nick3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 καλησπέρα στην ομάδα ....μετά την εγκατάσταση ενός προγράμματος επεξεργασίας βίντεο οι εικόνες που έχω αποθηκευμενες μου εμφανίζονται σε αυτήν την μορφή όταν ανοίγω τον φάκελο εικόνων,όταν κάνω προεπισκοπιση μου εμφανίζεται κανονικά η εικόνα...ξέρει κανεις πως στο κάλο θα γίνει να εμφανιστούν όπως ήταν αρχικά???δηλαδή να φαίνεται η εικόνα σε μικρογραφία για να ξέρω ποια ειναι πριν την ανοίξω.. ui.bmp
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μήπως είναι τσεκαρισμένη η επιλογή "Να εμφανίζονται πάντα εικονίδια και ποτέ μικρογραφίες"; Πήγαινε Οργάνωση (πάνω αριστερά)->Επιλογές φακέλων->καρτέλα Προβολή και προς το τέλος (4η από το τέλος) είναι αυτή η επιλογή. Να μην είναι τσεκαρισμένη.
nick3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 όχι δεν ήταν αυτό φίλε το δοκίμασα σε ευχαριστω πάντως. εν τέλη μετά από πολυ ψάξιμο το πρόβλημα λύθηκε χρησιμοποιοντας την εντολη C:\Windows\System32\cleanmgr.exe. και διαγράφοντας άχρηστα αρχεία από τον κύριο δίσκο.
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Ή αλλιώς Δεξί κλικ στον C->ιδιότητες->Εκκαθάριση δίσκου.
donblunts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Φίλε μάλλον το πρόγραμμα που εγκατέστησες έχει γίνει Default στο να ανοίγει τις φωτογραφίες/βίντεο. Πάτα δεξί κλικ σε ένα αρχειάκι εικόνας, Ιδιότητες, Άνοιγμα Με και διάλεξε το Photo Viewer (default των Wins)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα