου. Είναι θέμα επιλογών. Όσο για το κάπνισμα, το κόψαμε πήρα ηλεκτρονικό , ξενέρωσα και πλέον κάνω στριφτό αφιλτρο. Ζάχαρη και κρέας έχω να φάω τέσσερα χρόνια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, blackhill66 είπε

Δεν υπαρχει καπνος χωρις χημικα,εγω μεγαλωσα μεσα στα καπνα ειμασταν καπνοπαραγωγοι μια ζωη ,να καταλαβεις μονο αυτο θα σου πω τα καπνα τα θειαφιζαμε για να αντιμετωπισουμε διαφορα ζιζανια απο κει και  περα στα εργοστασια -καπνοβιομηχανιες για να δωσουν ενα συγκεκριμενο αρωμα σε καθε μαρκα ριχνουν χημικα,μαλιστα θυμαμαι φιλαρακι που δουλευε στον κερανη μου ελεγε πως οταν φερνανε τα χημικα σε βαρελια και ανοιγανε το καπακι απο την εντονη μυρωδια δεν μπορουσες ουτε στα 3  μετρα να σταθεις,απο αυτα με μερικες σταγονες χημικου αρωματιζαν μερικα κιλα καπνου,αντε καλα ντουμανια  ...

Ρε εσυ το ξερω αυτο αλλα υπαρχουν μερικες εταιριες που βαζουν περισσοτερα απο οσο χρριαζονται για αρωματα κακυτερη γευση και τετοια.

9 ώρες πριν, Thulogur είπε

μιλημένος ηρθες ; :P

Οπως τα λεει ο Blackhill είναι.

Ετσι για δοκιμή: πήγαινε παρε καπνό, κατ'ευθείαν απο κάποιον παραγωγό να δεις πως ειναι τα χωρίς, δεν καπνίζεται

@georgeγ  Δύσκολο, ιδιως αν καπνίζουν οι γυρω σου.

Ναι αλλα εγω δε λεω να μην εχει καθολου χημικα αλλα να εχει ολα οσα χρειαζονται. Οχι παραπανω για αρωματα κτλπ

9 ώρες πριν, Agraf είπε

Και εγώ μεγάλωσα μέσα στα καπνά και τα δούλεψα από παιδί. Είναι η πιο δύσκολη δουλειά του ελληνα αγρότη. Για χημικά φυτοφάρμακα κτλπ απάντηση πήρες αλλά μάλλον εννοείς χημικά/προσθετικά αρώματα. Ο Καρέλιας ο οριεντάλ που είναι χαρμάνι από μπασμαδια ελληνικά και τουρκικά δεν έχει αρώματα μέσα. Αυτον κάνω. Χρονιά τώρα πίνω το g. virginia ο αγαπημένος μου καπνός χαρμάνι από μπασμαδια και βιρτζίνια αλλά έχει τελικά πολλά προσθετικά. Μακρυά γενικότερα από αρωματικούς καπνούς craven, old holborn.. επίσης μακρυά από βιρτζίνια καπνά τα οποία για το λόγο ότι είναι πλατύφυλλα είναι ανοστα δεν έχουν το άρωμα του μπασμά και άρα στα τσιγάρα ρίχνουν ενισχυτικά. Οι Κουβανοί βιρτζίνια φυτεύουν τα μεγαλόφυλλα αλλά ξέρουν τι τα κάνουν όχι τσιγάρα αλλά πούρα ; )

Πάρτε ηλεκτρονικό

Και για καπνό πάρτε μια πίπα για την περίπτωση : )

Ναι χημικα/προσθετικα αρωματα εννοουσα. Παντως απο  camel blue old holborn και karelias ελαφρυ ποιος ειναι ο καλυτερος?

Γενικα απο Camel Blue Old Holborn ασπρο και Korelias ελαφρυ ποιος ειναι ο καλυτερος και αυτος που εχει τα λιγοτερα αρωματα/χημικα? 

Δημοσ.

Υπάρχει κ ο καπνος άσσος άνευ που διαφημίζεται ότι δεν έχει πρόσθετα.Τωρα τι έχει τι δεν έχει ψάξε το...Στην ίδια κατηγορία θα βρεις κ οικολογικά φιλτρακια/χαρτάκια.

Επίσης βγαίνει κ σε πακέτο κ από Κάμελ η σειρά essential η natural.

Μετά σε malb. Heets που δεν έχουν πισσα.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανείς λογος υπαρξης αυτου του ερωτηματος, γιατι οσα "χημικα" και να εχει περισσοτερα ή λιγοτερα ο καθε καπνος, η ζημια ειναι η ιδια.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thulogur είπε

Σημαντικη ερωτηση: ποσο χρονων εισαι ;

24

35 λεπτά πριν, xgol είπε

Δεν υπαρχει κανείς λογος υπαρξης αυτου του ερωτηματος, γιατι οσα "χημικα" και να εχει περισσοτερα ή λιγοτερα ο καθε καπνος, η ζημια ειναι η ιδια.

Οχι απαραιτητα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

24

Οχι απαραιτητα

Η μεγάλη ζημιά είναι από τη καπνά. Αν μπορείς, κοψ'το. Καπνίζω από τα 17, τώρα είμαι 31 και δυσκολεύομαι παρά πολύ, έστω και να το ελατωσω. Μιλάμε είναι ναρκωτικό.

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, παπι είπε

Η μεγάλη ζημιά είναι από τη καπνά. Αν μπορείς, κοψ'το. Καπνίζω από τα 17, τώρα είμαι 31 και δυσκολεύομαι παρά πολύ, έστω και να το ελατωσω. Μιλάμε είναι ναρκωτικό.

Αν και θα τα εχεις ξανακούσει: ειτε το πιστευεις-ειτε οχι, το ηλεκτρονικό τσιγάρο με βοήθησε. 3 χρόνια ηλεκτρονικό, κάποια στιγμή ειπα να ελαττώσω τη νικοτίνη, απο τοτε που πηρα την απόφαση να το κανω, σταμάτησε και ο εθισμός. Ολη η δουλειά (σε μενα) ηταν στην νικοτίνη.

59 λεπτά πριν, Dimitrisger είπε

24

ωραία, το εχω ξαναπεί σε αλλο νημα, η ποιο αυθεντική γευση καπνού που ειχα δοκιμάσει ποτε, ηταν του samson, αλλα ειχε χημικά, οπως ολοι μα ολοι οι καπνοί. Δεν υπάρχει με λιγότερα η περισσότερα, ακομα και χυμα απο εργοστάσιο να πάρεις (εκεινα στα συνορα Ελλάδα-Αλβανία), παλι χημικά θα έχουν (τα πλασάρουν ως βιολογικό)

• Like 1
Δημοσ.

Χημικά είναι πολυ επιεικής λέξη για τα δηλητήρια που ραντίζουν το καπνό.

Παλιά ρίχνανε Tamaron που από οτι βλέπω απαγορεύτηκε,σήμερα βλέπω για το σκουλήκι ρίχνουν

Lannnate http://www.dupont.gr/content/dam/dupont/tools-tactics/crop/Greece-Tech-Library/MSDS/LANNATE_20_SL.pdf

http://www.dupont.gr/products-and-services/crop-protection/industrial-protection/products/lannate-industrial-protection.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dimitrisger είπε

Οχι απαραιτητα

Έχει δίκιο σε αυτό που σου είπε ο xgol και στο λέω σαν 27 χρόνια βαρύς χρήστης. Καλή η καπνιστική εμπειρία αλλά όλοι οι καπνοί το ίδιο βλαβεροί είναι.
Αν θέλεις τώρα να δοκιμάσεις χωρίς πολλά πρόσθετα, δεν ξέρω πως είναι τώρα οι δύο πρώτοι γιατί έχω να τους καπνίσω πάνω από 10 χρόνια, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις cooper, samson και American Spirit. Οι δύο πρώτοι μπορεί να σου φανούν σαν άχυρο αλλά αυτό ζήτησες. Οι American Spirit εμένα προσωπικά μου άρεσαν μια εποχή.

Επεξ/σία από l337

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...