Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος με το συγκεκριμένο.

Εδώ και ΧΡΟΝΙΑ (μιλάμε για 15 χρόνια και βάλε), που μου έλιωσε το NES και το SNES από τη χρήση, έχω βάλει απλά στο PC δύο emulators και παίζουν τις original roms 100% οκ χωρίς καμία απαίτηση σε hardware και χωρίς κρασαρίσματα. Μιλάμε ακόμα και με Pentium 4 που είχα για PC στην τηλεόραση πριν 15 χρόνια έπαιζε μια χαρά. Καλά για το NES ακόμα και ένας Pentium II με... DOS αρκεί.

Εξηγήστε μου παρακαλώ τι έχω χάσει :-) 

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μόνο που μιλάμε για τον καλύτερο emulator που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το ότι παίρνει το ανταπτοράκι της 8bitdo (και άρα συνδέονται όλα τα bluetooth gamepads επάνω του), σε συνδυασμό με το γεγονός ότι του κλείνεις ματάκι και σπάει, το κάνει το πιο vfm σύστημα συγκριτικά με τις κινεζιές.

Δεν αντιλεγω σε αυτο.Εγω σχολιασα γιατι αλλο τιτλο εχει το θεμα(που αναφερεται γενικα στο snes και οχι στο snes mini)και αλλο πραγμα ρωταει μετα,εξου και η αναφορα μου περι original snes.

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, fytotech said:

Πιο vfm κι από ένα raspberry pi;

Οπως το βλέπω εγώ, το raspberry pi εμπίπτει πιο πολύ στην κατηγορία του πισί, παρά της κονσόλας με ότι συνεπάγεται αυτό. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fytotech είπε

Πιο vfm κι από ένα raspberry pi;

Εξισου vfm και τα δυο συστηματακια.
Αλλο πραγμα να παιζεις στο μονιτορ του πισι και αλλο να παιζεις με τα χειριστηρια οπως παλια.

Δημοσ.
4 hours ago, GeorgeMan said:

Παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος με το συγκεκριμένο.

Εδώ και ΧΡΟΝΙΑ (μιλάμε για 15 χρόνια και βάλε), που μου έλιωσε το NES και το SNES από τη χρήση, έχω βάλει απλά στο PC δύο emulators και παίζουν τις original roms 100% οκ χωρίς καμία απαίτηση σε hardware και χωρίς κρασαρίσματα. Μιλάμε ακόμα και με Pentium 4 που είχα για PC στην τηλεόραση πριν 15 χρόνια έπαιζε μια χαρά. Καλά για το NES ακόμα και ένας Pentium II με... DOS αρκεί.

Εξηγήστε μου παρακαλώ τι έχω χάσει :-) 

Δεν θέλει οποιαδήποτε στήσιμο. 

Σε περίπτωση που το PC δεν είναι σε ίδιο μέγεθος με αυτά και δεν αρκεί το ρεύμα που βγάζει η τηλεόραση από το USB δεν θα τα έλεγα συγκρίσιμα. 

Προφανώς δεν ακούγονται καθόλου. 

Προσωπικά τα έχω και για διακόσμηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...