johnnyestia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2004 Εχω έναν Athlon Thunderbird στα 900MHz και μιας και έρχεται ο καιρός να τον αλλάξω (επιτέλους..) έχω βάλει σκοπό να του αλλάξω τα φώτα στο o/c. Ο Athlon μου όμως δεν με βοηθάει και πολύ. Άν του ανεβάσω έστω και λίγο το FSB (π.χ. από 100 σε 104ΜΗz) ξεκινάει κανονικά και κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα κολλάει (Στο άσχετο, χωρίς αυξημένες θερμοκρασίες ή όταν είναι full load). Επίσης ο πολ/στής είναι κλειδωμένος (άλλαξα jumperακια αλλά τίποτα).. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι θα μπορούσα να κάνω?
Spyrus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 H μητρική ποιά είναι; Μήπως έχει μνήμες SDRAM?
johnnyestia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Η μητρική είναι η ..χμμ QDI Kinetiz 7B . Όσο για τις μνήμες φυσικά είναι SDRAM γιατί τότε που τον πήρα δεν είχα και άλλη επιλογή.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Έχεις κάνει το κόλπο με το μολύβι; Είναι το βασικό για ένα καλό O/C και είναι αρκετά εύκολο αν έχεις σταθερό χέρι. (ένωσε τις L1 bridges με μολύβι ανά ζευγάρι και μόνο κάθετα, δηλαδή τώρα έχουν την μορφή : : : : : , ενώ εσύ θα το κάνεις έτσι | | | | | ) 8) Άσχετο, αλλά ο TB ζεί και βασιλεύει και σε μένα. Είναι η CPU του 3ου Η/Υ μου (backupιέρα). Μια χαρά από τότε που τον πήρα. Άρχοντας ο ΤΒ !!!
johnnyestia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Ωραία...,αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορεί να μου πει κάποιος πως θα δω ποιές είναι οι L1 bridges,αν θα χρησιμοποιήσω μολυβάκι κοινό ή εξειδικευμένο κτλ? Τελικά τι θα καταφέρω με αυτό? θα ξεκλειδώσω τον πολ/στή? Πάντως ευχαριστώ που ασχολείστε με τον ξεπερασμένο αλλά κατα τα άλλα "σκυλί" ΤΒ μου...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Γιατί με στεναχωρείς; Ένα απλό search στο http://www.goolge.com και θα είχες πέσει πάνω στο http://www.tomshardware.com/cpu/20000711/index.html
johnnyestia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2004 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, είσασταν κατατοπιστικότατοι! Άντε και καλή μου τύχη τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.