gildo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από gildo
billsnake21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχει περίπτωση στα sales των Χριστουγέννων στο steam να πέσει καθόλου έστω στο 35αρι περίπου ή για όποιον θέλει να καεί άμεσα το 55αρι είναι μονόδρομος? 😋
no_freak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, billsnake21 είπε Υπάρχει περίπτωση στα sales των Χριστουγέννων στο steam να πέσει καθόλου έστω στο 35αρι περίπου ή για όποιον θέλει να καεί άμεσα το 55αρι είναι μονόδρομος? 😋 Υπάρχει στο Ελληνικό φόρουμ του fm εκπτωτικό κουπόνι που βγαίνει εκεί περίπου.
gildo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Καπου στα 28-29 ευρω το βλεπω στα κλειδαδικα.Το demo καθομαι και χαζευω ειναι η αληθεια.Δεν εχω ασχοληθει ξανα με το παιχνιδι και στο 18 παλι μια ματια στο demo εριξα.Θελω να κατσω καποια στιγμη να ασχοληθω με το παιχνιδι.Για καποιον νεο παικτη αξιζει το 18 για να κανει μια αρχη απο εκει?
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, billsnake21 είπε Υπάρχει περίπτωση στα sales των Χριστουγέννων στο steam να πέσει καθόλου έστω στο 35αρι περίπου ή για όποιον θέλει να καεί άμεσα το 55αρι είναι μονόδρομος? 😋 35 ήταν η τιμή που το είχαν τα κλειδαδικα όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις απευθείας από το Steam σε σχεδόν διπλάσια τιμή. Δες συγκριτικά τιμών στο allkeyshop.com.
dolph Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Φιλαράκια καλημέρα, Έχει κανένας ασχοληθεί σοβαρά με το FM2019 να μας πεί πώς είναι; Σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά δεν έχω δει πρόσφατες απόψεις εδώ μέσα. Ευχαριστώ,
tz3s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, dolph είπε Φιλαράκια καλημέρα, Έχει κανένας ασχοληθεί σοβαρά με το FM2019 να μας πεί πώς είναι; Σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά δεν έχω δει πρόσφατες απόψεις εδώ μέσα. Ευχαριστώ, Μεχρι στιγμης ευχαριστημενος... Δυσκολευτηκα λιγο να το ξεκινησω (το κλασικο γιατι μοιαζει με τα αλλα κτλ) αλλα παλι κλασικα με το που αρχιζεις κολλας. Τωρα τα αλλα τα ξερεις.. ειναι κλασικα FM. Εγω προσωπικα δεν καθομαι να ασχοληθω πολυ με τα κιτρινες-φαουλ-φασεις κτλ. Το μονο π εχω την εντυπωση οτι εχει αλλαξει ειναι το θεμα του οικονομικου. Κανονισμοι κτλ 1
G30RGE Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ αν έχει παίξει κάποιος το παιχνίδι σε ipad. Φαντάζομαι θα αφαιρούνται αρκετά σε σχέση με το παιχνίδι σε pc αλλά αξίζει καθόλου παρ'όλα αυτά?
gevinio35 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα αρχάριος στο manager τώρα ξεκίνησα πως μπορώ να βρω κατευθείαν το παίχτη που ψάχνω για μεταγραφή εννοώ δυσκολεύομαι
dakangr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, gevinio35 είπε Παιδιά καλησπέρα αρχάριος στο manager τώρα ξεκίνησα πως μπορώ να βρω κατευθείαν το παίχτη που ψάχνω για μεταγραφή εννοώ δυσκολεύομαι Κάνε αναζήτηση με το όνομα του παίκτη. Τι εννοείς δυσκολεύεσαι;
18tasos77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, gevinio35 είπε Παιδιά καλησπέρα αρχάριος στο manager τώρα ξεκίνησα πως μπορώ να βρω κατευθείαν το παίχτη που ψάχνω για μεταγραφή εννοώ δυσκολεύομαι Στην αναζήτηση πάνω πάνω. Αν δεν σου τον βγάζει πρέπει να ενεργοποιήσεις το πρωτάθλημα που παίζει ο παίκτης.
gevinio35 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ και κάτι ακόμη όταν είναι να ξεκινήσω αγώνα μου βγάζει την εξέλιξη του αγώνα με γράμματα δεν βλέπω εικόνα που πηγαίνω για να το αλλάξω;
nikolas.stamb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα, παλιός λιωμένος μάνατζερ εδώ. Τελευταίο λιώσιμο με πάνω από 500 ώρες ήταν στο ΦΜ2016. Μ'αρέσει να ξεκινάω με low league ομάδες, κυρίως στην Αγγλία και να μένω για πάντα στην ίδια μέχρι να πάρω premier, cl κλπ... Βλπέπω το ΦΜ2019 να έχει πέσει πολύ σε τιμή και σκέφτομαι να το τσιμπίσω και να δώσω λίγο πόνο... Ποιές είναι οι απόψεις σας για το συγκεκριμένο, τώρα που είχατε αρκετό καιρό να το λιώσετε; Κανένα game breaking bug ή πρόβλημα; Από τακτικές και λοιπά, δουλέυει καλά το engine ή είναι τύπου " κατέβασε το τάδε σύστημα και μην ξανασχοληθείς" ; Σήματα και σωστά ονόματα σε διοργανώσεις κλπ από που κατεβάζουμε αυτόν τον καιρό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cjs13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 @nikolas.stamb Game breaking bug δε θα έλεγα ότι υπάρχει, ιδιαίτερα επιτυχημένη τακτική στο φετινό είναι αυτή που έχει φιλοσοφία "Gegenpress" (νέα φετινή προσθήκη μαζί με άλλες παρόμοιες) αλλά δεν είναι αναγκαστικά αυτή που θα σου δώσει κούπα, χρειάζεται να έχεις και μια καλή ομάδα. Έχοντας χρησιμοποιήσει διάφορες φιλοσοφίες στο φετινό σε διαφορετικά saves (tiki-taka, vertical tiki-taka, gegenpress, wing play, route one) έχω να πω ότι το gegenpress ήταν το πιο αποτελεσματικό όλων (ακολουθεί το route one που είναι για μικρότερες κυρίως ομάδες) Η match engine σπάει μπάλες ώρες ώρες στο φετινό, εκείνη του 17 ήταν πολύ ανώτερη κατά τη γνώμη μου. Για 'μένα βέβαια η καλύτερη match engine παραμένει εκείνη του φμ12. Σήματα και ονόματα είτε από fmscout είτε από sortitoutsi. Ότι άλλο θες για το φμ19 ρώτα και αν μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως. 2
nikolas.stamb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, cjs13 είπε @nikolas.stamb Game breaking bug δε θα έλεγα ότι υπάρχει, ιδιαίτερα επιτυχημένη τακτική στο φετινό είναι αυτή που έχει φιλοσοφία "Gegenpress" (νέα φετινή προσθήκη μαζί με άλλες παρόμοιες) αλλά δεν είναι αναγκαστικά αυτή που θα σου δώσει κούπα, χρειάζεται να έχεις και μια καλή ομάδα. Έχοντας χρησιμοποιήσει διάφορες φιλοσοφίες στο φετινό σε διαφορετικά saves (tiki-taka, vertical tiki-taka, gegenpress, wing play, route one) έχω να πω ότι το gegenpress ήταν το πιο αποτελεσματικό όλων (ακολουθεί το route one που είναι για μικρότερες κυρίως ομάδες) Η match engine σπάει μπάλες ώρες ώρες στο φετινό, εκείνη του 17 ήταν πολύ ανώτερη κατά τη γνώμη μου. Για 'μένα βέβαια η καλύτερη match engine παραμένει εκείνη του φμ12. Σήματα και ονόματα είτε από fmscout είτε από sortitoutsi. Ότι άλλο θες για το φμ19 ρώτα και αν μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το πάρω για να ξαναθυμηθώ τα παλιά. Αν χρειαστώ κάτι θα σου πω. Καλό λιώσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα