AtiX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Και έλεγα γιατί ξύπνησα το πρωί και τραγούδαγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, kos75 είπε Η σημαντική διάφορα για μένα ανάμεσα σε iPhone & android είναι ότι το στο πρώτο παίρνει τις αναβαθμίσεις άμεσα με το που βγουν μετά όλα τα προγράμματα που φτιάχνονται παίζουν τέλεια σε σχέση με πολλά από το android .. γιατί να περιμένουμε όσοι έχουμε android αν θα πάρουμε την νέα έκδοση (pie) έπρεπε όλες οι συσκευές να αναβαθμίζονται ανεξαιρέτως αν είναι ναυαρχίδες η όχι τότε θα παίζαμε με ισους όρους Όταν ένα κινητό παίρνει update το οποίο δεν σηκώνει τότε δεν έχει νόημα να το πάρει απλά για να πεις οτι "α ολα τα iphone παίρνουν την τελευταία έκδοση". Αν η apple έπαιζε σε 300 διαφορετικά μοντέλα κινητών και δεν ήταν φτιαγμένο για 3 συσκευές με συγκεκριμένο hardware τοτε θα παίζαμε με ίσους όρους. Και πολλά άλλα που μπορούμε να πούμε. Αν θέλει κάποιος να κάνει σύγκριση των δύο θα πρέπει να είναι μεταξύ pixel και Iphone οχι iphone και οτιδηπτε φοράει android. Ο καθένας επιλέγει αυτό που του αρέσει/καλύπτει, όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Ο καθένας θα πει και 2 μαλακίες για να δικαιολογήσει τα λεφτά που ακουμπάει στην εκάστοτε εταιρεία για να μην νοιώθει κορόιδο είτε έχει iphone, ειτε Samsung ειτε το παλιο-νεο 3310. Ειμαι απο το 2016 με S7 edge χωρις factory reset και με τα updates του κανονικά, τα μόνα σκαλώματα που έχω δει είναι σε κάτι άκυρες στιγμές που απλά εχω βάλει κάποι εφαρμογή κακογραμμένη η οποία και παίρνει πούλο. Το κινητό δουλεύει απροβλημάτιστα με αυτά που θέλω και είναι μια χαρα. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, AggelosTz είπε Δεν υπάρχει μόνο το iphone X αν σε έχουν ενημερώσει ...και η διαφορά είναι ότι όλα τα μοντέλα μετά το 5s τρέχουν την τελευταία έκδοση. Ξεκινήστε τα root μπας και φάτε πίτα .... εγώ φίλε θα το πάρω το pie στο πάμφθηνο κινητό μου, κανένα root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Μετά από 8 χρόνια - φανατικός να σημειώσω - χρήστης Android από τη γέννησή του, γύρισα πριν από 3 μήνες σε iphone και ηρέμησε το κεφάλι μου. Δεν το λέω για να ξεκινήσω flame, αλλά αν χρειάζεται συσκευή 600+ ευρώ για να τρέχεις αξιόπιστα σε απόδοση την κάθε νέα έκδοση Android και μετά από 1,5 χρόνο να είναι για απαξίωση το κινητό, αφού δεν παίρνει αναβαθμίσεις, να το βράσω το οικοσύστημα. 10 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Με μια οικονομοτεχνική ανάλυση επιπέδου γυμνασίου, μπορεί ο καθένας να υπολογίσει ότι το να έχεις Android κινητό με σοβαρό performance και συνεχόμενα, κοστίζει ακριβότερα/έτος από το να έχεις iphone. 10 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Δεν αναφέρομαι σε αυτό. Αναφέρομαι κυρίως στην αξιοπιστία. To android τρέχει αξιόπιστα σε όρους enterprise πάντα, πρακτικά μόνο στην Pixel σειρά. Όλα τα άλλα έχουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα, που αν είσαι τουρίστας και πετάς χαρταετό τα ξεπερνάς και «συμβιβάζεσαι», αλλά αν θέλεις το κινητό για εργαλείο δουλειάς που δεν μπορεί να σε «πουλάει» όποτε τού έρθει, τότε δεν σού κάνει. Θα ήθελα να επιμείνω στο ότι ήμουν φανατικός Pure Android χρήστης από το πρώτο Nexus και για όλη τη σειρά Nexus. Δυστυχώς οι εποχές του απροβλημάτιστου Android να τρέχει τούμπανο σε αξιόπιστες συσκευές Nexus των 300 ευρώ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ακολούθησα για λίγο τη Motorola με τα Moto X, τα οποία ήταν επίσης αξιόπιστα. 8 χρόνια σύνολο. Όσον αφορά τρίτες εκδόσεις Android κατασκευαστών, π.χ. Samsung, MIUI, κλπ ... οι λέξεις αξιοπιστία και απόδοση, δεν μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση με αυτά. Την απόδοση δεν την εννοώ απαραίτητα σε όρους benchmarking. Στα τελευταία 2 χρόνια από τα 8 στο οικοσύστημα του Android, άρχισα να έχω προβλήματα απόδοσης (δεν είμαι gamer) και αναγκάστηκα να ανέβω σε τιμή, για να δοκιμάσω ναυαρχίδες (και καλά), όπου η αξιοπιστία πήγε περίπατο. Εκεί χάνει κάποιος χρήματα από πτώση αξίας (βλ. μεταπώληση, κλπ). Το να κατέχεις απροβλημάτιστο Android αυτή τη στιγμή, κοστίζει ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ. Μην υπολογίζουμε μόνο την τιμή αγοράς. Να υπολογίζουμε το κόστος χρήσης ανά έτος και την παραμένουσα αξία όταν είναι για πούλημα και πότε. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από kostasgr78 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Αυτό με την βελτίωση μπαταρίας σε κάθε μεγάλο update, δεν βαριούνται να το λένε; Όλοι ξέρουμε πόσο άπατο πάει το συγκεκριμένο Από N σε O, σε όσες συσκευές έχω παρατηρήσει, υπάρχει αισθητή βελτίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, kostasgr78 είπε Θα ήθελα να επιμείνω στο ότι ήμουν φανατικός Pure Android χρήστης από το πρώτο Nexus και για όλη τη σειρά Nexus. Δυστυχώς οι εποχές του απροβλημάτιστου Android να τρέχει τούμπανο σε αξιόπιστες συσκευές Nexus των 300 ευρώ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ακολούθησα για λίγο τη Motorola με τα Moto X, τα οποία ήταν επίσης αξιόπιστα. 8 χρόνια σύνολο. Όσον αφορά τρίτες εκδόσεις Android κατασκευαστών, π.χ. Samsung, MIUI, κλπ ... οι λέξεις αξιοπιστία και απόδοση, δεν μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση με αυτά. Την απόδοση δεν την εννοώ απαραίτητα σε όρους benchmarking. Στα τελευταία 2 χρόνια από τα 8 στο οικοσύστημα του Android, άρχισα να έχω προβλήματα απόδοσης (δεν είμαι gamer) και αναγκάστηκα να ανέβω σε τιμή, για να δοκιμάσω ναυαρχίδες (και καλά), όπου η αξιοπιστία πήγε περίπατο. Εκεί χάνει κάποιος χρήματα από πτώση αξίας (βλ. μεταπώληση, κλπ). Το να κατέχεις απροβλημάτιστο Android αυτή τη στιγμή, κοστίζει ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ. Μην υπολογίζουμε μόνο την τιμή αγοράς. Να υπολογίζουμε το κόστος χρήσης ανά έτος. τα pixel είναι πανάκριβα και δεν πιάνουν το πνεύμα αρκετών παλιότερων nexus (δεν ήταν βέβαια όλα τα nexus φθηνά, αλλά έγιναν διαδεδομένα από τα φθηνά) αυτή τη στιγμή με τις android one συσκευές κάνεις μια χαρά δουλίτσα και η υποστήριξη είναι σχεδόν αυτή που θα έπρεπε, όχι στο ιδανικό σημείο αλλά σχεδόν αυτή που θα έπρεπε και οι επιλογές σου σε ο,τι αφορά τις τιμές είναι αρκετές συνεπώς δεν μπορώ να δεχτώ ότι πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα για να έχεις μια συσκευή που να δουλεύει πρακτικά τέλεια χωρίς bloatware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, logistoulis είπε τα pixel είναι πανάκριβα και δεν πιάνουν το πνεύμα αρκετών παλιότερων nexus (δεν ήταν βέβαια όλα τα nexus φθηνά, αλλά έγιναν διαδεδομένα από τα φθηνά) αυτή τη στιγμή με τις android one συσκευές κάνεις μια χαρά δουλίτσα και η υποστήριξη είναι σχεδόν αυτή που θα έπρεπε, όχι στο ιδανικό σημείο αλλά σχεδόν αυτή που θα έπρεπε και οι επιλογές σου σε ο,τι αφορά τις τιμές είναι αρκετές συνεπώς δεν μπορώ να δεχτώ ότι πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα για να έχεις μια συσκευή που να δουλεύει πρακτικά τέλεια χωρίς bloatware Αυτό ακριβώς περιγράφω παραπάνω όταν λέω για αξιοπιστία enterprise επιπέδου. Το «μια χαρά δουλίτσα» δεν αποτυπώνει το νόημα της αξιοπιστίας που περιγράφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Αναλόγως τι εννοείς όταν μιλάς για δουλειά. Εγώ πχ έχω το Titanium Backup το οποίο κάθε βράδυ σε ώρα που στάνταρ θα κοιμάμαι, ελέγχει όλες τς εφαρμογές που του έχω ορίσει να δει αν έχω κάνει τίποτα καινούργιο μέσα από αυτές (πχ σε ένα πρόγραμμα οικονομικών αν έχω περάσει νέα έσοδα / έξοδα, σε ένα πρόγραμμα συλλογής cd/ ταινιων / βιβλιων / βιντεοπαιχνιδιων αν έχω κάνει νέες καταχωρήσεις, σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης κλήσεων αν έχω περάσει νέες επαφές στην block list, σε ένα πρόγραμμα καταχώρησης βαρδιων αν έχει γίνει καμία αλλαγή κτλκτλκτλ) και κρατάει αυτόματα backup σε όλες τις αλλαγές. Όσο βρίσκεται στην εμβέλεια του router μου ανοίγει σύνδεση SSH / SFTP και μεταφέρει αυτόματα όλα τα νέα αυτά backup στον υπολογιστή μου για έξτρα ασφάλεια. Ταυτόχρονα ο υπολογιστής μου ελέγχει για νέες φωτογραφίες τις οποίες επίσης 'αρπάζει', νέα screenshot, νέες εισερχόμενες εικόνες στο Viber / Facebook Messenger κτλκτλκτλ και όλα τα βάζει σε φακελους που επισης εχω ορισει ετοιμα για ενα απλο copy-paste σε εξωτερικο δισκο με δομή φακέλων που απλά θα συγχωνευθει σε ήδη υπάρχοντες, κυριολεκτικά έχω ξεχάσει τι σημαίνει backup και δεν παίζει να χάσω αρχείο αφού όλα γίνονται αυτόματα κάθε μέρα με το που μπω στο σπιτι, κάτι που δε θα μπορούσα να κάνω σε iPhone αφού δεν έχει προγράμματα επιπέδου Titanium Backup και δε θεωρώ πως υπάρχει σημαντικότερη δουλειά από το να υπάρχουν αυτοματοποιημένα backup όλων των εργασιων σου. Από εκεί και περα θεωρω ενα Android κινητο των 250 ευρω αξιοπρεπέστατο, και δεν θέλει και κόπο να το κάνεις ένα factory reset κάθε λίγους μήνες αν θες να το δεις να πηγαίνει σαν καινούργιο (κάτι που προσωπικά κάνω και στον υπολογιστή και σε όλα μου τα κινητά πολλά χρόνια τώρα). Οι περισσότεροι δεν συντηρούν ιδιαίτερα τις συσκευές τους, σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων σίγουρα ένα κλειστό λειτουργικό είναι πιο φιλικό. Κι εγώ κανω κατι παρόμοιο για backup μόνο που εγώ μεταφέρω τα παντα στο serverακι μου με το Syncme. Το ίδιο και με το tablet. Το πρόβλημα με όλο αυτό είναι ότι πρεπει να εχεις κανει root. Και μιας και κατι τετοιο σε πολλες περιπτωσεις σημαίνει ότι η εγγυηση παει περιπατο.... δεν είναι για όλους. Όσο για το reset...... Αν και σε βρίσκω καπως υπερβολικό θα σταθώ στο γεγονός ότι για να το ξαναστήσεις πρεπει να φάς ώρα. Οκ θα γυρίσεις με το backup τις εφαρμογές, ίσως και τα φακελάκια του launcher. Οι μικρορυθμίσεις όμως (τουλαχιστον στην δική μου περίπτωση) θελουν χρόνο. Από την αλλη.... όταν είχα Iphone μετα το reset γινόντουσαν όλα μόνα τους. Οπότε το backup των ρυθμίσεων, εφαρμογων, saves κλπ ήταν περιττό. 4 ώρες πριν, loypis είπε τα root σας μαραναν...αντε δωσε ενα αρχειο με bluetooth σε αλλο κινητο android αν μπορεις χωρις Jailbreak κι εσυ... Ελεος με αυτό το σχόλιο. Βάλε ενα shareit και στείλε τα παντα όπου θές. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από fingolfingr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guy_threepwood Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 10 hours ago, kostasgr78 said: αλλά αν θέλεις το κινητό για εργαλείο δουλειάς που δεν μπορεί να σε «πουλάει» όποτε τού έρθει, τότε δεν σού κάνει. Για πες, τι ακριβώς είναι αυτό το "εργαλείο δουλειάς"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasAp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 One plus 6 πηρε κανεις τν αναβάθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Αυτό ακριβώς περιγράφω παραπάνω όταν λέω για αξιοπιστία enterprise επιπέδου. Το «μια χαρά δουλίτσα» δεν αποτυπώνει το νόημα της αξιοπιστίας που περιγράφω. κοίτα, δεν θέλω να γίνομαι ψυχοπαθής, αλλά ούτε και να χαρίζομαι αυτή τη στιγμή έχω ένα mi a1 και πάλι καλά δηλαδή γιατί πρόσφατα μου βούτηξαν ακριβώς αυτό το μοντέλο (κάτω από τη μύτη μου, τελοσπάντων..) και απλά πήρα ένα άλλο χωρίς να κλαίω κάποια ακριβή συσκευή όπως θα έκανα στο παρελθόν διαβάζω πολύ κλάμα από χρήστες, είτε προς την xiaomi είτε προς την google θα προσθέσω εγώ που συνεχώς πειραματίζεται στο γυμνό android και αλλάζει διαρκώς πράγματα έτσι για να δει τι θα γίνει.. κι εγώ έχω περάσει από όλες τις εκδόσεις android, μέχρι και την πιο άκυρη honeycomb είχα.. , και έχω περάσει και από υποστήριξη απευθείας από google και βλέποντας τις διαφορές πέρα από κάποια καθυστέρηση (που σε επίπεδο ασφαλείας που είναι και το πιο σημαντικό δεν αργεί), η xiaomi δεν τα πάει και άσχημα σε σχέση με τη google πάντα ίσχυε ότι η google ακόμα και στα nexus 2 έφτιαχνε, 1 χάλαγε, πάντα ίσχυε ότι σου άλλαζε πράγματα που μπορεί να σε βόλευαν "γιατί έτσι", αλλά επειδή τα patch έρχονταν απανωτά αυτό πάνω κάτω λυνόταν συμφωνώ ότι το πιο συγκρίσιμο πράγμα με το ios είναι το γυμνό android, από την άλλη και το γυμνό android δεν είναι για όλους.. θέλει κάποια προσωπική ενασχόληση για να το μάθεις σε βάθος και να το συνηθίσεις και ανά διαστήματα μπορεί να γίνει δύσχρηστο από κάποια ανόητη αλλαγή (που τελικά θα καταργηθεί) και πρέπει πάντα να ψιλοδέχεσαι ότι είσαι beta tester αλλά για κάποιον που έχει ξεπεράσει τους παραπάνω προβληματισμούς, υπάρχουν ΦΘΗΝΕΣ επιλογές ξανά.. όπως με τα lg ή τα asus nexus και μάλιστα πιο φθηνές από αυτά.. το ότι υπάρχει μια επιπλέον καθυστέρηση ή και αμπαλοσύνη καμιά φορά από τις εταιρείες που μεσολαβούν όπως η xiaomi που οκ δεν το πολυέχει, είναι μικρό κακό από τη στιγμή που η συσκευή είναι σε γενικές γραμμές λειτουργική και απροβλημάτιστη.. φυσικά δεν λέω ότι το χαμηλό κόστος δικαιολογεί κάποια ατοπήματα (όπως σοβαρά προβληματικές αναβαθμίσεις που παίρνονται πίσω την ίδια μέρα). σε καμιά περίπτωση δεν έχω το κόστος ως δικαιολογία, απλά βλέποντας την υποστήριξη που έχουν αρκετά πιο ακριβές συσκευές είμαι ευχαριστημένος ειδικά για μια συσκευή που ουσιαστικά είναι αναλώσιμο εργαλείο και δεν με έχει πουλήσει ποτέ. το κινητό για αρκετούς είναι απλά ένα εργαλείο και τίποτα παραπάνω, το πετάνε, το χτυπάνε το κακομεταχειρίζονται και το ξεφορτώνονται.. δεν έχει καμία λογική να συγκρίνουμε με κινητά που μπαίνουν σε θήκες με τζάμια κτλ που δεν τα αγγίζεις καν δηλαδή και απλά ελπίζεις να πιάσει καλή μεταπώληση για να πάρεις το επόμενο να λες ο,τι έχεις το επόμενο. οι περισσότεροι τέτοιοι χρήστες το πιο πολύπλοκο πράγμα που θα κάνουν με το κινητο τους είναι να δουν mail εγώ θέλω να δώσω λίγα λεφτά μέχρι να διαλυθεί, αλλά θέλω το λογισμικό να δουλεύει καλά.. και το λογισμικό για να δουλέψει καλά δεν θέλει ούτε 1000 ούτε 600, δεν θέλει καν 200 και ακόμα και αν μου βρεις αρνητικά στα κάτω από 200, ίσως μπορώ να σου βρω περισσότερα στα πιο ακριβά, αλλά και πάλι θα έχω δώσει κλάσμα των χρημάτων οπότε πάλι κερδισμένος θα είμαι η σχέση τιμής αξίας καλώς ή κακώς υπάρχει, συμφωνώ ότι η φθήνια τρώει τον παρά είμαι παθών όπως όλοι μας, από την άλλη υπάρχει και αυτό που λέμε "υπετιμημένες" συσκευές που είναι πολύ χειρότερο από διάφορα μικροπροβλήματα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Q-Taxys Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Αρκετά ενδιαφέρον το update. Εμφανισιακά μικροαλλαγές που γενικά μου αρέσουν (εκτός από το quick settings που έφυγε η δυνατότητα να πατάς από κάτω σε κάθε εικονίδιο για να κάνεις απευθείας πράγματα). Τα gestures φαίνονται αρκετά συμπαθητικά. Η αλλαγή του volume που είναι default σε media μου φαίνεται άκυρη. Βελτιώθηκε επιτέλους η ambient display στα Pixel (με καιρό, μπαταρία κτλ που έλειπαν). Nομίζω οι πιο σημαντικές αλλαγές θα είναι οι AI στις εφαρμογές και από ότι λένε όσοι είχαν τις DP λειτουργεί αρκετά καλά και μαθαίνει πολύ για τη χρήση σου. Πράγματα όπως τα νέα adaptive brightness και battery δείχνουν πολύ καλύτερα στη θεωρία τουλάχιστον. ΥΓ Παιδιά, ειλικρινά στα @@ μας οι εμπειρίες σας με Android και iPhone και ποιο είναι καλύτερο. Το τόπικ είναι για το νέο update του Android και εσείς για 32049039η φορά μας ζαλίζετε τον έρωτα με τις προσωπικές σας εμπειρίες που δεν ενδιαφέρουν σχεδόν κανέναν. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Σε Samsung s8 πήρε κάνεις την αναβάθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boulevar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε Nonsense, εχω Oneplus γιατι δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως? Δημιουργειτε προβληματα εκει που δεν υπαρχουν, αυτο εχω καταλαβει διαβαζοντας τα κομπλεξικα σχολια πολλων εδω μεσα. Ενα oneplus εκτος του οτι θα το παρεις πολυ φθηνοτερο απο αλλα flagship (και android και ios). Επισης κραταει πολυ καλη μεταπωλητικη αξια, κοντα στα -100€ ανα χρονο. Θα ήθελα να επιμείνω στο ότι ήμουν φανατικός Pure Android χρήστης από το πρώτο Nexus και για όλη τη σειρά Nexus. Δυστυχώς οι εποχές του απροβλημάτιστου Android να τρέχει τούμπανο σε αξιόπιστες συσκευές Nexus των 300 ευρώ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ακολούθησα για λίγο τη Motorola με τα Moto X, τα οποία ήταν επίσης αξιόπιστα. 8 χρόνια σύνολο. Όσον αφορά τρίτες εκδόσεις Android κατασκευαστών, π.χ. Samsung, MIUI, κλπ ... οι λέξεις αξιοπιστία και απόδοση, δεν μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση με αυτά. Την απόδοση δεν την εννοώ απαραίτητα σε όρους benchmarking. Στα τελευταία 2 χρόνια από τα 8 στο οικοσύστημα του Android, άρχισα να έχω προβλήματα απόδοσης (δεν είμαι gamer) και αναγκάστηκα να ανέβω σε τιμή, για να δοκιμάσω ναυαρχίδες (και καλά), όπου η αξιοπιστία πήγε περίπατο. Εκεί χάνει κάποιος χρήματα από πτώση αξίας (βλ. μεταπώληση, κλπ). Το να κατέχεις απροβλημάτιστο Android αυτή τη στιγμή, κοστίζει ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ. Μην υπολογίζουμε μόνο την τιμή αγοράς. Να υπολογίζουμε το κόστος χρήσης ανά έτος και την παραμένουσα αξία όταν είναι για πούλημα και πότε. 18 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Σε Samsung s8 πήρε κάνεις την αναβάθμιση? Μην λες τετοια φιλε, κλαινε και οι πετρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, boulevar είπε Μην λες τετοια φιλε, κλαινε και οι πετρες Πρώτη φορά σε samsung μετά από 8 χρόνια iPhone βλέπεις... Είμαι αμαθος. Από τον Οκτώβριο ΠΟΤΕ ξανά! 😉🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα